Μ. Πλούμπης: Οι «κουρασμένοι» επαναστάτες της πλατείας

35
4500
Η δικαιολογία για την μη τήρηση των μέτρων είναι ότι ο κόσμος κουράστηκε από τον εγκλεισμό.Και η ατομική ευθύνη που την αγνοούν επιδεικτικά οι «κουρασμένοι;» Γονείς και κράτος «χαϊδεύουν» τους ατομικά ανεύθυνους,αποδίδοντας την ανευθυνότητα στην «κούραση».Λες και οι ατομικά υπεύθυνοι δεν κουράστηκαν….

Είναι μάλλον κάποιο είδος επανάστασης,να τα γράφεις όλα στα παλιά σου τα παπούτσια,ποστάροντας στο fb την επαναστατική σου δραστηριότητα.Με μπυρίτσα,μάσκα στην τσέπη και μουσική στην πλατεία.

Μπράβο

ρε επαναστάτες,την ξεσκίσατε την εξουσία!!

Γι αυτούς,οι νεκροί είναι απλά αριθμοί,62 χτες,79 προχτές,91 τις προάλλες.Βέβαια,αν ήταν ο πατέρας τους ή η μάνα τους,πιθανόν να έκαναν την επανάσταση τους με μπύρα,στο νεκροταφείο.
Στα νοσοκομεία,γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό με ατελείωτες ώρες εργασίας,ξεπερνώντας τα όρια τους,ντυμένοι σαν αστροναύτες,αλλά δε βαριέσαι,αυτοί είναι τα πρόβατα του συστήματος,οι επαναστάτες είναι στις πλατείες!
Η τελευταία απόδειξη της υποκουλτούρας των επαναστατών του κώλ@@;Το απόλυτο χάλι της επόμενης ημέρας.Η χωματερή σκουπιδιών που αφήνουν,με τους αστικούς τους τρόπους και τον ωχαδερφισμό τους,για να τα μαζέψουν οι υπάλληλοι του συστήματος….. οι οδοκαθαριστές του Δήμου.Τελικά,ποτέ δε θα σηκώσει κεφάλι αυτός ο τόπος,ούτε τώρα,ούτε στο μέλλον.
Υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν για τη ζωή τους στα νοσοκομεία,άνθρωποι που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου και φοβούνται,άνθρωποι που έχουν αναστείλει επαγγελματικές δραστηριότητες και δυσκολεύονται να επιβιώσουν.Για τους «κουρασμένους»όμως αυτά είναι «ψιλά γράμματα».
Οι γονείς και οι δάσκαλοί τους μπορούν να χτυπούν ελεύθερα το κεφάλι τους στον τοίχο αφού απέτυχαν να τους μάθουν τι είναι ατομική ευθύνη και τι υπεύθυνη συμπεριφορά.
Όσα ακατανόητα λάθη κι αν έχει κάνει η Κυβέρνηση,όσες παλινωδίες κι αν έχουμε ακούσει από τους επιστήμονες με τις διαφωνίες τους,δεν υπάρχουν δικαιολογίες όταν φτάνουμε στην ατομική ευθύνη.Εκεί όπου κανένας δεν έχει το δικαίωμα να εκθέτει κανέναν σε κίνδυνο.
Πώς τελειώνει αυτό το «παραμύθι»;Γιατί να μαθαίνουμε τόσα χρόνια να είμαστε υπεύθυνοι,συνεπείς και να τηρούμε τους κανόνες;Για να βρισκόμαστε τελικά παρατημένοι στο έλεος διαφόρων που αποφασίζουν ότι το δικό τους δικαίωμα είναι ανώτερο από το δικαίωμα όλων των άλλων;
Αλλά ….σσσσ…. θα μας ακούσει ο επαναστάτης,ο αμφισβητίας,ο συνωμοσιολόγος και ο «κουρασμένος». Εξάλλου,αν δεν υπήρχαν αυτοί οι «φερέλπιδες»,ποιος θα τα έβαζε με την εξουσία και το σύστημα;

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σταματάω να στέλνω οποιοδήποτε sms. Η κοροϊδία έχει και ένα όριο. Η κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να εφαρμόζει τον νόμο επιλεκτικά

  2. Χωρίς να είναι εμβολιασμένοι,μόνο με τέστ, όλοι μπορούν να έρθουν ,ενώ η Κυβέρνηση μας έλεγε με στόμφο πριν ένα μήνα,ότι μόνο με πιστοποιητικό θα εισέρχονται οι Ευρωπαίοι, αλήθεια ατομική ευθύνη ή οποιαδήποτε ευθύνη τέλος πάντων έχουν οι αξιωματούχοι; επειδή μεταξύ μας έλεγαν τόσες μπαρούφες…

  3. Είσαι 15-20 χρονών και παρτάρεις στις πλατείες.
    Τραγουδάς «Θέλω κότερα ελικόπτερα θέλω οικόπεδα» χωρίς μάσκες χωρίς αποστάσεις, φτύνοντας ο ένας στα μούτρα του άλλου.
    Δεν φοβάσαι δεν είσαι πρόβατο μασκοφορεμένο που κάνει μπεεεεε
    Επιπλέον δεν φοβάσαι τους μπάτσους επειδή δεν υπάρχουν μπάτσοι μετά τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης.
    Δεν φοβάσαι τον ιο, είτε επειδή δεν υπάρχει ιος είτε επειδή δεν ανήκεις στις ευπαθείς ομάδες.
    Εκτός από άφοβος, ατρόμητος και μη πρόβατο, είσαι και επαναστάτης, κάτι σαν Μπουμπουλίνα με Τσε Γκεβάρα.
    Κάνεις επανάσταση για τις δικές σου αξίες στην ζωή που είναι «ποτάκι μπαράκι κι ένας DJ» και στην καραπουτσακλαρα μας όλοι σας.
    Η επανάσταση θέλει θυσίες και δεν φοβάσαι να θυσιάσεις τους άλλους για την πάρτη σου.
    Αθανάσιε Διάκε μου εσύ.

  4. Επαναστάτες του γλυκού νερού, τα έβλεπα live στο Tik tok, μιλάμε η απόλυτη ξεφτίλα! Καμαρώνουν με τα χάλια τους, νομίζουν ότι αυτό που κάνουν είναι μαγκιά. Βγαίνει και ο άλλος ο president.gr με τα βιντεάκια του… ‘καραντινάκηδες πονάτε;’ Μιλάμε o τύπος είναι για πολλές μπάτσες. Α ρε νεολέρα!!!!!

  5. Θα ήταν σώφρον να μιλήσεις για την έλλειψη αστυνόμευσης στα γκέτο του κέντρου

    Πήγα Αθήνα για μια επέμβαση και έμενα κέντρο,όλη την ημέρα κοπάδια οι μετανάστες,στα ΜΜΜ όχι μάσκα,ούτε εισιτήρια,ούτε αποστάσεις.. αλλά όταν έμπαινε μέσα στο λεωφορείο ένας Έλληνας με κατεβασμένη μάσκα τον λοιδορούσαν,τα κοπάδια τους ξένους όχι..πόσα πρόστιμα έχουν μπει σε ξένους, υπάρχει σάιτ να το ανεβάσεις;πόσοι ξένοι που δουλεύουν σε Αll Inclussive έχουν έρθει και γράφουν τους νόμους μας στην /// τους.. γιατί ο Φίλης της Ν.Δ.στο Σταρ είπε ότι δεν είναι οι νέοι μας(αυτολεξεί) ανεύθυνοι..βάλε το Σταρ και μετά κρίνε.

  6. πόσοι είναι οι εμβολιασμένοι..Μωραίνει και πάει ο κύριος κύριε Πλούμπη μου.. νοσεί μέχρι αλυσίδων.

  7. το λες και ο ίδιος μ άλλα λόγια..δεν έγινε πιστευτή λόγω ακλοπρόσαλων φασιστικών μέτρων ηλίθιων μέτρων εσωτερικής φαγωμάρας, άνισων εξαιρέσεων, πανσπερμία απόψεων,βλακωδών εφαρμογών νόμων… κάτι δεν έκανε καλά για να μην τρομάζουν στην σκέψη ότι έφυγαν 9500 νεκροί.. όλη η Ευρώπη το λέει, επίσημα σάιτ, μελέτες Οξφόρδης…αν θες και λινκ πάμε..

    • Εχεις κανενα κειμενο που λεει το σωστο και δεν το εφαρμοζουμε εδω;Τι ακριβως ξερεις απο φασισμο;Σε χαλαει η κυβερνηση και οποια κυβερνηση αλλα δεχεσαι την αντιπολητευση που ελεγε σκανδαλο κλεισατε την εστιαση με 2500 κρουσματα το Νεβριο,μετα πρην δυο εβδομαδες ειρωνευοταν και ελεγε καλα κλεισατε με 2500 και ανοιγετε με 4500;Σημερα λεει να ανοιξει η εστιαση;Αυτη η σοβαροτητα σου ελειψε;Η οτι δεν πειραζουν οι πορειες για το δολοφονο αλλα επρεπε να εχουμε περισσοτερες ΜΕΘ λες και στη Γερμανια που εχουν περισεμα δεν πεθενουν ανθρωποι εκει.Καθαριστε το μυαλο σας επιτελους και σταματηστε να αισθανεστε εξυπνη μεταφεροντας αθρα που βρισκετε στο internet.Ναι ηταν ενας ιος που κανενας δεν ηξερε πως να αντιμετοπισει σε ολο τον κοσμο και προφανως εχουν γινει λαθη που τοτε που εγιναν θεωρουνταν σωστα.Στο ψαξιμο ειναι ολοοκληρος ο κοσμος και εσυ μας μιλας….για κυβερνηση λες κι δεν ειναι τραγικα οσα λεει η αντιπολητευση απλα για να πει κατι.Ελεος.

      • Tον φασισμό τον νοιώθω όταν ενώ υπάρχουν κρούσματα στο Νησί, όταν τα Ξενοδοχεία Καραντίνας έχουν οικογένειες θετικοί στον ιό εσείς τα αποκρύβετε απ τον λαό ,όπως ο Μαρκεζίνης? Όταν δεν κάνετε έναν έλεγχο σωστό στα Λιμάνια και αεροδρόμια και εξισώνεται τον ταξιδιώτη που πάει για Χημειοθεραπεία με το κάθε λοχαγάκι πουν πάει να ξεσκάσει. Βρε βλάκα, γιατί δεν ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΑΤΕ ΈΓΚΑΙΡΑ από Φεβρουάριο τα κρούσματα στρατό???

      • Και ποιος θα εμποδίσει τη Ντόρα (όχι την εξερευντήρια, την πρωθυπουργοsister) να πάει στο χωριό της;
        ο μισανθρωπισμός με τον πολιτικό χώρο πάνε μαζί, εγώ δεν έχω ουτε με το ενα ουτε με το άλλο παρε δώσε.
        Αλήθεια θα μας πεις για το άνοιγμα των σχολείων και τις συνέπειές του??
        Είσαι ευχαριστημένος με τα σελφ τεστ?Πως εξηγείται η ξαφνική άνοδος των λυμάτων?

      • Το να κρύβεις θετικά κρούσματα Τουριστών απ τον Λαό που τους φιλοξενεί τι είναι?ΦΑΣΙΣΜΟΣ

        ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΟ,για ρώτησε τον υπογράφοντα το άρθρο,που δουλεύει στο αεροδρόμιο Κω,πήρε το μάτι του ή το αυτί του για ένα !!!!! έστω ένα κρούσμα ανάμεσα στους 460.000 Τουρίστες σε 4,5 μήνες? Έλεος σούργελο,με βάφτισες ΣΥΡΙΖΑ,αυτό δεν είναι Φασισμός βλάκα?Μπετόβλακα?Σε μένα είπε μέλος της επιτροπής ελέγχου ότι είχε κρούσματα και το μετέφερα στον Δήμαρχο,μάλιστα μου είπε για 3 οικογένειες μαζεμένες.Έλεος βλάκα,έλεος,που θα μας μάθεις Δημοκρατία.

      • Λίγο ανυπόφορη η δημοκρατία σας.Τελικα θα μας πείτε γιατί δεν δημοσιεύτηκε πέρσι έστω ένα κρούσμα; γιατί δεν έγινε ένας έλεγχος σε Ξενοδοχείο;αναφερε μας μερικά μέτρα που είναι σωστά και περιέχουν ισότητα για όλους τους πολίτες.. Ντολμά

  8. Πες μας Μάριε, ένα κράτος που τόσα χρόνια μας καταδυναστεύει, πως ξαφνικά ενδιαφέρεται τόοσο πολύ για την υγεία μας; Ένιωσες ποτέ εσύ πριν να ενδιαφέρεται για τους πολίτες; Δε νιώθεις ότι έπεσε ξαφνικά ένα σήμα παγκοσμίως;
    Αλλά….σσσσ….μη μας ακούσουν!

  9. Καλα ολα αυτα που γράφεις φίλε μου αλλά οι μισοί Έλληνες δεν εχουν κάνει μεροκάματο για ενάμισι χρόνο και καταχρεωνοντε μερα με την μερα.και οι άλλοι μισοί είναι κλεισμένοι μεσα στα δημοσια κτήρια και παρακαλανε ο coronoios να υπάρχει για χρονια.δεν μπορείς να πάς σετράπεζα και σε όποια δημόσια υπηρεσία θέλεις. ΕΡΧΕΤΕ τεράστια κοινωνική διαταραχή στην Ελλάδα τους επόμενους μήνες. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο.

  10. Φέτος σύμφωνα με το σχέδιο ανοίγματος του τουρισμού θα επιτρέπεται η άφιξη τουριστών
    1/ που θα έχουν κάνει και τις 2 δόσεις του εμβολίου (εγγραφως),
    2/ που είχαν ήδη νοσήσει (εγγράφως) και
    3/ που θα έχουν αρνητικό τεστ εντός 72 ωρών (εγγράφως).
    Μέχρι σήμερα (19-4-2021) έχουν ήδη εμβολιαστεί 8.440 συμπολίτες μας,δηλαδή περίπου το 25%.
    Με τα δεδομένα ότι εμβολιάζονται περίπου 1.190 κάθε εβδομάδα, ευχόμαστε μέχρι τα μέσα Μαΐου να είμαστε σε ένα καλό επίπεδο εμβολιασμών σε συνδυασμό με τα self test.
    Δεν θα είναι όλα ρόδινα, ούτε όλα τέλεια, αλλά όλοι ευχόμαστε το καλύτερο..
    Και λάθη έγιναν από την κυβέρνηση και την Επιτροπή, και παλινωδίες.Και κούραση υπάρχει.
    Εγω μιλάω για ατομική ευθύνη.Δηλαδη θα πρέπει να έχουμε όλοι έναν αστυνομικό δίπλα μας Η κάποιον που να μας απειλεί με πρόστιμο?
    Για τα σχόλια με υπονοούμενα στο πρόσωπο μου,δεν θα ασχοληθώ.
    Πάντα έγραφα ενυπόγραφα.
    Γράψτε ρε παιδιά και εσείς μια φορά ενυπόγραφα και όχι με ψευδώνυμα.
    Ανταλλαγή απόψεων και διάλογος είναι το ζητούμενο και όχι κατηγορίες και υπονοούμενα!!
    Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

    • Κανένας ΛΟΓΙΚΌΣ δεν αρέσκεται σ αυτές τις εικόνες με τις πλατείες.

      Όμως το βλέπεις σοβαρό ένας εμβολιασμένος Έλληνας να κλειδαμπαρώνεται σπίτι απ τις 9 και ο Ξένος που δεν έχει κάνει εμβόλιο να πάει όπου θέλει? Πριν λίγες μέρες έγινε σάλος με κορονοπάρτι ντόπιων που έφαγαν και πρόστιμα,αλλά animateur (διασκεδαστές) από Ρουμανία, Εσθονία κ.λ.π. μπορούν να κάνουν πάρτι στα θερμά με όλο το team,μέχρι τα ξημερώματα .Βέβαια και συ αφήνεις μομφές ότι υποθάλπονται εξ Αριστερών, αποκλείοντας να είναι νέοι της ΟΝΝΕΔ.

  11. Πλουμπης Μάριος….Ζητώ συγγνώμη.
    Στο σχολιασμό Ανώνυμος
    19 Απρ 2021 at 23:16:12 το έγραψα εγώ-Πλουμπης Μάριος.
    Θεώρησα ότι έβαλα επικεφαλίδα αλλά δεν είχα βαλει

  12. Δηλαδη σας φαίνεται και αυτό λιγικο ε; Να έρχεται ο τουρίστας ανεμβολίαστος και εμείς οι Έλληνες να μην έχουμε το δικαίωμα να μετακινηθούμε από νομο σε νομό.
    Ε εντάξει έχετε πρόβλημα. Δεν βλέπετε τίποτα πέρα από την καλοπέραση σας.
    Εσείς βρε και το παιδί σας να σκοτώνουν εσείς θα λέτε για το καλό είναι.

    Βρε που ζούμε;
    Όσοι φοβαστε να κλειδωθήτε στη γυάλα σας.
    Δεν θα φοράω φιμωτρο ούτε θα εμβολιαστω οποτε να προσέχετε…..αι στο καλό σας πια….

    Και επιτέλους αφήστε τη νεολαία να επαναστατησει, εσείς τι κανατε στα νιάτα σας; πινατε τσαγάκι με τη γιαγιά ; χαχαχαχαχα

    • Τρομερο .τετοια μυαλα λειπουν.Τι καθεσαι εδω;Εχασα τη γιαγια μου,μακαρι να την ειχα ειχε ακομα πολλα να δωσει ασχετα με την ηλικια της πολλα περισσοτερα απο τυπους σαν εσενα.Λειπει σε πολλους ανθρωπους οχι συγκνεις.Εσυ αμφιβαλω αν λειψεις σε καποιον εκτος απο τους γονεις σου.

  13. Πολύ ωραία τα λες…μια χαρά…αλλά τι;;; Ακούνε οι ανευθυνοι;;; μαγκιά μην φοράνε μάσκα η να έχουν τημυτη έξω… δυστυχώς….

  14. Φέτος σύμφωνα με το σχέδιο ανοίγματος του τουρισμού θα επιτρέπεται η άφιξη τουριστών
    1/ που θα έχουν κάνει και τις 2 δόσεις του εμβολίου (εγγραφως),
    2/ που είχαν ήδη νοσήσει (εγγράφως) και
    3/ που θα έχουν αρνητικό τεστ εντός 72 ωρών (εγγράφως).
    Μέχρι σήμερα (19-4-2021) έχουν ήδη εμβολιαστεί 8.440 συμπολίτες μας,δηλαδή περίπου το 25%.
    Με τα δεδομένα ότι εμβολιάζονται περίπου 1.190 κάθε εβδομάδα, ευχόμαστε μέχρι τα μέσα Μαΐου να είμαστε σε ένα καλό επίπεδο εμβολιασμών σε συνδυασμό με τα self test.
    Δεν θα είναι όλα ρόδινα, ούτε όλα τέλεια, αλλά όλοι ευχόμαστε το καλύτερο..
    Και λάθη έγιναν από την κυβέρνηση και την Επιτροπή, και παλινωδίες.Και κούραση υπάρχει.
    Εγώ μιλάω για ατομική ευθύνη. Δηλαδή θα πρέπει να έχουμε όλοι έναν αστυνομικό δίπλα μας Η κάποιον που να μας απειλεί με πρόστιμο?
    Για τα σχόλια με υπονοούμενα στο πρόσωπο μου,δεν θα ασχοληθώ.
    Πάντα έγραφα ενυπόγραφα.
    Γράψτε ρε παιδιά και εσείς μια φορά ενυπόγραφα και όχι με ψευδώνυμα.
    Ανταλλαγή απόψεων και διάλογος είναι το ζητούμενο και όχι κατηγορίες και υπονοούμενα!!
    Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
    Δικός μου ο σχολιασμός (Ανώνυμος 19 Απρ 2021 at 23:16:12).

  15. Κυβέρνηση στις 8/11/20..Να μείνουμε μέσα ,για να κυκλοφορούμε ελεύθεροι σε 15 μέρες..

    μετά να μείνουμε μέσα να σώσουμε τα Χριστούγεννα,να συνεχίσουμε να μείνουμε μέσα να σώσουμε τις εκπτώσεις, μετά να σώσουμε την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, να συνεχίσουμε να μένουμε μέσα να σώσουμε τις απόκριες, μετά σειρά είχε η διάσωση της Καθαράς Δευτέρας και το πέταγμα του Χαρταετού, μετά να σώσουμε την παρέλαση και την επέτειο των 200 χρόνων ,μετά να καθόμαστε μέσα να σώσουμε τον ερχομό της Άνοιξης, μετά να σώσουμε το Πάσχα ,τώρα να σώσουμε την σεζόν…..Εμείς που δεν πάμε πλατεία,που έχουμε να δουλέψουμε από πρόπερσι, που δείχνουμε υπομονή Όνου, γιατί να νοιώθουμε τον Αστυνομικό δίπλα μας?Το τεστ που θα φέρει ο Γάλλος μας κατοχυρώνει?Τον έλεγχο των ξένων ΠΟΙΟΣ θα τον αναλάβει?Τα κενά είναι πολλά και βρωμάνε δυστυχώς…

  16. 1/ Προς (Κύριε Μάριε 19 Απρ 2021 at 23:47:19).Δεν θα διαφωνήσω με εσάς. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μου σε πολύ δυσκολότερη οικονομική κατάσταση. Η κριτική αφορά τους τύπους που μετατρέπουν τις πλατείες σε μπαράκια χωρίς ίχνος ατομικής ευθύνης και τα αγάλματα σε τουαλέτες. Ευχή όλων πρώτα να τελειώσει αυτό και μετά να αντιμετωπίσουμε ως τοπική κοινωνία τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας.
    2/ Προς (Κανένας ΛΟΓΙΚΌΣ δεν αρέσκεται σ αυτές τις εικόνες με τις πλατείες. 19 Απρ 2021 at 23:49:46)
    Καμία μομφή…Η ηλιθιότητα και η ανευθυνότητα δεν έχει πολιτικό χώρο ,ούτε πολιτικό χρώμα….

    • Mε το προσωπικο και δη το αδηλωτο (αυτον τον ερμο που μενει στην αποθηκη στοιβαγμενο με αλλους τρεις) τι θα γινει;

      Η άνιση διάθεση των εμβολίων όπως και η απενεχοποίηση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, της υπερκινητικότητας των μαύρων στο Κέντρο της Πρωτεύουσας,η άθλια επιδημιολογική κατάσταση στα Βαλκάνια,που σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο,δεν γίνονται αιτία για να στρέψουμε την προσοχή μας και αλλού που υπάρχει κίνδυνος.
      Με τους περιορισμένους ρυθμούς που έχουμε τώρα ουτε τον επανεμβολιασμό δεν προλαβαίνουμε .
      Γι’αυτό και είναι καιρός να παρθούν κάποιες γενναίες αποφάσεις από τις κυβερνήσεις ώστε να προστατεύσουν τους πολίτες τους από την επικίνδυνη και γενικευμένη βλακεία.
      Εσείς κ.Πλούμπλη ποιες άλλες γενναίες αποφασεις-κινήσεις βλέπετε,εκτός απ μία παρατεταμένη στέρηση ελευθερίας?

  17. Μάριε ξερεις ότι είμασταν συμμαθητές , φυσικά και σε όλα έχεις δίκαιο , αλλά ξεχνάς ότι εμείς ειμαστε 48 χρόνων με το μυαλό μας λίγο πιο έμπειρο από ένα 17 18 19 … εμείς κάναμε οικογένεια παιδιά δεν μας λείπει καθόλου το έξω αν και καμία φορά βαριόμαστε αφάνταστα !!! Φαντασου τα παιδάκια που το αίμα τις βράζει . Παντός μια συμβουλή απλή … χωρίς υπομονή και ελπίδα ειμαστε χαμένοι !!!και προς θεού δεν είναι αναρχικά τα παιδιά … με μερικές εξαιρέσεις που είναι και ο κανόνας της ζωής

  18. Είχαμε το Κράτος-Βατικανό την ΕΡΤ,τώρα που πήραν τα υπόλοιπα κάποια εκατομμύρια

    θα ενημερωνόμαστε σωστότερα. Γι αυτό εμπιστευόμαστε τους αχρείους που κάνουν το άσπρο-μαύρο, κάτι σαν τον ΣΥΡΙΖΑ δηλαδής .Άκου πρώτη είδηση στην ΕΡΤ τα πάρτι στις πλατείες και όχι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς?

  19. Προς Σταματης Πλατελλας
    20 Απρ 2021 at 5:42:00
    Φίλε Σταμάτη, ούτε είμαστε υπεράνω, ούτε κουνάμε το χέρι επιδεικτικά, ούτε κάνουμε τους πολυξερους, ουτε τα κάναμε εμείς όλα καλά,ούτε είναι όλοι αναρχικοί, ούτε μηδενιζουμε τους πάντες.Αλιμονο…Σε μια ανεύθυνη στάση μιας μερίδας ανθρώπων αναφέρομαι…

  20. Χαρίζονται τσοπανόσκυλα χρώματος κανελί,δυνατότητα να δει και τους δύο γονείς

    ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΦΤΙΖΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ,ΕΝΩ ΨΗΦΙΖΑ Ν.Δ. απ το 1980.Μάλλον μου απάντησε το Μέγαρο Μαξίμου, φασισμό θεωρώ ότι γράφουν και λένε εδώ μέσα όλοι, όπως την οριζόντια επιβολή μέτρων σε όλους ανεξαιρέτως ..Το ότι εφάρμοσε το Τσίρκο αυτό μέτρα τύπου Χομεϊνί στην Πρωτεύουσα και την Σίφνο, και το Καστελόριζο, θα μείνουν στην ιστορία.
    Αίφνης η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Θεσσαλονίκη ισοκατανεμήθηκε στους Παξούς και στην άγονη.Η διαχείριση της προμήθειας των εμβολίων,όπου σέρνεται πίσω απ την ουρά της Γερμανίας,χωρίς καν να εξετάσει εναλλακτικές.Μιλάς για σοβαρότητα όταν ο Κύρης σου πάει Ικαρία και γλεντάει?όταν ο Καραγκιόζης πλαστογραφεί άδεια για παράσταση σε Βάφτιση?Να θυμηθούμε το άνοιγμα των συνόρων,τα Κέντρα διασκέδασης μέσα στα All Inclussive Ξενοδοχεία μέχρι πρωίας,με αλήτες ξένους, όχι χωρίς προφύλαξη αλλά συναυλιακά? Κλείνατε τα Μπαρ στην Κω στις 12 και πήγαιναν όλοι μαζί με τους Ξεναγούς στα All Incl με DJs.

  21. Αδικείσαι…. Εσύ έπρεπε να ήσουν στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου τα μέσα μαζικής μεταφοράς, Ικαρία, Πάρνηθα, Κρήτη, βαφτίσια τα εξαφάνισες. Τη ξέσκισες την Πλειώνη και τον Μπουμπούκα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ