ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Νέο «παιχνίδι»… Κάποιοι βάζουν τους κάδους στη μέση του δρόμου και κρύβονται…

25
11663

Στο Αβικώ στο Ματατόϊο είναι κάποιοι και βάζουν τους κάδους στη μέση του δρόμου και όλα τα αυτοκίνητα γυρίζουν ανάποδα τώρα 8 και μισή γίνεται αυτό.

Τους βάλαμε στην άκρη και μετά από 10 λεπτά ξαναπέρασα και τους ξαναβάλανε στη μέση του δρόμου και αυτοί κρύβονται τρέχουν προς τον δρόμο του Μύλου.

Έβγαλα φωτο από μακρυά και γύρισα πίσω γιατί φοβήθηκα μη μου κάνουν καμία ζημιά στο αυτοκίνητο.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

25 ΣΧΟΛΙΑ

    • Η δημοτικη αστυνομια του Κοψιμιου?
      Α!!ξεχασα αυτοι εχουν ωρες Δ.Υ….
      κουραστηκαν τελευταια απο τα μποσικα που κρατανε..στις ουρες για τα εμβολια…!!

      • Τι θελεις ψιτακο, να διωξει τους δημοτικους αστυνομους η δημοτικη αρχη οπως εκανε ο πρωην; εγω θα σε συμβουλευα να πας μαζι με τη ζαρωμενη και τον πρωην να κατσετε στην κουμουλα της μητροπολης, να καθαρισει το κεφαλακι σας και να χαρειτε την ομορφια των παρκων και της παραλιακης που ειχατε εγκαταλειψει πεντε χρονια!!!

  1. Κάποιες ομάδες με ανήλικα είναι ,έχουν γίνει καταγγελίες παλιότερα

    μερικές φορές πετάνε και πέτρες σε περαστικούς, έχουν βανδαλίσει το Οινοποιείο κατ επανάληψη,(αυτά έβαλαν φωτιά),έχουν πετάξει ετικέτες απ τα κρασιά στους δρόμους. Μένουν στα Λαικά και στην ευρύτερη περιοχή και να τα χαίρονται.. οι μάνες τους. Το τι παίρνουν έπρεπε να μάθουν όπως και το ότι η συγχωρητική τακτική είναι χειρότερη απ την τιμωρητική. Το καλοκαίρι ξεσπάνε σε παραλές .Γνωστές φάτσες σε γείτονες .Έχουν γίνει καταγγελίες παλιότερα και σε ΜΜΕ.

  2. Ακόμα και να έχανε την ζωή του (μη κακό) κάποιος αφηρημένος, πάλι δεν θα τους έκαναν τίποτα κα το ξέρουν αυτό πολύ καλά και φυσικά το εκμεταλλεύονται, αν δε ρωτήσεις τους γονείς τους θα σου πουν ότι έχουν τα καλύτερα παιδιά.. Είναι αληταρίες όλοι τους ,που συχνάζουν σε συγκεκριμένα σημεία, εύκολο να τους βρει κάποιος, όλοι οι γείτονες εκεί τους ξέρουν.Κρίμα να μαστουρώνουν τόσο νέοι.

  3. Μπορεί να είναι οι πιτσιρικάδες που μαζεύονται σε γνωστό…… Μάλλον άλλαξαν στέκι και από το λιμάνι που τους διώχνει η αστυνομία για να μην συνωστίζονται συγκεντρώνονται εκεί χαρίς μάσκα και αποστάσεις. Όποιος περνάει βραδάκι από εκεί, σίγουρα τους βλέπει.

  4. Μη περιμένετε καμία αστυνομία και κανένα κράτος να σας σωσει. Δημοκράτες απατεώνες θέλατε στην εξουσία, αυτό ακριβώς πήρατε.

  5. Άντε τώρα να δω τα σχόλια σας κακομαθημένα παιδιά της Κω που άμα τα πιάσει η αστυνομία θα βάζετε πολιτικά μέσα για να τα βγάλουν

  6. Αγαπητε ισχυρε που από το ψευδώνυμο σου καταλαβαίνει κανείς πολλα….. Πες μας σαν έξυπνος, τι θες να σου πρωτο κάνει η αστυνομία? Να κάνει μπλόκα? Να φυλάει τους συμπολίτες σου με τον ιό (που μυαλό δεν έχουν κ;ι βολοδερνουν)? Να φυλαει εσενα που κοιμάσαι (και προφανως όρθιος), να φυλάει τους μετανάστες να μην βγουν να σε σκοτώσουν? Να πηγαίνει σε τροχαία? Τι να κάνει? Αλλά ότι και να κάνει, όποιος και να το κάνει (αστυνομικός, γιατρός, κράτος, δήμος, κτλ) είναι λίγο για τον Έλληνα ( γιατί εμείς τα ξέρουμε όλα ) στον καναπέ και αραλίκι όλη μέρα και μόνο κριτική!

  7. Τους κάδος τους βάζουνε για να μην περνάνε οι μπάτσοι από το δρόμο είναι κάτι αλλοδαποί που κόβουν βόλτες από το σημείο εκεί πέρα

    • Να πάνε αναμορφωτήριο και τα ανήλικα τσο…… που χρησιμοποιούνται για τσίλιες..τους ξέρουμε όλοι, φωτογραφίες ανάρτηση, ξέρει και η διαχείριση το θέμα,μαστουρώνουν άγρια κάθε βράδυ…

  8. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΗ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΣ ΠΕΤΡΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΣ Κ……

    • Με δικά μας μαζί..σε περίπτωση που τραυματίσουν κάποιον να δω που θα τρέχουν.επειδη έχουν κάνει πολλές βλακείες,στους γονείς έχουν πάει ..τώρα το επίσημο κράτος πρέπει να επιληφθεί..αφού τους ξέρουν αρκετοί…εγώ γνωρίζω άτομο που κτύπησε στους κάδους.. όμως ο άχρηστος αυτός νόμος πρέπει να αλλάξει…αν κτυηήσει κάποιος ζώο,όπως αυτόν που κλωτσοκτυπούσαν ανήλικα στο μετρό,θα είχε πάει μέσα και θα είχε πρόστιμο 30.000 ευρώ,τα ανήλικα την έβγαλαν με 2000 και η θυμηθείτε την μάνα τους πως πήγε να βγει και από πάνω.σαπιλα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ