Τσελέντης: «Ακούστηκε η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς…»

3
1824

Ο Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Άκης Τσελέντης.

Ανάρτηση του Άκη Τσελέντη στη σελίδα του στο Facebook…

«ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
Και όμως ακούστηκε αυτό από τους δήθεν αγανακτισμένους δημοκράτες διαδηλωτές : «στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο και η πατρίς, η Ελλάδα να πεθάνει, να ζήσουμε εμείς…».

Αν μη τι άλλο ένα ανατριχιαστικό ανθελληνικό σύνθημα που δυστυχώς ακούστηκε από Ελληνικά χείλη. Μάλλον – διορθώνω – Ελληνόφωνα χείλη. Γιατί Έλληνας δεν διανοείται να το ξεστομίσει.
Η είδηση πέρασε στα ψιλά , γιατί τα αριστερόστροφα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (Μέσα Μαζικής Εκτροπής η Εξαπάτησης) αντί να το κάνουν πρώτο θέμα προτίμησαν να το θάψουν κατά την προσφιλή τους συνήθεια να μην προβάλλουν τα κακώς κείμενα μιας συγκεκριμένης ιδεολογίας, αλλά να ψάχνουν τους ψύλλους στα άχυρα μιας άλλης.

Για όσους δεν γνωρίζετε έλέχθη σε μία διαδήλωση υπέρ του κατά συρροήν αμετανόητου δολοφόνου της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα, που έκαναν κάποια φυντάνια, όπως συνηθίζεται τελευταία, απαιτώντας – παράνομα – να περάσει το δικό του κόντρα στις επιταγές του Νόμου. Θα ασχοληθώ κάποια άλλη φορά με αυτό δεν είναι του παρόντος. Όμως δεν είναι μόνο αυτό το θλιβερό συμβάν με το ανθελληνικό σύνθημα . Κατά τη διάρκεια της «διαμαρτυρίας» έτυχε να περνά από εκεί ένας ηλικιωμένος που είχε μία εικόνα της Παναγίας. Τότε λοιπόν οι «προοδευτικοί Δημοκράτες» την πήραν βίαια από τα χέρια του, την έσπασαν την ποδοπάτησαν και την χλεύασαν χωρίς να τους προκαλέσει το γεροντάκι.

Μάλιστα μία εκ΄ των συμμετεχόντων πήρε τα υπολείμματα και τα έσκισε με μανία υπό τις ιαχές της αγέλης. Θα ήταν ένα ακόμα θλιβερό περιστατικό αριστερού φασισμού αν δεν είχε και μία άλλη προέκταση.
Η κυρία αυτή –σκόπιμα με μικρό κ- είναι καθηγήτρια στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η κυρία αυτή και πληρώνεται από το κράτος, από τις οικογένειές μας, από τα δικά μας χρήματα να διδάσκει τα παιδιά μας ότι ελευθερία είναι να μπορείς να καταστρέψεις, να σκίσεις, να πατήσεις, να κάψεις ό,τι συμβολίζει κάτι, που εσύ σιχαίνεσαι.

Τη σημαία, τις εικόνες, τις εκκλησίες… Να καταστρέφεις γενικώς στο όνομα της δημοκρατίας… Στο όνομα του αντιφασισμού. Αυτού που εξελίσσεται σε μέγιστη μορφή φασισμού. Ο Παζολίνι είχε πει ότι ο φασισμός μπορεί να επιστρέψει μόνο με μια προϋπόθεση. Στο όνομα του αντιφασισμού. Και επέστρεψε. Και τον βλέπουμε καθημερινά στους αριστερίζοντες (αντι)φασίστες. Και σε χειρότερη μορφή από την αρχική του έκδοση.
Αυτό που έγινε στο δρόμο της Αθήνας με το γεροντάκι πανύβλακες κόκκινοι φασίστες δεν είναι ελευθερία. Είναι ασυδοσία. Για τη Δημοκρατία έχει χυθεί αίμα… Για την ελευθερία επίσης.

Την ασυδοσία που προσπαθεί να επιβάλλει η συγκεκριμένη ιδεολογία και κάποιοι άλλοι ποιος θα την σταματήσει? Ποιος έχει το θάρρος να πει «τέρμα ως εδώ».
Κάποιους τους ταράξατε στη νομιμότητα – και είχατε δίκιο -. Αυτούς ποιος θα τους ταράξει ? Τι φοβάστε Ποιους φοβάστε ??? Γιατί φοβάστε να τα βάλετε Κύριοι με το παρακράτος που εσείς ανεχτήκατε και αναθρέψατε? Αν ήταν σε κάποιο Ισλαμικό κράτος και το έκανε αυτό με το Κοράνι, την Κυριακή θα ήταν στην πλατεία δημόσιο θέαμα πώς θα έχανε το κεφάλι της. Στην χώρα του «δε βαριέσαι Δημοκρατία έχουμε κάνει ο καθένας ότι θέλει» δεν κουνήθηκε φύλλο.

Όχι δεν είναι αυτή η Δημοκρατία. Η Δημοκρατία έχει όρια και αυτά σταματάνε εκεί που αρχίζουν τα όρια του άλλου. Δεν είναι ξέφραγο αμπέλι. Όμως δεν βγήκε μπροστά ένας εισαγγελέας να την μαζέψει για προσβολή Θρησκευτικού συμβόλου, δεν βγήκε μπροστά ένας παππάς να της τραβήξει μία μήνυση ξεγυρισμένη, δεν το έκαναν θέμα τα ΜΜΕ.

Μην στενοχωρήσουμε τους συντρόφους. Ανοχή. Ψυχραιμία. Νηφαλιότητα. Και όλα έχουν αφεθεί την τύχη τους. Και αυτή η αδράνεια τρέφει αυτές τις μάζες των αφιονισμένων (αντι)φασιστών και κάθε μέρα αποθρασύνονται. Κι όποιος μιλήσει παίρνει αυτόματα την ταμπέλα του φασίστα, στοχοποιείται, διαπομπεύεται κι ας έχει χίλια δίκια.

Λύσεις υπάρχουν ? Ναι υπάρχουν. Μέσα στα πλαίσια του Νόμου πάντα. Το 99,9% όσων κάνουν είναι παράνομα. Αλλά θέλει άτομα με τόλμη και θάρρος να χτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι και να πουν «Ως εδώ».
Να εφαρμόσουν την αληθινή Δημοκρατία, και την ισότητα απέναντι στους Νόμους σε όλους. Τόσο απλό είναι. Θέληση θέλει και τόλμη. Ο λαός θα το στηρίξει αυτό. Όχι να κλείνουν τα αυτιά τους και να σφυράνε αδιάφορα λες και δεν έγινε τίποτα από τους (ημι)πιτσιρικάδες .

Να μην σκύβουν το κεφάλι σε καμία Ευρώπη. Τι κι αν είμαστε μόνοι μας ? Πάντα μόνοι μας είμασταν. Το 1821 μόνοι μας ξεκινήσαμε. Σήμερα είμαστε πάλι μόνοι μας αλλά με σκυμμένο κεφάλι. Μέχρι πότε ? Ποιος θα βγει μπροστά ?

Αυτή την κάστα των δήθεν αριστερό αναρχικών προοδευτικών αλητών την έζησα στο πετσί μου όταν κατέβαινα στις ευρωεκλογές. Ήτανε μεγάλος ο αριθμός των υβριστικών ανώνυμων απειλητικών τηλεφωνημάτων και Μηνυμάτων που ελάμβανα. Ακόμα και όταν ήμουν στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα μου που με κράτησε 15 μέρες πριν την κάλπη ανήμπορο να συμμετάσχω δεχόμουν ανώνυμα τηλεφωνήματα του στυλ καλά να πάθεις και ένα σωρό άλλα ακατανόμαστα…..

sportime.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ναι αλλα ο λαλαΚουλης σε εθνικο..
      αλλα και ο Κοψιμιος σε τοπικο επιπεδο..εχουν αλλα αποψη!!
      Καλοριζικο το νεο 5αστερο χοτ σποτ…!!
      Κοψιμιε παλι κρυφτηκες????

    • Έλα να μας διώξεις δειλέ ήρωα του πληκτρολογίου. Ήρθαμε κάνουμε κουμάντο και θα μείνουμε..Πάει η ελαδίτσα σου ναζίδιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ