Σπύρος Καραφασούλης: Απαράδεκτη η κατάσταση με τα σκουπίδια

39
2679

Αίσχος και ντροπή για την Δημοτική Αρχή που δουλεύει για τα συμφέροντα ορισμένων απέναντι ενώ για πάρα πολλά χρόνια ήταν οι κάδοι στην άλλη στην Σπετσών από πίσω γωνία με χώμα πήρε απόφαση η επιτροπή να μεταφέρει τους κάδους μπροστά στα σπίτια μας οι υπάλληλοι του Δήμου και πέταξαν τις κούτες που είχα βάλει εκεί για τα νεογέννητα γατάκια μέσα στον κάδο μετά άκουσα το κλάμα τους και έσωσα τα 2 τα άλλα 2 δεν τα κατάφεραν αυτοί είναι χαρείτε τους…

Όταν μετακίνησαν οι αδερφές μου που είναι ανάπηρες να τους πάνε 10 μέτρα παραπάνω εκεί που είναι και οι άλλοι κάδοι κάλεσαν την Δημοτική Αστυνομία να μας βάλει πρόστιμο, που τώρα; στις ανάπηρες Αμεα… και έγραψε όλα τα σταθμευμένα αυτοκίνητα εδώ όλη η Κως έχει σταθμευμένα αυτοκίνητα παντού και έβαλαν στόχο μόνο εμάς και την άλλη μέρα το πρωί ήρθαν άλλοι υπάλληλοι του Δήμου να μας βάλουν κίτρινη γραμμή. Το αποτέλεσμα ποιο είναι: όλη η Σπετσών από το καταστημα υγειονομικου ενδιαφεροντος και τα 2 ξενοδοχεία  μέχρι την Κανάρη δεν έχει ούτε 1 κάδο ακόμη και την νύχτα που κλείνει ο άλλος την ταβέρνα του στην Αβέρωφ τα βάζει στο αυτοκίνητο του τα σκουπίδια και έρχεται και τα πετάει εδώ .

Μετά τις 2 και 3 την νύχτα περνάνε τα απορριμματοφόρα και γυρίζουν αντίθετα από Σπετσών Αμερικής Αλικαρνασσού δεν περνάνε κανονικά μέχρι Κανάρη γιατί δεν υπάρχει ούτε 1 κάδος για να μην μυρίζουν τα σκουπίδια. Και όταν πήγα να διαμαρτυρηθώ εκεί στα ΚΤΕΛ που είναι ο υπεύθυνος μου είπε δεν είναι μπροστά στο σπίτι σου…. Δεν βλέπει τι σκουπίδια πετάνε και όταν τα ανεβάζει το σκουπιδιάρικο τα πετάει κάτω τα λάδια έχει γίνει ο δρόμος χάλια μέσα σε μία εβδομάδα μόνο έχει πέσει και παιδάκι με ποδήλατο εκεί ο υπόνομος δίπλα έχει κλείσει από τα σκουπίδια να τα τρώμε εμείς τι φταίμε και ειδικά οι ανάπηρες να μυρίζουν με την ζέστη αφού έχει χώρο απέναντι που έχει 1 μικρό κάδο και είναι χώμα εκεί πρέπει να πάνε στην Σπετσών η μαζί με τους άλλους κάδους που είναι Αλικαρνασσού Αμερικής γωνία εκεί θέλει 4 κάδους όλη η Κανάρη φέρνει τα σκουπίδια σε εμάς. Είστε απαράδεκτος κύριε Καμπουράκη λυπούμαστε που σε ψηφίσαμε.

Σπύρος Καραφασούλης

39 ΣΧΟΛΙΑ

  1. .. Βάζει ////ους ,ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.. (συγχρόνως άσχετους)
    Στο σπίτι μου, και σε πολλά, συμβαίνει το χωράφι του κάθε ιδιοκτήτη να χει γίνει αποθήκη μπαζων, σκουπιδιών … Πήγα στα γραφεία τους να παραπονεθω λένε πρέπει να περάσει από δημοτικό συμβούλιο για να αλλάξει η θέση..των καδων.!!!! .λεω τώρα μήπως το λένε για αστείο να ευθυμήσουμε.., πήγα και εγώ να γελάσω, μέτα κατάλαβα ότι μιλούσαν σοβαρά, .. Πήρα την γραμμή δημότη, Τους κατήγγειλα ότι το χωράφι μου τουν κάνει μέρος για μπάζα.. Είναι που βάση λογικής τους οι κάδοι μπαίνουν δίπλα σε χωράφια (των πολιτών – ΌΧΙ των αντιδήμαρχων ας πούμε του κ Καμπουρακη έτσι δεν εινσι κ Καμπουρακη Και σύμβουλοι?? .. Σε λίγο θα γυρίζει Και ο έσκαφεας το βράδυ να μαζεύει τα μπάζα από τα κτηματα των πολιτών ..-Αν το έκαναν, δίπλα στο σπίτι ή κτήμα των συμβούλων, σίγουρα θα έκαναν μήνυση στους πολίτες!!!! .

    • ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ 3 ΦΟΡΕς ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΥΤΟΝ.

      • Που ειναι αυτο. Γιατι λες ψεματα? Και γω ζηπαριωτης ειμσι και τα σκοτπιδια τα παιρνουν κανονικα και στην ωρα τους

        • Μάλλον ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ. Και όπως γνωρίζεις το ΖΗΠΑΡΙ έχει πάρα πολλούς δρόμους. Ίσως πάνε κατ’επιλογην. Σήμερα Κυριακή. Τελευταία φορά την προηγούμενη Κυριακή.

  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΒΡΩΜΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΞΕΧΙΛΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ.. ΓΥΦΤΟΠΡΟΞΕΝΟΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΝΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.

  3. Ντροπή τους μόνο για φωτογραφίες είναι να βγαίνουν και ψέματα να λένε σε εμάς τους πολίτες θα έρθει η ώρα σας που θα πάρετε μαύρο…

  4. Δεν εινσι μπροστσ στο δπιτι σου φιλε. Οσο ουι ολη η αβερωφ κσι καναρη ερχεται σε εσενα κσλα εινσι οι θπερβολες.

    • ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

  5. Κάτι τέτοιοι σαν εσένα υπάρχουν σε αυτές τις περιοχές που δεν θέλουν τους κάδους στις αυλές τους και μετά τους φταίει ο αντιδήμαρχος!!!!εεεε αφού δεν τους θέλετε βρωμεστε να ησυχάσουμε!!!!Κρίμα που για να βγάλεις την χολή σου χρησιμοποιείς ακόμα και τις αδελφές σου

  6. Και σε όποιον αρέσει με τους ….. προϊστάμενους, διευθυντές,

  7. Αύριο θα περάσω έξω από το σπίτι του καμπουρακη, του προϊστάμενου, της υπηρεσίας καθαριότητας ΚΑι του ΝΙΚΗΤΑΡΆ (ΠΟΥ τον εκτιμώ παρολαυτα σαν δήμαρχο Και άνθρωπο) να δω σε πόση απόσταση έχελουν τιυς κάδους από τα σπίτια τους… ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΙ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΓΥΦΤΑΡΙΟ ΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ ΜΕ ΤΑ ΧΥΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ, ΑΠΟΦΆΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΌ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥΣ…. Αχρηστοι

  8. Εγώ πιστεύω, ότι ο κ καμπουρακης δεν το παίρνει στα σοβαρά

    Διότι, μάλλον τον δρόμο του του το γυαλίζει κάθε μέρα με νερό, πειστικό Και χλωρίνη η υπηρεσία καθαριότητας,,.. Γιατί μπορεί να γλιστρησει,η μηχανή τιυ αν τυχόν έχει λάδια η ακαθαρσίες φαγητων ο δρόμος ….

  9. βρε παιδια. ο καμπουρακης με τα συνεργεια του εφερε στην πολη τετοια καθαριοτητα που ειχαμε πολλα χρονια να δουμε. τωρα για τη θεση ενος καδου να γινεται τετοιος χαμος παει πολυ…. να μην αδικουμε αυτους που αφιερωνουν το χρονο τους για το καλο της πολης μας!!!

  10. αδικείται τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Καμπουράκη, από τις σοβαρότερες παρουσίες στο Δήμο και η Κως είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα στην καθαριότητα και στο πράσινο !!!
    Σε κεντρικά σημεία του ιστορικού κέντρου επιβάλλεται να πάμε σε υπογειοποίηση κάδων !

  11. Θα ήθελα να δημοσιεύσω μια ηχογραφημένη συνομιλία με τον κ καμπουρακη στο aegeanews.. Περί απάντησης του προσωπικά, για μετακίνηση κάδων από εμπρός της οικίας μου (η οποία ο δρόμος έχει γίνει σκουπιδότοπος από τα χυμενα σκουπίδια, )…με συνεχείς ενοχλήσεις στην υπηρεσία καθαριότητας. ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ Ο!ΣΕ 2 ΧΡΌΝΙΑ ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΊΑ ΔΗΛ ΑΠΌ ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΛΑΒΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ::» ΠΡΕΠΕΙ ΜΑ ΠΕΡΆΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΈΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΚΊΝΗΣΗ ΚΑΔΩΝ».
    Παρακαλώ περιμένω επίσημη ενημέρωση από την υπηρεσία καθαριότητας.περί μετακίνηση κάδων . Έστω μέτα από 2 χρόνια..

  12. ΜΑ ΤΙ ΠΙΚΡΟΧΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ???ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΔΟ,ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΤΕ ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ Κ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ!!!ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ !!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ,ΑΛΛΑ ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΟ ΦΡΟΝΤΙΣΜΕΝΟ Κ ΟΜΟΡΦΟ..ΜΟΝΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ κ.ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ…ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ Κ ΜΕΡΑΚΙ Κ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ!!!Κ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΘΑ ΠΕΤΟΥΝ ΧΟΛΗ..ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ…ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΟΧΩΡΑ!!!ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΑΙ!!!ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ…

  13. Τώρα να δεις φωτογραφία και κακό αδελφέ!!
    Θα έλθουν να στα μαζέψουν μαζί με τον σοφέρ του 🤣🤣

  14. όταν τους λέμε ΜΠΟΧΑ-λους βάζουνε τα κλάματα όμως σαν τις γυναικούλες. Δεν λένε πάλι καλά που ήταν οι ιταλοί και τους φτιάξανε δυο τρία κτήρια…

    • Το απολιφαδι του Ομέρ Βρυώνη,του Κιουταχτσή Πασά και το ορφανό των Αρβανιτών για … καθαριότητα.Με τις μασχολότριχες χωρίστρα.

        • Ευτυχώς που είσαι καθαρός εσύ ανόητε!! …αντί να γράφεις κακεντρεχή σχόλια για την Κω, δεν πας πίσω στο βλαχοχώρι σου;!!

    • Εσύ μην ////λλη γιατί και με την ζέστη οι συνέπειες θα είναι πολύ βαριές!τώρα ποια είναι η γυναικούλα άστο καλύτερα!προμαζεμα!

      • Εσείς είστε ρε ξεφτίλα. Το 2015 δεν έβαζες τα γυναικόπεδα μπροστά για να μην φάς φάπες από τα ΜΑτ ρε ΚΟΤΑ? ΚΟΤ ΚΟΤ! Έπρεπε να σας δώσουμε στην τουρκία,ούτως η αλλιώς τουρκόσποροι είστε με τόση βρωμιά και σκουπίδια

        • Για πες μας ρε Έλληναρα του κ@λ.ου από ποιο κ@λοχωρι είσαι!που μας ήρθες μήπως βάλεις μπουκιά στο στόμα σου!

  15. Θα ηθελα να μου πει καποιος αρμοδιος γιατι 3 καδοι που υπηρχαν εδω και χρονια στη Μ.Αλεξανδρου 20 μετρα πριν την πλατεια μοιραστηκαν και μεταφερθηκαν στην Αργυροκαστρου και στη Β.Ηπειρου.
    Υποψιν σ αυτους τους καδους εριχναν τα απορρηματα εστιατοριο, μαναβικο, τα καταστηματα και τα σπιτια της Μ.Αλεξανδρου.
    Η μεταφορα εγινε μολις ανοιξε το ….. και φαινεται δεν του αρεσε να τα μοιριζει.
    Πρεπει να τα μοιριζουν αλλοι.
    Ας μου γνωρισουν το λογο οι αρμοδιοι.

  16. Ήθελα να ήξερα βρε ποιος βλακας από εσάς τους πάνω μεριτης παρά άκουσε ,κ το Μποκαλι που λέμε εμείς άκουσε αυτός ότι το λέμε μποχαλι ,γιατί κ αν το λέγαμε ακόμα ,δεν σας πέφτει λόγος .Μάθετε εσείς πρώτα να μιλάτε Ελληνικά που στραμπουλιζετε την γλώσσα σας ξ κόβετε λέξεις κ αφήστε εμάς ήσυχους .Αλλά που να σας αφήσει η ζήλια όλο χολή πετάτε κ τίποτα καλό δεν λέτε για την Κω ,ενώ το κατσικοχωρι σας είναι καλύτερο??????

  17. Κανένας δεν λέει πως θα αλλάξουμε εμείς!!!!!Η σχέση μας με την καθαριότητα σαν λαός φαίνεται απ τα σπίτια και τα μαγαζιά μας!!δείτε λίγο τους κόμβους στον επαρχιακό!! Δείτε πως πετάμε τα σκουπίδια μας και που ,δειτε τις αυλές μας!!!ξέρετε τι νομίζω πως φταίει κατά κύριο λόγο?που δεν υπάρχουν ΠΡΟΣΤΙΜΑ!!!

  18. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΗ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!!!

  19. Καλά όλη η Σπετσών με τα 2 Ξενοδοχεία και όλα τα σπίτια μέχρι την Κανάρη ρίχνουν τα σκουπίδια τους σε αυτούς τους 2 κάδους γιατί δεν παίρνουν τους κάδους αυτοί για να μην τους μυρίζουν απαράδεκτος ο Καμπουράκης λέει δεν είναι στο χέρι μου θα πάω φυλακή αν τους μετακινήσω καλά ποιος κάνει κουμάντο στην καθαριότητα;;;;
    Και γιατί σκέφτηκαν μετά από 40 χρόνια να φύγουν από εκεί και να πάνε οι κάδοι στην μέση του δρόμου να πετούν όλοι τα σκουπίδια και τα λάδια τους εκεί μέσα σε μία εβδομάδα βρωμάει και γλιστράει ο δρόμος όταν περάσεις αμαρτία δεν αισθάνονται τίποτα αυτοί που διοικούν γι αυτό μόνο ο Θεός βλέπει.
    Και στις επόμενες εκλογές θα πάρουν μαύρο μετάνιωσαμε που τους ψηφίσαμε ανεύθυνοι όλοι τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ