Δημήτρης Καλλούδης: Δημοτικές Αταξίες… (Το καταχωνιασμένο άγαλμα του Ιπποκράτη)

14
1646

Δημοτικές Αταξίες_____ Είναι κάτι που αδυνατω να καταλάβω και να πιστέψω, αν, δεν το έβλεπα ο ίδιος. Μπροστά από το άγαλμα του Ιπποκράτη, που κακώς έχει στηθεί στον εσωτερικό χώρο του παλαιού ανθόκηπου, έχουν δώσει άδεια σε ένα μικροπωλητή να στήσει τον πάγκο του, για να πουλάει την πραμάτεια του. Καλά λίγη ντροπή δεν υπάρχει? Είναι που είναι αθέατο και καταχωνιασμενο, δεν θα έπρεπε οι προύχοντες του νησιού να σεβαστούν τον χώρο και το άγαλμα και ας είναι μαύρου χρώματος που ειναι και ατυχής επιλογή? Έχει κάτι άλλο να επιδείξει η Κως εκτός από τον Ιπποκράτη που είναι παγκόσμιο σύμβολο και ο πατέρας της ιατρικής και δεν το γνωρίζουμε? Σε άλλο σημείωμα μας θα αναφερθούμε και σε άλλες αταξίες, που ντροπιάζουν την αισθητική μας.

Δημήτρης Καλλούδης

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δημητρη μας δινεις ερεθισματα να διορθωσουμε τα κακως κειμενα. Πες μας και πως σου φαινεται το λιμανι σε συγκριση με την προηγουμενη πενταετια..

  2. Τις δημοτικές αράξεις που γίνονται τώρα βα δείτε Χορός εκκατομυρίων ! Ενοικίασαν ολόκληρο κτήριο στον περιφερειακό και το φτιάχνουν κιόλας ! Τρώνε με χρυσά κουτάλια !

  3. Σιγά κ καλλουδη τις δημοτικές αταξίες για το άγαλμα ! Για όλο αυτόν τον χαμό πο6 Γι εται 5ωρα τσιμουδιά Ε? Ο χορός των εκατομυρίων ! Πρέπει πια να σταματήσετε να βλέπετε με την μάτια της εμπάθειας και της εμμονής ! Λάθη έγιναν και θα γινονται πάντα ! Με αυτές τις αναπτυξιακές όμως είσαι μουγγός ! Μισθοί χιλιάδων ευρώ σε ημέτερους και διαχείρηση εκκατομυρίων κατά το δομούν ! Βρε για γέλια είστε ! Το νησί μας όμως είναι για κλάμματα !

  4. Για τις απ ευθείας αναθέσεις να δώσετε λόγο….οι αισθητικές παρεμβάσεις ετσι κι αλλιώς δεν τους αφορούν…δεν έχουν γνώση.

  5. ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΣΕ ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ (ΚΥΚΛΟΣ) ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ

  6. ¨Μικροί¨ Πολιτικοί χωρίς όραμα!
    Η καθημερινότητα να βγει, όπως βγει και πως θα κάνουμε την προσωπική μας προβολή!
    Τα μεγάλα και τα οραματικά, αργότερα, ίσως, όταν μεγαλώσουμε και σοβαρευτούμε!!

    Καλά τα λες Δημήτρη!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ