Δ. Ζερβός – Κέφαλος: Εγώ δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποια είναι η χειρότερη δημοτική αρχή για το χωριό μου την Κέφαλο, αυτή ή η προηγούμενη

30
3503

Α μπράβο Κώστα (Βαβίθη), καλά τα λες αλλά δεν ιδρώνει το αυτί τους και είμαι σίγουρος ότι εάν έπεφτα στην αντίληψη σου, αυτά που θα αναφέρω παρακάτω θα τα είχες καυτηριάσει.

Εγώ δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποια είναι η χειρότερη δημοτική αρχή για το χωριό μου την Κέφαλο, αυτή ή η προηγούμενη.

Κάναμε υπομονή όλο αυτόν τον καιρό και ελπίζαμε ότι κάτι θα άλλαζε με αυτόν τον δήμαρχο, αλλά βλέπω ότι είναι μια από τα ίδια, με δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι αλώνιζαν το χωριό προεκλογικά από όλους τους συνδυασμούς, έως ότου κάνουν τη δουλειά τους να κάτσουν στην καρέκλα και τους ξαναβλέπουμε ξανά στην άλλη προεκλογική περίοδο και να προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτή τη φορά θα κοιτάξουν την Κέφαλο, γιατί οι προηγούμενοι αντί για μπροστά την πήγαν πίσω και ότι το καράβι πήγε με την πλώρη και αυτοί θα το φέρουν στα ίσια του και έτσι κάθε τετραετία βουλιάζουμε όλο και περισσότερο.

Οι φωτογραφίες που βλέπετε δεν είναι από το δρόμο που πάει προς τον Άγιο Ιωάννη, αλλά είναι ο περιφερειακός, όπου σε αυτόν υπάρχει το ξενοδοχείο Ζευς, το Αθηνούλα, το Ελένη, το Φουρτούνης, του Ζαχαριά-Βασίλη Λυριστή και πολλές πανσιόν.

Δηλαδή σε αυτόν σον δρόμο, φιλοξενούμε το 60 με 70 τις εκατό των τουριστών. Έχουμε ένα χρόνο ώρα που έσκαψαν, πέρασαν σωλήνες, τις έχουν σκεπάσει με χώμα το οποίο το έχει πάρει το πολύ η βροχή και ψάχνουμε με το αυτοκίνητο να δούμε από που θα περάσουμε, για να γίνει η μικρότερη ζημιά αν βρούμε κάτω. Αλλά και αυτά που κάλυψαν με ελάχιστη άσφαλτο, πέρασαν τα αμάξια και γέμισε ο κόσμος λακούβες και λοφάκια.

Δεν θα αναφέρω στον κεντρικό δρόμο, γιατί έγραψε ο Κώστας για αυτόν αλλά και ούτε για τον βομβαρδισμένο δρόμο προς τον Λιμιώνα, γιατί θα μου πείτε πως είναι δουλειά του έπαρχου και της περιφέρειας, που όλο  κάνει έργα παντού και έργα δεν βλέπει κανείς στον τόπο του, εκτός βέβαια από τις πόλεις που είναι τα κέντρα των αποφάσεων.

Οι ανωτέρω γράφουν ότι θα ηλεκτροδοτήσουν όλο το δρόμο και δεν ανάβουν αυτές που έχουν βάλει. Η αναλογία είναι: μία ανάβει, είκοσι είναι σβησμένες. Όσο αφορά το χωριό, θα αναφερθώ σε άλλη επιστολή μου σύντομα. Παράκληση: Αλλάξτε επιτέλους τους αμιαντοσωλήνες που ακόμα υπάρχουν στο δίκτυο ύδρευσης.

Τέλος κάνω μια ευχή, μέχρι τις επόμενες εκλογές, να έχουμε ξυπνήσει οι Κεφαλιανοί και να τους μαυρίσουμε όλους ή να μην πάμε να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την δημοσίευση.

Δημήτρης Ζερβός.

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και στο κέντρο κάτω οι δρόμοι χάλια είναι μέσα στις λακουβες , το ίδιο και στο ζηπαρι και στο πυλι δεν είναι μόνο στην Κέφαλο το πρόβλημα!! Πρέπει να φτιαχτουν οι δρόμοι η μοναδική χώρα στο κόσμο χωρίς δρόμους είναι η Ελλάδα.

  2. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΕΡΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΌ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ.ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ.

  3. Αγαπητε δημητρη. Η προηγουμενη δημοτικη αρχη αφησε το χωριο 5 χρονια στον αυτοματο. Τωρα που σκαφτηκε για να γινουν εργα, διαμαρτυρομαστε που δεν εκλεισαν αμεσως οι τομες. Εχεις μεν δικιο, αλλα ρωτα να μαθεις για τις εταιρειες με την ασφαλτο αν παραγουν και αν μπορουν να καλυψουν τον δημο…παρολα αυτα κατι θα γινει συντομα

    • αν δεν μπορεί να βγάλει άσφαλτο έχει και άλλου πορτοκαλιές κυριοι του δήμου επιτέλους πια ένας ιδιώτης να μας παίζει να χορεύουμε

  4. Εγώ συμφωνώ να φυγουν τα χωριά από την πόλη. Ήταν πολύ πίσω. Πχ εμείς στην πόλη πληρώνουμε τον βιολογικό από το 1990 με το δάνειο της ΔΕΥΑΚ για να τον φτιάξει. Στα χωριά δεν πλήρωσαν δεκάρα, τους τον φτιάχνουν τσάμπα, αποφεύγουν να συνδεθούν όπως στην Καρδαμαινα και μιλανε από πάνω μη σκονταψουν τα αμάξια τους στις λακκούβες. Βρε άντε γεια. Να πάτε μόνοι σας να δειτε τα χαΐρια σας να ελευθερωθουμε και εμείς

  5. Δημήτρη να αγιάσει το στόμα σου, ο δρόμος στο κάμπο είναι χειρότερος από το 1996,σε ένα μέρος γεμάτο διαμερίσματα, ένα δρόμο πολυσύχναστο, είναι αυτή εικόνα του χωριού μας; όχι μόνο για τους τουρίστες αλλά και για τους ντοπιους, να ντρέπονται όλοι οι κεφαλιανοι σύμβουλοι και αν έχουν φιλότιμο να παραιτηθούν, για ψήφους δεν το συζητώ. Βγήκε ένα νέο παιδί μορφωμένο πρόεδρος και του έχουν δέσει τα χερια

  6. Φίλε Δημήτρη οσο για την προηγούμενη δημοτική αρχή δεν ξέρω τι έκανε ο κυριτσης στη κω αλλα η Κέφαλος ήταν πεντακάθαρη και όλοι οι αγροτικοί δρόμοι φτιαγμένοι ειμαι πιστικος και ξέρω Καλα ότι ο προηγούμενος πρόεδρος τους Έφτιαχνε μόνος του περνά να δεις Τώρα πως είναι όλοι αυτοί οι δρόμοι δεν μπορούμε να πάμε στις μάντρες μας.. και όλες τις παραλίες….δρόμους με άσφαλτο και τα κάγκελα στο λιμάνι στην εντέλεια…Να μην λεμε μονο τα κακα αλλα να αναγνωρίζουμε και κατι Γιατι κακα τα ψέματα η καθημερινότητα και η καθαριότητα είναι το Α κεφαλαιο ολων των υπολοίπων έργων!!!!

  7. Ανώνυμε εσείς οι κεφαλιανοι Τελικά είστε αχάριστοι η προηγούμενη δημοτική αρχή επί κυριτση έκανε πολλά έργα στην κεφαλο …Αυτή η δημοτική αρχή έχει αφήσει το χωριό σας στο έλεος του ούτε και φώτα δεν σας ανάβουν το βράδυ έμαθα…Η παραλία σας λακουβες στη σειρά και θέλετε και τουρισμό και δεν ξέρει καν ο δήμαρχος κατά που πέφτει η Κέφαλος…..

  8. Εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε μου, αλλά έχει περάσει ένας χρόνος που έσκαψαν την συγκεκριμένη περιοχή . Αλλά με το φωτισμό τού δρόμου στην παραλία, υπάρχουν δύο ,ο κεντρικός καί αυτός.Οι φωτογραφίες είναι παρμένες από το ξενοδοχείο ΕΛΕΝΗ με κατεύθυνση τό ΖΕΥΣ.

    • Δημητρη πιο περα απο το ΕΛΕΝΗ ειναι τα δικα σου σπιτια. Γιαυτο το εντοπισες γιατι το ζεις. Θα γινει συντομα, και οχι μονο αυτος ο δρομος.ειναι στο προγραμμα. Απλα υπαρχει μεγαλο προβλημα με την παραγωγη ασφαλτομειγματος.

  9. ΤΟ ΑΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΥΠΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΤΙΜΕΝΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΩΕΙΤΩ

    • Δηλαδή ο κεντρικός δρόμος να παραμείνει έτσι, που είναι σχεδόν μονόδρομος; Δεν ήταν σε αναστολή, τους έχω δει να δουλεύουν και αν δεν μπορούσαν να έδιναν αλλού την εργολαβία. Ο δρόμος δεν χωράει να περάσουν δύο αυτοκίνητα, όταν ανοίξει ο τουρισμός θα είναι επικίνδυνα με τα λεωφορεία. Στο νησί δεν ανήκει μόνο η πόλη αλλά και τα χωριά. Μακάρι να υπήρχε ο Δήμος Ηρακλειδών!!!!!

  10. Ο εργολάβος εγκαταστάθηκε επι κυριτση και έσκαβε στην αντιμαχεια..ο Νικηταράς τα βρηκε ετοιμα

  11. Οι δυο εταιρείες που παράγουν ασφαλτομειγμα στο νησί δεν έχουν κάνει καμία σύμβαση με τον δημο. Έχουν να κάνουν μόνο με εργολάβους. Αν είχαν να κάνουν μόνο με τον Δήμο θα είχαν τελειώσει ήδη όλα τα έργα. Την απάντηση πιστεύω την πήρατε

  12. Φίλε μου Δημήτρη πως να περάσει άσφαλτος απο πάνω..
    Αφου καθε μέρα καπου ξανασκαβουν για να μπαλωσουν την διαρροή..
    Και άσφαλτο να κανουν μετά απο λίγο καιρό θα γεμίσει πάλι λακκούβες..
    Συγχαρητήρια στους άσχετους……. Ντροπή.. Ντροπή..
    Μπράβο Δημήτρη μου..

  13. Κάνετε μπαμ ότι είστε νυν σύμβουλοι του δημάρχου. Με το να γλείφετε όμως δεν καταφέρνετε κάτι. Το χωριό είναι παρατημένο. Άσφαλτος υπάρχει, και υπάρχουν και άλλες λύσεις. Ξέρετε τι δεν υπάρχει; ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ . ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ! ΕΙΧΑΤΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΊ ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟ, ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΝΤΩΝΗ; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ; ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Η ΜΟΥΓΓΑ; Η ΜΗΠΩΣ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΙ ΛΕΓΑΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ;;;;;; ΟΕΟ;

  14. Τα χωριά όντως είναι πολύ χάλια… Η πρόεδροι έπρεπε να ντρέπονται μεγάλη εγκαταλείψει… Ντροπή ελάτε και αντιμαχεια να δείτε χαλι εδω και ένα χρόνο ναρκωπαιδιο όλο το χωριό. Ελάτε να δείτε χαλι εδώ και ενάμιση χρόνο που διοικούν το μόνο που έχουν κάνει είναι ένα φοινικακη στην πλατεία της Αγίας Τριάδας. Έχουν γνώση Η φυλακές…. Γιατί αντιπολίτευση δεν υπάρχει…. Ξυπνήστε όλοι στα χωριά το Δούλεμα πάει σύννεφο.

  15. Κύριε Δήμαρχε ασχολείστε μόνο με ασήμαντα πράγματα. Με Ελιές με Παγκάκια και με κάτι φωτηνες πινακίδες I love kos. Και αυτά μόνο για την πόλη…. Ελάτε στα χωριά να δείτε σε τη κατάσταση είμαστε. Ντροπή…. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και νομίζω ότι το γνωρίζετε ήδη. Δεν βλέπω να ασχοληστε με το ΚΥ Αντιμαχειας ψάχνουμε ραντεβού και δεν μπορούμε να βρούμε ίσως αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό απτης ελιές και όλα τα προηγούμενα που σας ανέφερα κάντε κάτι έχουμε φτάσει στα όρια μας. Και να ξέρετε ότι μέχρι σήμερα δεν έχετε κάνει τίποτα σε κανένα χωριό. ΦΙΛΙΚΆ. Κ ΔΉΜΑΡΧΕ ΞΎΠΝΑ.

  16. Καρδαμαινα Κυριτσης. ΚΕΦΑΛΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ. ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ. _Μαστιχαρι Νικηταρά στο τελευταίο που έχει και πρόεδρο απτην παράταξη του Δημάρχου είναι τα πιο παραμελημένα χωριά τη ψάχνετε από κει καταλαβαίνω πόσο ανύπαρκτη είναι αυτοί η Δημοτική αρχή.

  17. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΣ ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ…Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…ΤΟΥΣ ΕΡΕΙΠΟΜΕΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΞΑΝΑ…Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ…ΤΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΓΑΛΜΑ..ΕΓΩ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟΣΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΥΤΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟ..ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΕΡΒΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΙΣ.. ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΥΤΕΥΣΗ!!!!

    • Και επειδή δεν φτιάχνονται οι δρόμοι επρεπε να σας αφήνουν μέσα στα σκ….α?? Κακώς σας κάνουν και το αποχετευτικό κουρκουβιαλοι κεφαλιανοι! Γι’αυτό μια ζωή είστε χωρίς έργα

  18. Για το σχολιο από το κουμπουρνο :Με τούς 3 δήμους , εμείς ήμασταν πολύ καλά, την περιουσία του δήμου μας την μετατρεπαμε σέ έργα για τον τρίγωνο, αλήθεια τί έγινε τό 1200000? από τίς εκτάσεις που πούλησαν στο Ζαχαριά καί στο Ρόκα (ανεμογεννήτριες)?, αλλά τί ψάχνουμε τώρα τόσα χρόνια, Βελόνα στα άχυρα , τα βάλανε λέει σέ διάφορους κωδικούς καί έπειτα εξαφανίστηκαν.Μακαρι να γίνουμε όπως παλιά γιατί πολύ φοβάμαι ότι θα ξεπουλήσουν όλη την δημοτική έκταση τής Κεφάλου για να φτιαχτεί ή πόλη μέχρι τά σύνορα του Ζηπαριου.

  19. Ρε α……εσυ που λες κουρκουβιαλους τους κεφαλιανος μην κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία άμα έχεις καρύδια γράψε το όνομα σου παλιό………..

  20. Εσυ που γράφεις για κουρκουβιαλους τους κεφαλιανος γιατί κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία έχεις καρύδια να βάλεις το όνομα σου ρε παλιό……….

  21. Παρακαλώ πολύ ,στις επόμενες προσλήψεις πού θά κάνετε νά ζητήσετε καί ειδικότητα στρατινους, για να κλείνουν τίς λακούβες όπως παλιά πού οι δρόμοι ήταν χωμάτινοι.

  22. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΛΟΙ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΣΦΑΛΤΟΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΠΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ

  23. Κύριε δήμαρχε κύριε επαρχε και κύριε περιφερειάρχη, στο δρόμο προς Κεφαλο μετά το φυλάκιο που έκλεισε,σε ένα σημείο έχει καθίσει ο δρόμος εδώ και ένα χρόνο, κάποιοι έβαλαν δύο κώνους δεξιά και δύο αριστερά για να μας επισημάνουν ότι εκεί υπάρχει γεφύρι; παρακαλώ πολύ χρεωστεμαι με δύο καροτσάκια πίσσα για να φτιαχτεί ό δρόμος γιατί η μελέτη θά ωρημαση μετά από δύο χρόνια κοντά στις επόμενες εκλογές.Προεδρε αν ήταν κοντά είμαι σίγουρος θά τόν είχες φτιάξει όπως τό δρόμο πάνω από στο ikos αλλά και στού Γιαννου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ