Αναγνώστης: Απίστευτη ταλαιπωρία για πολύ κόσμο που θα έκανε το εμβόλιο σήμερα Σάββατο στο εμβολιαστικό κέντρο στο Πλατάνι

36
5359
(φωτο αρχείου)
Απίστευτη ταλαιπωρία για πολύ κόσμο που θα έκανε το εμβόλιο σήμερα Σάββατο στο εμβολιαστικό κέντρο στο Πλατάνι. Οι περισσότεροι εκ των οποίων είχαν κληθεί να αλλάξουν το ραντεβού τους που ήταν για το μεσημεράκι με πρωινά ραντεβού. Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρχει μια 3ωρη αναμονή για όλους αφού το προσωπικό δεν επαρκούσε.Υπήρξαν μεγάλες αντιπαραθέσεις μεταξύ ιατρικού προσωπικού και εμβολιαζομένων. Ποιος έχει δίκιο ποιος έχει άδικο θα το κρίνετε εσείς. Κατανοούμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά ποιος ο λόγος να καλείς τον κάθε έναν νωρίτερα από το ραντεβού του, όταν δεν είσαι σε θέση να τον εξυπηρετήσεις?
Eίχαμε ραντεβού στις 12, μας πήραν τηλ και το άλλαξαν για τις 9.30. Ήρθαμε 9 και εμβολιαστήκαμε στις 11.50. Όσοι έφευγαν ήταν αγανακτισμένοι γιατί ήταν εδώ από τις 8 οι περισσότεροι κι έφυγαν 11 με 12.
Μετά τις 12 δεν υπήρχε ψυχή έξω από το κτίριο.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

36 ΣΧΟΛΙΑ

    • Προσέλαβαν τον επίκουρο καθηγητή της βυζαντινολογιας Κωνσταντίνο Κατακουζηνο να τιυς διαβάζει απο το σύγγραμμα του ενώ τους κάνουν τα εμβόλια για να ξεχνάνε το πόνο

      • Γελάς μόνος σου? Ένα να ξέρεις. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε προτεραιότητα στους εμβολιασμούς. Στην υπόλοιπη Ελλάδα παρακαλάνε για εμβολιασμούς και δεν έχουνε. Και εδώ για δύο ώρες καθυστέρηση γινηκε χαμός? Έλεος.

        • Πριν αποφασίσετε να κάνετε το μπόλι της ευθανασίας, δείτε τι λένε οι επιστήμονες για το φαινόμενο ADE που προκαλεί!! Γι’αυτό πεθαίνουν οι άνθρωποι (που χαρακτηρίζονται ασυσχέτιστοι).Γι’αυτό κλαίνε τη Μανουλα τους Γλυκερία τρία παιδάκια 8 , 10, και 12 χρονών! Το λάθος της ήταν που εμπιστεύτηκε τους <>οι οποίοι δεν φέρουν καμμία ευθύνη για ο,τι προκύψει!!Το ίδιο λάθος έκανε πριν ένα μήνα και η 44 χρονη Μάρθα (μητέρα δύο ανήλικων παιδιών) που έκανε το μπόλι Δευτέρα του Πάσχα και την Τρίτη τα ξημερώματα ξεψύχησε μπροστά στα μάτια του συζύγου της!!!Το ίδιο έπαθε και η 68χρονη στην Πέλλα, ο οδοντίατρος στο Αργος (Παναγιώτης), ο 52 χρονος ξενοδοχουπάλληλος στην Κρήτη, η 61χρονη και η 63 χρονη πριν δύο μήνες στην Αθήνα! Ο 59χρονος καλλιτέχνης στην Κρήτη πριν λίγες μέρες και πόσοι άλλοι που θεωρούνται ασυσχέτιστοι και δεν έχουν καν καταγραφεί όπως ο πατέρας φίλου μου , που έφυγε 18 μέρες μετά τον εμβολιασμό του με Phizer με οξύ πνευμονικό οίδημα!

    • Στα τελευταία του 20 Και στο πρώτο 21 τα αποτελέσματα έχουν βγει, το προσωπικό δεν έχει προσληφθεί ακόμα. Το θέμα είναι ότι έξι γιατροί πάνω στο νησί εμβολιάζουν, όλοι υπόλοιποι που είναι θα μπορούσανΝα ασχολούνται εθελοντικά 1-2 ώρες την ημέρα, Τώρα θα ήταν εμβολιασμένος όλος ο πληθυσμός. Οι αλήθειες να λέγονται.

      • Δουλεύεις στο ντοκουμέντο η στο κόκκινο και σε χάλασε που δεν πήραν επιδότηση όπως έσπερναν επι ΣΥΡΙΖΑ ;

  1. Εμένα με πήραν τηλ την Παρασκευή να μου ακυρώσουν το ραντεβού και μου είπαν η έρχεσαι τώρα(ένω ήμουν στην δουλειά) η έλα Δευτέρα..θα λείπει λέει ο γιατρός το Σάββατο…ρε τι μπανανία είναι τούτη…ακυρώνουν ραντεβού λίγες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού κ σου δίνουν μηδαμινες επιλογές…

  2. Έχω την εντύπωση (αλλά μπορεί να κάνω και λάθος) ότι η πληρωμή είναι με το κομμάτι και όχι με την ώρα, οπότε και λόγω απουσιών για να μην χάνουν ώρες τους στριμώχνουν όλους ώστε να μην υπάρχουν κενά ανάμεσα στους εμβολιασμούς.

    • Ναι κάνεις λάθος. Το μισθό του κανονικά εισπράττει. Απλά από κει που δούλευε…….το μήνα τώρα πρέπει να δουλεύει κάθε μέρα και γι’ αυτό αντιδρά. Άντε γιατί οι αλήθειες πρέπει να λέγονται.

  3. …….Είναι ντροπή να μην ανοίγουν την πόρτα σε νέους ιατρούς που έχουν όρεξη και ανάγκη για δουλειά και να διατηρούν σε θέσεις κλειδιά εκείνους που έχουν αποδείξει ότι είναι μόνο στα χαρτιά λειτουργοί.

  4. Καλά τρίτη φορά … Παππά , Παππά φιλάκια ρουφηχτά για τις επιλογές σου στην υγεία της Κω … ο Θεός να μας φιλάει

  5. Και γω είχα ραντεβού απόγευμα και με πήραν να το κάνω πρωί και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, είχα μπροστά μου και ενα τύπο που ποσταρε στο φεησμπουκ οτι έκανε εμβόλιο…. Τώρα ψήνω και το κολλητό μου τον Αιμίλιο που γιορτάζει σήμερα να το κάνει

  6. Αυτη η κυβερνηση ανοιξε το δρομο της μεταναστευσης των νεων επιστημονων. Ειναι δυνατον να δινει μισθο 900 ευρω σε γιατρους? Με τοσα χρονια σπουδων, ειδικοτητα κλπ?Που να τα δοσουν. Στο νοικι, φως ,νερο ,τηλεφωνο ,ντυσιμο, διατροφη, τσιγαρα, κερασματα, εκδρομες, διακοπες, αντε να παρει και ενα αυτοκινητακι, δοση στην τραπεζα.αντι να αγωνιζομαστε να αυξηθουν οι μισθοι και οι συνταξεις που ρημαξαν τη ζωη των ελληνων, ασχολουμαστε με τα εμβολια, αν θα τα κανουμε η οχι!!!

    • Μια χαρά αμείβονται, και το ενοίκιο το πληρώνει ο Δήμος, και το σουπερμάρκετ, και το μισθό παίρνουν, και τις εφημερίες, άσχετο αν δεν τις κάνουν στο νοσοκομείο. Απ’ το κεφάλι βρωμάει το ψάρι.

  7. Η Υγεία στο νησί του Ιπποκράτη δεν είχε ποτέ τέτοιο χάλι … βόμβα που έχει εκραγεί και όλοι οι υπεύθυνοι κρημένει στο καβούκι τους και στα γραφεία τους … μόνη λύση να διερευνηθεί τα κανάλια από Αθήνα … γιατί οι εδώ μούγκα στη στρούγκα … όλοι στο κόλπο

    • Ευτυχως που η νεα δημοτικη αρχη κυνηγα συνεχως το ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!! Η τελικη αποφαση βεβαια ειναι στα χερια της κυβερνησης!!!

  8. Ντροπή για τρίτη φορά τέτοιο περιστατικό … από πάνω τι κάνουν ;;; Ξέρουν τι γίνεται ,Υπάρχει διοίκηση ;;; Και που είναι ;

  9. Σιγά η ταλαιπωρία .Αξίζει το κόπο να αφιερώσεις μισή ώρα από το πολυάσχολο πρόγραμμα σου να βοηθήσεις την κοινωνία.

    • Δε μας χ…ζεις ρε βλητο. Δηλαδη αμα δεν βασανιστει ο πολιτης 3 ωρες ορθιος δε θα σωθει η κοινωνια; Ηλιθιε ε ηλιθιε

      • Στα μούτρα σου.Δεν φταίω εγώ που σου είπε η γυναίκα σου ότι καθυστέρησε στο εμβόλιο ενώ ήταν……………

      • Αυτά τα παίρνουν τρεις μόνο επικουρικοί και είναι στα κίνητρα για να έρθουν,!!!! Αν ζητάτε 400 ευρώ για μιατρύπα λες και είσαστε η ΕΚΑΛΗ βέβαια δεν φτάνουν!!!!Όσο για τους εμβολιασμούς δεν αμείβεται κάνεις!!!! Μόνο να λέτε όλοι ξέρετε!!!! Σε όλη την Ελλάδα που περιμένουν τι είναι?????Στην καφετέρια δεν διαμαρτύρεται κάνεις όταν αργεί ο καφές όμως!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ