Βασίλης Γεωργούλης: Ρατσιστικό παραλήρημα σε βάρος των μη εμβολιασμένων

24
667
Η κυβέρνηση σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μην της μείνουν τα εμβόλια προχωρά σε ρατσιστικό παραλήρημα σε βάρος των μη εμβολιασμένων πετώντας φυσικά το μπαλάκι στους ταλαιπωρημένους επιχειρηματίες της εστίασης που η ίδια του έχει φέρει στο χείλος του γκρεμού με την πολιτική της. Τους βάζει σε ανούσια διλήμματα μεταξύ της παγίδας των διευκολύνσεων και του αποκλεισμού παράνομα μερίδας πολιτών που δεν θέλουν πειράματα στο σώμα τους. Παράλληλα εμφανίζεται νέο κύμα επιδημίας στο οποίο ζητούν από αυτούς που έκαναν μονοδοσικο εμβόλιο να κάνουν και δεύτερο. Μία εκστρατεία πλήρης κατάλυσης της ελευθερίας της ζωής. Μία εκστρατεία εμβολιασμού- εκφοβισμού του Ελληνικού λαού με μέσω ταλαιπωρημένους πολίτες που έχουν πληγεί από την ίδια πολιτική της παρούσας κυβέρνησης.
Κανείς δεν έχει δικαίωμα να αποκλειστεί από καμία δραστηριότητα και κανένα μέσω διασκέδασης η μετακίνησής. Παρακαλώ τους συλλόγους εστίασης να πάρουν θέση σε αυτή τη ρατσιστική επίθεση σε βάρος μερίδας πολιτών που φοβούνται, είναι δύσπιστοι, δεν θέλουν να τρυπήσουν το σώμα τους με ένα άγνωστο υγρό που κανείς δεν εγγυάται την ποιότητα του. Προκαλώ τους συλλόγους να αδιαφορήσουν σε στις φρούδες ελπίδες της κυβέρνησης ότι θα τους αφήσει να δουλέψουν ελεύθερα αφού αν το κάνει θα είναι να τους αρπάξει μετά μέσω της υπερφορολόγησης το κόπο τους αλλά και το εισόδημα τους.
Η κυβέρνηση δεν μπορεί να περάσει με νόμο την υποχρεωτικότητα του εμβολίου γιατί κανείς δεν μπορεί να βάλει να δεχτείς φάρμακο στο σώμα σου. Δηλητήριο στον οργανισμό σου. Καμία επιχείρηση να μην δεχθεί να είναι το μέτρο και να μην μπει στη διαδικασία αποκλεισμού πολιτών παράνομα.
Το νέο κύμα είναι άλλο ένα τέχνασμα το οποίο ετοιμάζεται για το χειμώνα για την πλήρη διάλυση της ελευθερίας και φυσικά θα χτυπήσει και την εστίαση άσχετα αν δεχθούν τα μέτρα η όχι. Ναι στα εμβόλια αλλά όχι με εκβιασμούς και τεχνάσματα και μόνο με εγγύηση από το ελληνικό δημόσιο με νόμο και αποζημιώσεις σε περίπτωση που υπάρχουν επιπλοκές σε βάρος των πολιτών.
Σας ευχαριστώ
Βασίλης Γεωργούλης
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν αυτά που δημοσιογραφικά επισημαίνεις ( πιθανό να είναι βέβαια έτσι)
    είναι σωστό να μένεις στην απλή παρατήρηση όπως ο Νέρωνας που καιγόταν η Ρώμη;
    Τί κάνουμε για να το αποτρέψουμε το μεγάλο κακό;
    Ολοι μαζί μπορούμε; Μήπως μάς διαιρούν για να βασιλεύουν πιό εύκολα;
    Η Αστυνομία δεν επιλαμβάνεται τού θέματος; Ο πληθυσμός κινδυνεύει, αν δεν ληφθούν μέτρα αποτροπής τού κακού. Ποιό όμως είναι το κακό; Αυτό που μάς παρουσιάζουν ή αυτό που λές και μπράβο σου.
    Ολοι μαζί πριν είναι αργά.

  2. Δεν ειστε καθολου αντικειμενικοι καθολου.Εχετε φτασει να τρομοκρατειτε τον κοσμο με τα εμβολια,και να φιλοξενειτε αποψεις που συμφωνουν με τις δικες σας.Αν εσεις ειστε ΑΡΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ δεν εχετε κανενα δικαιωμα μεσα απο εκφοβισμο να υποδειξετε στον κοσμο τι θα κανει!!Φιλοξενοντας ατομα που μια στο εκατομμυριο πεθαναν μετα απο εμβολιασμο,χωρις να ειστε ιατροδικαστης,και φιλοξενωντας ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΔΩ!!

  3. Τράβα εμβολιάσου ρε νούμερο. Επαναστάτες του κ**ου όλοι σας. Τα δικαιώματα σας σταματάνε εκεί που κινδυνεύει το κοινό καλό, ζώα. Όλος ο κόσμος εμβολιάζετε και εσείς οι 5-6, οι επίλεκτοι, ξεσκεπάσατε την πλεκτάνη του αιώνα γιατί είστε όλοι σας Einstein. Τσαπρρρ ζώα!

  4. Και εγώ σας παρακαλώ και σας προκαλώ να σταματήσετε την λάσπη κατά της κυβέρνησης… Οι ανεμβολιαστοι είναι και προκλητικοί.. Επίσης και οι αρνητές.. Η μετάλλαξη είναι εδώ… Κανείς δεν έχει συμφέρον να γυρίσει πίσω… Γι αυτό.. Εσείς που έχετε βήμα να μην γράφετε πράγματα που επηρεάζουν το κοινό… Να κρατήσετε τις απόψεις σας για τον εαυτό σας..

  5. ΧΑΡΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΔΕΛΤΑ ΠΟΥ «ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ» ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ. ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΟΥΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΧΑΛΑΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ, ΓΑΡΓΑΡΑ

  6. Καποτε θα έπρεπε να γινει. Για όλους αυτους που πληρωνουν τους φόρους έναντι των παταχτσιδων, για όλους αυτους που ακολουθούν τους νόμους και δεν ενοχλουν έναντι στους ωχαδελφιστες και γενικά για όλους τους υπεύθυνους έναντι των ανεύθυνων. Όταν πρόκειται για το γενικό καλό θα ήταν σωστό να βάζουμε όλοι το λιθαρακι μας. Και πραγματικα νομίζεται ότι δεν υπάρχει ο ιός ή να πατε να δουλέψετε εθελοντικά σε κάποιο νοσοκομείο ή ακόμα καλυτερα να μην ζητήσετε περιθαλψη, αφου ο ιός δεν υπάρχει.

  7. Για άλλη μια φορά νιώθω απογοήτευση με τα λεγόμενα σας.. Λυπάμαι πολύ.. Παντα διάβαζα τα άρθρα σας… Γιατί;;;;;εγώ δεν βλέπω κανένα ρατσισμό και καμιά διάλυση της ελευθεριας… Για ποιο δηλητήριο μιλάτε;;;; έλεος…. Να ακούμε και από σας τέτοια πράγματα….

  8. Πρέπει να καταλάβουμε ότι το καλό όλων μας είναι ο εμβολιασμός…. Αντε πια με αυτές τις αηδίες περί ελευθερίας του ατόμου και τα διάφορα ρατσιστικά…. Έλεος… Όταν θα έχουμε ξανά καραντίνα να δούμε τι θα λένε οι διάφοροι αρνητές… Μην ακούτε κανέναν… Να κάνετε αυτό που θεωρείτε σωστό για τον εαυτό σας και το κοινό καλό..
    Και ο μοναδικός δρόμος αυτή τη στιγμή είναι ο εμβολιασμός….

  9. Λέτε στα εμβόλια ναι χωρίς εκβιασμό. Σας εκβιάζει κανεις αγαπητέ? Δε νομίζω. Το ότι έχει λυγίσει ένας πλανήτης από το Δεκεμβρη του 19 σας λέει κάτι? Ποιο είναι το μαζί μπορούμε? Πως συμβάλλετε εσείς προσωπικά στον ξέφρενο ρυθμό της πανδημίας? Επειδή δεν έχετε δικό σας να τυραννιέται? Ποσο πολύτιμος είναι ο εαυτός σας που δεν προχωράτε όπως κι οι λοιποί από μας στον εμβολιασμό? Εμείς δηλαδή πάμε και το κάνουμε χωρίς κανένα φόβο? Χωρίς καμία ανησυχία? Τώρα που θα γίνει (ακόμη δεν έγινε) της μεταλλάξεως τι περιμένετε? Έχετε ρωτήσει κανένα γιατρό η διαβάζετε αυτά που σας ικανοποιούν και δικαιώνουν τις υποψίες σας? Εγώ θέλω να πω ένα Μεγαααλο μπράβο σε όσους ανθρώπους ανά τον κόσμο βάλανε γενναία πλάτη και συμμετείχαν στις κλινικές δοκιμές όλων των εμβολίων για να τα κάνουμε όλοι εμείς αργότερα. Τώρα τα υπολοιπα είναι σούπες…..

  10. Ελα που γίνατε όλοι ειδικοί…..τελικά η πολυ δημοκρατία βλάπτει…..και εξάλλου όλοι εσείς οι ανεμβολιαστοι που στο τέλος θα ζήσετε γιατί εμείς οι εμβολιασμένοι θα πεθάνουμε ποιος τι χάρη σας!!!!θα κυρίευσεται τον κόσμο…..άντε έξυπνοι ……

  11. Οι μεταστάσεις γίνονται επειδή υπάρχουν ανεμβολιαστοι.Αυτό το απλό το καταλαβαίνετε;Δεκάρα δεν δίνω να εμβολιαστεί ο καθένας.Το θέμα είναι ότι επιρεαζει τη δίκη μου ζωή μιας και θα γίνουν μεταλλάξεις και θα χρειαστούμε καινούργια εμβόλια να τις αποφύγουμε.Καταλάβατε ζώα.

  12. Βασίλη, τα πράματα είναι απλά νομίζω.
    κάθε καινούρια ασθένεια, θέλει και το γιατρικό της.
    Αφού δεν θέλουν να παράξουν ευρέως το φάρμακο αντισωμάτων που δημιούργησαν Ελληνες,
    πρέπει να βάλουμε τα εμβόλια τα εισαγόμενα προς πάσαν κόβιντ και ανεξάρτητα απο τις αντοχές καθενός.
    ONE SIZE FOR ALL.
    Κι αν δεν σού κάνει, φταίς εσύ που ΄χεις μεγάλο …πόδι.

    • Αλλο ασθενεια κι αλλο ιος. Ο καρκίνος είναι ασθένεια. Οι ιοι δεν εχουν γιατρικο και θεραπεια. Οπως οταν κολλανε τα παιδακια και μας λενε οι γιατροι θα κανει τον κυκλο του. Γι αυτό κάνουμε εμβόλια από παιδάκια. Για πολλούς ιούς. Π.χ ιός του έρπητα. Μια φορά στην Ιστορία ανακαλύφθηκε φάρμακο συμπληρωματικό του εμβολίου κι αυτό για τη γριππη Η1Ν1. Το ταμιφλου. Ουτε αντιβιώσεις δινουν στους ιους. Απλά ανακουφίζεις τα συμπτώματα. Ποιο φάρμακο αντισωμάτων δημιούργησαν οι Ελληνες? Αυτό που έπαιρναν εξουδετερωτικά αντισώματα απο εκείνους που είχαν ήδη νοσήσει και μετά αναρρώσει? Αυτό δεν ήταν ελληνικό και δεν είχε την επιτυχία που προσμένανε.

      • Τι προσπαθείς να διδάξεις χριστιανέ μου; Τους ανίδεους; Αφού από το ένα αυτί μπαίνει από το άλλο βγαίνει. Τζάμπα χαλάς την ώρα σου. Αλλά με συγχωρείς, τι ανίδεους λέω, αυτοί είναι οι ΠΕΦΩΤΙΣΜΈΝΟΙ. Το ξέχασα!

  13. Απαπα!! Τι πάει να πει, την άποψή σου κρατά την για τον εαυτό σου, που έγραψαν κάποιοι. Τότε και όλοι αυτοί που σχολίασαν και μάλιστα ψευτομαγγίτικα ΑΝΩΝΥΜΑ, ας κρατήσουν την άποψή τους για τον εαυτό τους. Αηδία και οίκτο για κάθε είδους φασισμό. Και σιγά να μην το καταλάβουν, όλοι αυτοί που εμβολιάστηκαν και τους φταίνε οι άλλοι. Ήταν που ήταν διάνοιες, μετά το Εμβόλιο, έγιναν όλοι Φωτισμένοι!
    Η Σοφία τους, καθιστά όλα τα Ιερά Κείμενα Παγκοσμίως , απλά, βαρετά κόμικ…!

  14. Εσείς που δεν γράφετε ανώνυμα δεσποινίς Πανουκλία Χολέρα (πότε γιορτάζετε?) και που δικαίως αισθάνεστε αηδία και οίκτο για κάθε είδους φασισμό γιατί δεν το λέτε στην όμορφη μουρίτσα σας τη στιγμή ακριβώς που κατηγορείτε την εμβολιασμένη ομάδα πολιτών ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ότι ήταν διάνοιες κι εν συνεχεία φωτισμένοι με μπλα μπλα μπλα Σοφία μπλα μπλα μπλα που καθιστά τα ιερά κείμενα βαρετά κόμικ!! μπλα μπλα μπλα.
    Στην ψυχολογία αυτό με απλά λόγια λέγεται σε κατηγορώ προβάλλοντάς σου το δικό μου πρόβλημα!!!!!!

  15. Κύριε Βασίλη Γεωργούλη μπράβο σας. Συμφωνούμε και προσυπογράφουμε. Η πλειοψηφία του κόσμου είναι μαζί σας. Φαίνεται και από τα ποσοστά εμβολιασμού στην Ελλάδα. Ακόμη και με όλες τις απειλές από τη κυβέρνηση καθώς και τη «κατατρομοκράτηση» από τα ΜΜΕ, πάλι ούτε οι μισοί Έλληνες δεν θα εμβολιαστούν τελικά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ