Αναγνώστης: Παρακαλώ να πάτε και να τραβήξετε φωτογραφίες να δείξετε το ρεζιλίκι που επικρατεί

15
7468

Καλημέρα σας

 

Είδα την ανάρτηση σας για τους ελέγχους που έκαναν από κοινού η δημοτική με την ελληνική αστυνομία και απορώ, πέρασαν καθόλου από τους τουριστικούς πεζόδρομους στην παλιά πόλη ξεκινώντας από την πλατεία Ρήγα Φερραίου και φτάνοντας μέχρι την πλατεία Διαγόρα?

Έχουν δει το χάλι και τα στενά περάσματα του ενός μέτρου με την κατάληψη των πεζοδρόμων και από τις δύο πλευρές του δρόμου?

Παρακαλώ να πάτε και να τραβήξετε φωτογραφίες να δείξετε το ρεζιλίκι που επικρατεί.

Ευχαριστώ

Αναγνώστης

15 ΣΧΟΛΙΑ

    • Μα γιατι το λετε αυτο;;;
      Αφου εχουμε την καλυτερη Δημ. Αρχη
      που ειχε ποτε το νησι. Ισχυριζονται μαλιστα οτι στις επομενες εκλογες θα βγουν με 80% !
      Εχουν προσλαβει τοσα ατομα…
      .. ..και παραπονιομαστε;;;
      Φυσοκαλαμο που θελουμε…..
      Και απο μακρυα!!!!
      Υ. Γ Ευγε … κ. Ευγε που εισαι να βγαλεις φωτογραφιες;;;;;Χαλασε η καμερα;;;;!

      • ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ. ΒΛΑΚΑ Ε ΒΛΑΚΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ;

  1. Στη Γρηγοριου Ε καταληψη με μηχανακια σε αποσταση για να κρατησουν τα παρκιγκ για το δικο τους συμφερον!!!!!Ας ελεχθει παρακαλω;

  2. Βρε δεν βλέπετε που δεν εχει τουρισμό και δεν περναει ψυχή να δουλέψει ο κόσμος το στενεμα του δρόμου μας μαρανε.Και δεν εχω καμιά δουλειά με τη περιοχη αλλά πολύ γκρινια ρε παιδι μου.Ασχοληθείτε με σοβαρά προβλήματα γιατι ερχεται πείνα.

  3. Το πιο απαράδεκτο,το πιο χαρακτηριστικό κιτσαριό φέτος είναι οι κουρτίνες στα παραπήγματα στις παραλίες.

    Από μαγαζότορες παρακαλώ, που μετέφεραν την κακογουστιά και χάλασαν την όψη των πιο φυσικών περιοχών του Νησιού. Απαράδεκτο, έπρεπε η Δημοτική και ο Δήμος να σταματήσει αυτήν την ξεφτίλα.Άλλαξαν την όψη και των παραλιών, αλλά και των πεζοδρομίων, λες και ήταν του προπάππου τους,ξεφτίλες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ