Αναγνώστρια: Μας ακύρωσαν προγραμματισμένο χειρουργείο στο Νοσοκομείο Κω χωρίς καμία λογική εξήγηση…

10
9684

Ονομάζομαι Ν.Ζ και θα ήθελα να προβώ σε μια δημόσια καταγγελία για το γενικό νοσοκομείο-κέντρο υγείας Κω.

Πιο συγκεκριμένα, την 20η Απριλίου 2021 ο σύζυγός μου επισκέφθηκε το νοσοκομείο μας λόγω ενοχλήσεων στην χολή και έπειτα από υπέρηχο διαπιστώθηκε πως έπρεπε να προβεί σε χειρουργείο για αφαίρεση πολύποδα.

Κατόπιν συνεννόησης με τον χειρουργό γιατρό του νοσοκομείου, ορίστηκε ημερομηνία για την εγχείριση την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021.

Το χρονικό αυτό διάστημα ο σύζυγός μου έκανε τον προεγχειρητικό έλεγχο όπως ακτίνα θώρακος, αιματολογικές εξετάσεις, καρδιογράφημα και μοριακό τεστ COVID. Αξίζει να αναφερθεί ότι όλες αυτές οι εξετάσεις δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθούν στο νοσοκομείο μας σε μια μέρα, κάτι που ανάγκασε τον σύζυγό μου να απουσιάζει από την εργασία του για 5 συνεχόμενες ημέρες (καθώς η κάθε εξέταση γινόταν στο νοσοκομείο μας διαφορετική ημέρα ξεχωριστά) 

Δύο ημέρες πριν από το προγραμματισμένο χειρουργείο (3 Μαΐου) ο γιατρός μας ενημέρωσε ότι λόγω απουσίας του από το νησί μας, το χειρουργείο θα μεταφερόταν για την 7η Μαΐου.

Σήμερα 6 Μαΐου και λίγες ώρες πριν από την εισαγωγή του συζύγου μου στο νοσοκομείο μας, επισκέφθηκε τον γιατρό για τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Όταν πήγε στην γραμματεία του νοσοκομείου για να παραδώσει τον φάκελο του, προς έκπληξη όλων μας τον ενημέρωσαν πως δεν είναι εγγεγραμμένος πουθενά για το χειρουργείο!

Όταν ο ίδιος ζήτησε εξηγήσεις, δεν πήρε καμία λογική απάντηση από κανέναν, παρά μόνο πως δεν ξέρουν από την γραμματεία πως έγινε κάτι τέτοιο!

Όταν εγώ, η σύζυγος επικοινώνησα με το νοσοκομείο και συγκεκριμένα ζήτησα τον διοικητή του νοσοκομείου για να τον ενημερώσω και να βρούμε μια λύση, μου απάντησαν ότι ο διοικητής απουσίαζε κι ότι επρόκειτο να τον ενημερώσουν και θα με πάρει ο ίδιος τηλέφωνο. Κάτι που φυσικά δεν έγινε!

Ως πολίτης της Κω οφείλω να μεταφέρω τα παράπονα μου γιατί το «νησί του Ιπποκράτη» θα έπρεπε να είναι πανελλήνιο παράδειγμα προς μίμηση… Αντ’ αυτού δεν υπάρχει σωστός προγραμματισμός αλλά πλήρης ανευθυνότητα!

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Ν.Ζ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολλά , πολλά μα πάρα πολλά συμβαίνουν εκείμέσα … και αν εναντιωθείς και πεις κουβέντα πέφτουν όλοι εκεί μέσα να σε φάνε … θέλουν τον κόσμο να μην αντιδρά … βλέπεις θίγονται εύκολα …

  2. Σήμερα έκανε την εμφάνιση του το πρώτο κρούσμα ινδικής μετάλλαξης covid 19 στο νοσοκομείο μας ….πανικός !! Δεν ξέρω μηπως από συντονίστηκαν λόγω του συμβάντος η είναι από συντονισμένοι εδώ και πολλά χρόνια …παγιωμένη κατάσταση Δυστυχώς

  3. Έλειψαν οι οραματιστές ηγέτες του και … αποσυντονίστηκαν.Δεν ξαναγινε βλεπεις αναβολή χειρουργείου!

  4. Κυρια μου το καταγγείλατε στο νοσοκομειο για να σας απαντήσουν;πρώτα τρέχετε στα κανάλια για να ξεσπάσετε ή να πάρετε εξήγησεις;

    • Το ονοματεπώνυμο της κυρίας το γνωρίζουν οι ανευθυνουπεύθυνοι και είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου

      Φυσικά και το κατήγγειλε στο νοσοκομείο το λέει με λεπτομέρειες. Σιγά μην πήρε καμία απάντηση… Άφησε και το τηλέφωνο της. Ακόμα περιμένει να την καλέσουν!

  5. Φατσούλα νομίζω δεν ισχύει αυτό που λες. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι ο εργαζόμενος σε αυτό που θέλουν κάποιοι να λένε νοσοκομείο έχουν ξεζουμιστει το ότι εδώ και πολλά χρόνια φωνάζουν και δεν γίνεται τίποτα το ότι για να γίνει αυτό το τμήμα εμβολιασμού έχουν απορροφήσει άτομα από είδει υπάρχων προσωπικό δεν νομίζω να θέλουν κόσμο να μην αντιδρά το αντίθετο θέλουν αλλά ο κόσμος κοιμάται και αντί να τα βάλει με το γαϊδούρι τα βάζει με την ουρά

  6. Όντως παγωμένη κατάσταση γιατί κύριε Κως είσαι κρύος και εσύ που όταν θες τις παροχές του συστήματος υγεία ντεμεκ και καλά δωρεάν που πληρώνεις τόσα χρόνια ασφάλεια τότε σκέφτεσαι ότι δεν έχεις νοσοκομείο όταν τα είχες τα λεφτά τσουπ Αθήνα Ρόδο σε ιδιωτικό νοσοκομείο τώρα σου βρωμάει το νοσοκομείο τώρα είναι αργά κάτσε και σκάσε

  7. Αν σας ξεζούμισαν όπως λέτε βγείτε όλοι μαζί και πέστε μας αλήθειες … ξε…..στε τους… εμείς ο απλός κόσμος τι φταίμε ;;; Να πείτε όμως όλες τις αλήθειες όχι μόνο ότι σας συμφέρει 🤑🤑🤑🤑

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ