Ο Κορονοϊός και τα «αναγκαστικά βήματα» προς τη δουλεία…! (Γράφει ο Αντώνης Κρητικός)

50
2596

Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΚΑΙ ΤΑ «ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ» ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ…!

Μέσο επιβολής περαιτέρω ελέγχου-καταστολής προς τη νέα εποχή του «Μετανθρωπισμού» και της «Μεταδημοκρατίας».

 

                                                                                                                                                        Γράφει, ο Αντώνης Κρητικός, Δάσκαλος

 

Η παγκόσμια κοινότητα εδώ και καιρό βρίσκεται στη δίνη της πανδημίας του κορωνοϊού. Έγκλειστη η ανθρωπότητα, από ένα μικρό, αόρατο εχθρό, αναμένει τη λύτρωσή της, που σύμφωνα με τους κρατούντες θα έρθει μόνο με το πολυδιαφημισμένο εμβόλιο.

Οι πολίτες αισθάνονται την ελευθερία τους να περιορίζεται και να ασφυκτιά. Το σοβαρότερο; Ο κλονισμός των ανθρώπων όσο αφορά την αξιόπιστά και την εμπιστοσύνη προς την πολιτεία, τα Μ.Μ.Ε. και τους παγκόσμιους ολιγάρχες που ρυθμίζουν τις ζωές μας. Ποτέ άλλοτε δεν υπήρχε τέτοια αντίδραση και άρνηση για εμβολιασμό εν μέσω μιας πανδημίας αλλά και διχογνωμία από την κορυφή (επιστήμονες-ιεράρχες) μέχρι τη βάση, το λαό. Ο διχασμός που σοβεί στις τάξεις της επιστημονικής κοινότητας δημιουργεί προβληματισμούς και ερωτηματικά, ειδικά όταν βλέπουν οι πολίτες ότι στον αντίποδα των ειδικών, που ενημερώνουν τους πολίτες της χώρας και διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, μέσα από τα μπουκωμένα με εκατομμύρια ευρώ Μ.Μ.Ε., βρίσκονται άλλοι Έλληνες και ξένοι ειδικοί, των οποίων οι απόψεις δεν ακούγονται ποτέ από τα κρατικά μέσα ενημέρωσης. Μα, σε μια δημοκρατία δεν θα  έπρεπε  να προτάσσεται η ελευθερία και το δικαίωμά μας στον κοινωνικό διάλογο ακόμα και αμφισβητώντας;

Έτσι, όχι αδικαιολόγητα, δημιουργείται η υπόνοια ότι ακριβώς διότι έχουν επιστημονική βάση και μπορεί να μειώσουν την επιδιωκόμενη επίσημη ενημέρωση, αποσιωπώνται! Η εκπεφρασμένη πρόθεση των γνωστών βαθύπλουτων ολιγαρχών να μειώσουν δραστικά  τον πληθυσμό της γης, εύλογα προβληματίζει για το αν είναι δυνατόν, αυτοί που επιδιώκουν την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού να θέλουν να μας σώσουν, χρηματοδοτώντας μάλιστα την παρασκευή εμβολίων!! Ενώ δε ακολούθησαν κατεπείγουσες διαδικασίες για να αδειοδοτηθούν τα εμβόλια, καμία προσπάθεια δεν κάνουν για την παρασκευή και προμήθεια του αρκούντως αποτελεσματικού φαρμάκου μονοκλωνικών αντισωμάτων (βλέπε Τράμπ) τη στιγμή που χάνονται ζωές.

Η έλλειψη δημοσίου διαλόγου με την αποσιώπηση και το στιγματισμό της αντίθετης άποψης και τη συκοφάντηση όσων την έχουν, η πληρωμένη προπαγάνδα, το ότι κανείς ενυπόγραφα δεν εγγυάται την ασφάλεια του εμβολίου και όσα άλλα προαναφέραμε προβληματίζουν τους πολίτες. Μπορεί να είναι ένα ακόμη βήμα προς τον παγκόσμιο έλεγχο και τη δουλεία των ανθρώπων; Ίσως!

Θυμόμαστε τον ΑΜΚΑ, μέσω του οποίου η πορεία της υγείας μας και της εργασίας μας παρακολουθείται διαρκώς. Με έκπληξη τότε  διαπιστώσαμε ότι περιείχε προσωπικά στοιχεία. Τα πρώτα έξι ψηφία δηλώνουν την ημερομηνία γέννησής μας. Επιβλήθηκε στους πολίτες παρά τις αντιδράσεις, αφού χωρίς τον ΑΜΚΑ εμποδίζονται η μισθοδοσία, η χορήγηση συντάξεων, φαρμάκων…κ.λπ.!

Το ίδιο γίνεται και σήμερα με το ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολίου, που προωθούν, χωρίς το οποίο θα έχουμε μεγαλύτερη στέρηση της ελευθερίας μας, θα απειλείται η συμμετοχή μας σε κάθε δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα, έμμεσα μας επιβάλλεται και πάλι να δεχτούμε, τώρα μια ιατρική πράξη, ένα εμβόλιο που συνιστά μια παρέμβαση στο σώμα μας για να έχουμε το δικαίωμα στην επιβίωση.

Ποια θα είναι τα επόμενα «αναγκαστικά βήματα» για τον παγκόσμιο έλεγχο και τη δουλεία της Νέας Τάξης; Η μείωση στη χρήση μετρητών και  η κατάργησή τους, όπως ακριβώς έγραψε, πριν χρόνια, ο άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης; « Μόνο με τις κάρτες θα κινείστε, τα χρήματα θα καταργηθούν».

Πόσο, απέχουμε από την πλήρη κυριαρχία της Ν.Τ. και την κατασκευή του υπό πλήρη έλεγχο «υπεράνθρωπου», μέσω των εμφυτευμάτων δια της αναβάθμισης της μοριακής βιολογίας και γενετικής προς τη νέα εποχή του «Μετάνθρωπου» και της «Μεταδημοκρατίας»; ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ!! Ο πολίτης γίνεται πελάτης, η υγεία εμπόρευμα, οι γιατροί διαφημιστές και το κράτος έμπορος και υπηρέτης του μεγάλου κεφαλαίου με σκοπό το κέρδος!

Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ

Δεν αμφισβητούμε την ύπαρξη και την επικινδυνότητα του ιού, ούτε τον προβληματισμό ότι είναι ένα όπλο στα χέρια του εχθρού, που στρέφεται εναντίον της ελευθερίας και των δικαιωμάτων των πολιτών, εναντίον της Ελληνορθόδοξης ταυτότητάς μας, της πίστης μας, ένα αναγκαστικό βήμα προς την «Παγκόσμια Διακυβέρνηση». Γι΄αυτό θα πρέπει να σταθούμε όρθιοι με πνεύμα αντίστασης, αλλά και…πολλή διάκριση και ενότητα.

Δοκιμασία είναι. Αφήνει ο Θεός όσο νομίζει και στο τέλος, λέει ο Γέρων Εφραίμ της Αριζόνας, η αγαθότητά Του θα νικήσει. Σήμερα, μας λέει ένας άλλος άγιος Γέροντας, ο Ιωσήφ ο Βατοπεδινός, είναι ομολογία να λέμε ότι ο Ιησούς Χριστός είναι Θεός μας. Αυτό δεν το θέλουν οι σκοτεινές δυνάμεις, αφού είναι η μόνη μας ελπίδα! Όσο και αν το κακό είναι οργανωμένο και όλο αυτό εξαπλώνεται δεν θα μας αφήσει ο Θεός  γιατί «μείζων εστί ο εν ημίν ή ο εν τω κόσμω». Υπάρχει Σωτήρας και Λυτρωτής! Ο νικητής του θανάτου! Ο αναστάς Ιησούς Χριστός.

Ας διατηρούμε μέσα μας την αναστάσιμη Αυτού ελπίδα, ώστε να μετανοήσουμε, να αντιληφθούμε την αδυναμία μας, την ενθαδικότητα μας, να ταπεινωθούμε και να μη φοβόμαστε το κακό. Πρέπει να κρίνουμε αυστηρά τους εαυτούς μας και όχι τους άλλους, αφού εάν εμείς ήμασταν όντως καλοί Χριστιανοί, ίσως ο Θεός δεν θα τα επέτρεπε όλα αυτά.

Αντί να κρίνουμε και να κατακρίνουμε ο ένας τον άλλο, ας κλίνουμε γόνυ και ας προσευχηθούμε για την αμαρτωλότητά μας αλλά, εμπόνως και για όλους αυτούς που προσπαθούν να απαξιώσουν και να βγάλουν από τις ψυχές μας τον αληθινό Θεό, όλους αυτούς που βιάζουν τα σώματα και τις ψυχές νεαρών παιδιών, για τους εχθρούς μας, για τους απαξιωμένους πολιτικούς μας που, εδώ και δεκαετίες, μας οδηγούν στον αφελληνισμό, τον αποχριστιανισμό, την οικονομική ένδεια…!

 

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

Προς Θεού, πρέπει πάση θυσία να διαφυλάξουμε την ενότητα της πίστης μας! Εκεί, αποσκοπεί ο αντίδικος.  Στην κατάργηση του «ίνα εν ώσιν». Αυτό που είναι αδιαπραγμάτευτο είναι το θέμα του τρόπου μετάδοσης της Θείας Κοινωνίας δια της μίας αγίας Λαβίδας. Νομίζουμε, όμως, ότι ο τρόπος αντιμετώπισης του θέματος της μάσκας εκ μέρους των πιο «ένθερμων» Χριστιανών μάλλον διχάζει, αλλά και σε δύσκολη θέση φέρνει τους κατά τόπο Επισκόπους καθώς και τους υπεύθυνους ιερείς των ναών. Δεν θεωρούμε ότι η χρήση μάσκας εντός των ιερών ναών, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, συνιστά άρνηση της χάριτος και της πρόνοιας του Θεού, βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος ούτε αμφισβητεί την παντοδυναμία του Θεού! Ας κρατήσουμε τις δυνάμεις μας για τα επόμενα «αναγκαστικά βήματα»!  Ο διχασμός βλάπτει.

Η ανθρώπινη αδυναμία αντιμετώπισης της πανδημίας είναι μια ακόμα απόδειξη της ανάγκης για μετάνοια και επιστροφή στο δρόμο του Θεού, ο οποίος και αποτελεί τη μοναδική λύση των πολλών και ποικίλων προβλημάτων του ανθρώπου, ιδιαίτερα της εποχής μας. Το μαρτυρούν, η αυξανόμενη οργή της φύσης με τα ακραία φαινόμενα, η με γεωμετρική αύξηση της διαστροφής, της απάτης, της αδικίας, η έλλειψη ανθρωπιάς και ανυπόκριτης αγάπης.

Όλα πουλιούνται και όλα αγοράζονται, τα πάντα επιτρέπονται, αφού όταν ο νους του ανθρώπου απομακρυνθεί από το Θεό, υποπίπτει στα πάθη τα κτηνώδη και θηριώδη. Η αποστασία του από τον Θεό τον καθιστά δούλο αυτών των παθών του και σταδιακά της αντίχριστης Νέας Τάξης. Τέλος, ας έχουμε κατά νου το αισιόδοξο δίστιχο, που προτάσσει ο Άγιος Παΐσιος στο χειρόγραφο κείμενό του «Σημεία των καιρών»: «Μετά την μπόρα τη δαιμονική, θα έρθει η λιακάδα η θεϊκή».

50 ΣΧΟΛΙΑ

    • Δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί σαν και σένα που τους έφτιαξε η Ν. Τάξη, τοποθετώντας καθηγητές εθνομηδενιστές και άθεους στα πανεπιστήμια!

      • Γι’αυτό τα έχουν μετατρέψει σε οίκους ανομίας και ανοχής και τα παιδιά μας βγαίνουν αμόρφωτα ΚΑΙ…εξαρτημένα.

        • Ανάμεσα στον ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟ & στον ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟ. Ο ΘΕΟΣ ευρισκεται παντού. Πρώτιστα στη καρδιά μας. Η εκκλησια σαν οικοδόμημα (ΝΑΟΣ) μπορεί να μας περιμένει όσο θα χρειαστεί. Αρκεί να την σκαπουλαρουμε από το ΧΤΙΚΙΟ και πάλι θα τις γεμίσουμε. Μάσκα και προσοχή είναι τα ΠΡΩΤΙΣΤΑ. Ο ΘΕΟΣ γνωρίζει. Ας ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ λοιπόν και εμείς το τι είναι το ΣΩΣΤΟ σε αυτήν την δύσκολη εποχη.

    • Ενώ εσείς καμάρι του μηδενισμού των μπαχαλακηδων…

    • Ανεξάρτητα αν εσείς είστε άπιστος,άθεος, αντίχριστος δικαίωμά σας, αλήθεια τι διδάσκεται στα παιδιά μας; Αγνοείτε μάλλον ότι είστε υπάλληλος του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Καλό θα είναι να γράφατε και το δικό σας πιστεύω ΚΑΙ πολύ περισσότερο το όνομά σας αφού το άρθρο του συναδέλφου σας είναι επώνυμο, ώστε να έχουν και οι αναγνώστες κριτήρια επιλογής.

    • Δεν υπάρχει χειρότερη κατάρα από έναν αριστερό εκπαιδευτικό. Η άλλη, καθηγήτρια , έσκισε την εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ. Γι’αυτό πάμε κατά διαβόλου. Και εν γένει όλο το ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

    • ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΤΡΆΠΗΚΕ ΣΕ ΖΟΥΓΚΛΑ

      ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΌΡΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΠΑΛΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΈΒΓΑΖΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΙΔΑΝΙΚΑ ΑΞΙΕΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ! ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ!- ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ! ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΊ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ!

  1. Καλύτερα φτωχοί και με τον Χριστό παρά εκατομμυριούχοι και με το διάβολο το Μαμωνά .

  2. Γι’αυτό τα έχουν μετατρέψει σε οίκους ανομίας και ανοχής και τα παιδιά μας βγαίνουν αμόρφωτα ΚΑΙ…εξαρτημένα.

  3. Τί θα ωφεληθεί ο άνθρωπος εάν τον κόσμο όλο κερδίσει και την ψυχή αυτού ζημιωθεί;

  4. Μακάρι να βρούμε τη δύναμη να συγχωρούμε ο ένας τον άλλο και να προσευχόμεθα όπως ο Τελώνης της παραβολής και όχι φαρισαικά.

  5. Οι ά-θεοι που θέλουν να λέγονται εκπαιδευτικοί σε λίγο καιρό θα καταλάβουν την ανοησία τους

  6. Αγαπητε μου εχουν μπερδεψει πολλοι χριστιανοι τα ιατρικα με τα πνευματικα.Δυστυχως πολλοι ρασοφοροι αλλα και πιστοι εχουν πλανηθει .Εκθετετε τον συνανθρωπο σε κινδυνο.Ειναι εγωισμος και καλο ειναι να μιλησετε με εναν αξιολογο πνευματικο.Δυστυχως αμαρτανουν οσοι αρνουνται μασκα και εμβολιο.Προσεχετε………..

  7. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΡΗΤΙΚΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ

  8. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΥΠΟΠΙΠΤΕΙ ΣΤΑ ΠΑΘΗ ΤΑ ΚΤΗΝΩΔΗ ΚΑΙ ΘΗΡΙΩΩΔΗ! ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΝΑΔΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΆΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΆΒΟΛΟ Η ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ!

  9. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΤΡΆΠΗΚΕ ΣΕ ΖΟΥΓΚΛΑ

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΌΡΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΠΑΛΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΈΒΓΑΖΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΙΔΑΝΙΚΑ ΑΞΙΕΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ! ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ!- ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ! ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΊ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ!

  10. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ Η ΑΝΩΘΕΝ ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΑ ΕΜΠΌΔΙΑ ΤΙΣ ΘΛΙΨΕΙΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΔΕΙΣ ΑΝΉΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΊΤΕΣ ΜΑΣ! ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.

  11. ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΊΡΑ ΚΙΝΕΙ! ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ – ΜΠΑΝΑΝΙΑ

  12. Η χώρα δεν είναι μόνο σεισμογενής, τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων μας

    Αυτός ο μικρός οίκος θεμελιώθηκε με το αίμα των προγόνων μας να μην γίνει οίκος ανομίας απιστίας οίκος ενοχής και ανοχής από τους εραστές του μαμωνά, τους άθεους υλιστές, τους τυχοδιώκτες πολιτικούς, τους πληρωμένους μπαχαλάκηδες και τους εθνομηδενιστές.

  13. Αθεόφοβοι απάτριδες διεθνιστές ξυπνήσετε θα πάρει και εσάς η μπάλα

    Η αγάπη για την πατρίδα δεν μπορεί να αποτελεί κατηγορία παρά αρετή και υποχρέωση του κάθε πολίτη.

  14. Τι σχέση έχει ο ΑΜΚΑ, η παγκοσμιοποίηση, το αναγκαστικό εμβόλιο με τον χριστιανισμό και την »εθνική μας συνείδηση» δεν θα καταλάβω ποτέ.. Δηλαδή όλα αυτά γίνονται για να πλήξουν την ορθοδοξία? και στις χώρες που είναι άθεες η αλλόθρησκες τι γίνεται? α ξέχασα αυτές είναι από άλλον θεό.. Έλεος πια με τον μεσαίωνα.. είστε και δάσκαλος! Εν έτη 2021 αυτά πρεσβεύεται? Αυτές τις ιδέες μεταλαμπαδεύεται στους νέους? προφητείες και λοιπά? Λυπάμαι πολύ πραγματικά για την κατάντια μας..

    • Σταματήστε να σκέφτεστε μόνο με το μυαλό! Καρδιά και ψυχή θέλει!Τ ι δεν καταλαβαίνουμε με επιδόματα ζούμε!!! Τί άλλο πρέπει να δούμε για να καταλάβουμε;;;;

    • Έχει ΚΑΙ παράσχει απλά εμείς οι νεοέλληνες τις τελευταίες δεκαετίες είμαστε ,τι θα φάμε τι θα πιούμε και τι θα αρπάξει ….η τσέπη μας. Ενδιαφερόμαστε για όλα τα υπόλοιπα εκτός από το καλό της πατρίδας μας και της κοινωνίας μας. Το πρόταγμα αυτό γίνεται από λίγους τους όποιους μάλιστα θεωρούμε το ελάχιστο γραφικούς. Η εξέλιξη όμως των πραγμάτων πολύ φοβάμαι ΘΑ τους δικαιώσει .

    • Για αυτήν την κατάντια να λυπούμαστε και για τον ωχαδερφισμό μας!

      Ποιοί αφελληνίζουν και αποχριστιανίζουν τους Έλληνες; ΟΙ ίδιοι οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας μέλη μασονικών στοών και της δαιμονικής Μπίλντεμπεργκ που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι επόμενες εκλογές και όχι οι επόμενες γενιές! Εντολοδόχοι στο σύνολό τους απαξιωμένοι από το λαό, έχουν αλυσοδέσει τη χώρα που είναι υποθηκευμένη για άλλα 98 έτη στους ξένους ΔΑΙΜΟΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΥΝΆΣΤΕΣ , που μας απομυζούν , μας παίρνουν τα σπίτια τον υπόγειο, επίγειο, θαλάσσιο πλούτο. Και εμείς στο σύνολό μας επί του καναπέως. Η καταρρέουσα από τα λουκέτα που συνεχώς αυξάνουν χώρα μας ετοιμάζεται για νέο μνημόνιο και ενώ βρισκόμαστε σε ειδικό καθεστώς μεταμνημονιακής επιτήρησης από τους «θεσμούς»!!

  15. Δεν υπάρχει χειρότερη κατάρα από έναν αριστερό εκπαιδευτικό. Η άλλη, καθηγήτρια , έσκισε την εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ. Γι’αυτό πάμε κατά διαβόλου. Και εν γένει όλο το ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

  16. Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα ημέρες κοσκινίζει!

  17. Έχει ΚΑΙ παράσχει απλά εμείς οι νεοέλληνες τις τελευταίες δεκαετίες είμαστε ,τι θα φάμε τι θα πιούμε και τι θα αρπάξει ….η τσέπη μας. Ενδιαφερόμαστε για όλα τα υπόλοιπα εκτός από το καλό της πατρίδας μας και της κοινωνίας μας. Το πρόταγμα αυτό γίνεται από λίγους τους όποιους μάλιστα θεωρούμε το ελάχιστο γραφικούς. Η εξέλιξη όμως των πραγμάτων πολύ φοβάμαι ΘΑ τους δικαιώσει .

  18. Για αυτήν την κατάντια να λυπούμαστε και για τον ωχαδερφισμό μας!

    Ποιοί αφελληνίζουν και αποχριστιανίζουν τους Έλληνες; ΟΙ ίδιοι οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας μέλη μασονικών στοών και της δαιμονικής Μπίλντεμπεργκ που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι επόμενες εκλογές και όχι οι επόμενες γενιές! Εντολοδόχοι στο σύνολό τους απαξιωμένοι από το λαό, έχουν αλυσοδέσει τη χώρα που είναι υποθηκευμένη για άλλα 98 έτη στους ξένους ΔΑΙΜΟΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΥΝΆΣΤΕΣ , που μας απομυζούν , μας παίρνουν τα σπίτια τον υπόγειο, επίγειο, θαλάσσιο πλούτο. Και εμείς στο σύνολό μας επί του καναπέως. Η καταρρέουσα από τα λουκέτα που συνεχώς αυξάνουν χώρα μας ετοιμάζεται για νέο μνημόνιο και ενώ βρισκόμαστε σε ειδικό καθεστώς μεταμνημονιακής επιτήρησης από τους «θεσμούς»!!

  19. Συμφωνούμε απόλυτα μαζί σου, αδερφέ μας Αντώνη. Το φως και η αλήθεια είναι ο Ιησούς Χριστός, και είναι νικητής!

  20. Όταν το δημιούργημα προσπαθεί να πάρει τη θέση του Δημιουργού του

    Το φως στον σύγχρονο αντιπνευματοκό κόσμο μας, της εγωπάθεια της κενοδοξίας και της θεοποίησης του δημιουργήματος, όπου τα πάντα διαλύονται ο άνθρωπος μετατρέπεται από πρόσωπο σε άτομο σε υπερκαταναλωτή και οικονομική μονάδα και το σκοτάδι αρχίζει να απλώνεται σ’όλη τη γη. Πολλοί οι επίγειοι σωτήρες, που μας αλυσοδένουν και μας οδηγούν στην απώλεια αφού υπηρετούν το κακό και το Μαμωνά. Ας ανοίξουν οι πνευματικοί μας οφθαλμοί…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ