Γιάννης Χατζηδαυίδ: Με αφορμή τη Μήδεια…

7
919

Με αφορμή τη Μήδεια…

 

Δήμου Κω

Πράγματι, η πολιτική τους γεννά χρόνια προβλήματα στη κοινωνία.

Ενώ δίνουν, στην κυριολεξία, την Ελλάδα στο πιάτο στους επενδυτές καταστρέφοντας δάση παραλίες καλλιεργήσιμες εκτάσεις κλπ, δεν αντιλήφθηκαν ότι υπάρχει αλληλοεπικάλυψη αρμοδιοτήτων στη κοπή ενός δένδρου.

Μεθοδικά τα τελευταία χρόνια απαξιώνουν τη ΔΕΗ και το ΔΕΔΔΗΕ, μειώνοντας δραματικά το προσωπικό ,μειώνοντας εγκληματικά τις προμήθειες σε βασικά υλικά γιατί έτσι εισηγούνται τα  ακριβοπληρωμένα  golden boys. Μας κούφαναν λέγοντας μας ότι η ΔΕΗ θα σωθεί με έκτακτο ανεκπαίδευτο προσωπικό.

Άραγε από τα τωρινά  πλάνα στην τηλεόραση αντιλήφθηκαν την απειρία και την επικυνδυνότητα με τις οποίες  εκτελούνται οι εργασίες ? Ούτε τα βασικά έχουν στη διάθεση τους οι τεχνίτες. Τώρα διαπιστώνουν ότι κάτι συμβαίνει…

Είδαμε και διάφορους αυτοδιοικητικούς, βασικούς υποστηρικτές των τελευταίων Κυβερνήσεων ,να είναι αγανακτισμένοι λες και δεν κατάλαβαν ότι η πολιτική τους έχει φέρει την τοπική (αυτο)διοίκηση σε θέση να μην μπορεί να κλαδέψει ένα δέντρο. Ακριβοπληρωμένοι εργολάβοι παντού και μάλιστα πολλές φορές αδαείς.  Και για να παραπλανήσουν την κοινωνία παίζουν την κολοκυθιά με τις αρμοδιότητες.

Και τώρα στο δια ταύτα:

Τα τεράστια προβλήματα που εμφανίζονται από φυσικά φαινόμενα αναδεικνύουν τις εγκληματικές ελλείψεις και στον τομέα της πολιτικής προστασίας. Αυτό παρατηρείται όλο και πιο συχνά όταν οι λαίκές ανάγκες μπαίνουν στην ζυγαριά κόστους-οφέλους.

Θα τους αφήσουμε να μας κοροιδεύουν?

Μαζικός-συλλογικός αγώνας για την ζωή και το μέλλον που μας αξίζει.Για  να είναι οι ανάγκες της πλειοψηφίας το κριτήριο της ανάπτυξης. Ετσι ο κεντρικός σχεδιασμός ολοκληρωμένος με  προσωπικό και εξοπλισμό μπορεί να αντιμετωπίζει τυχόν προβλήματα των φυσικών φαινομένων Είναι απαράδεκτο “όταν βρέχει να πνιγόμαστε”, “όταν εκδηλώνεται μια πυρκαγιά να καιγόμαστε”, “όταν χιονίζει να παραλύουμε”.

 

Για την  Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Κω

Γιάννης Χατζηδαυΐδ

20/2/2021

 

 

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν χρειαζεται να βγαζετε ανακοινωσεις εσεις εκει στο ΚΚΕ.Ξερουμε την απαντηση σε ολα.Προσλυψεις και αυξησεις.Να θυμισω τωρα επειδη ξεχναμε ευκολα.Ρωτα τους συνδικαληστες σου εκει πως ηταν η ΔΕΗ πρην δυο χρονια στα προθυρα της χρεωκοπιας μετα την αριστερη κυβερνηση και πως ειναι σημερα.

  2. ΚΑΙ ΣΥ ΟΡΦΑΝΟ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΡΩΤΑ ΠΟΣΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ, ΠΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΕΣΑΙ, ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΔΩΣΕΣ ΕΣΥ….

    • Τι εγινε τσαντιστηκε ο Κουτσουμπας που δεν σας αφησε ο Μητσοτακης να κανετε πορεια …..στη σειρα σαν προβατακια και του κανετε πισματα;

  3. Το αστειο ξερετε ποιο ειναι που με αυτα που σας δινουν και τρωτε δεν βλεπετε;Το ΚΚΕ ειναι 100 χρονια κομμα και ο Βελοπουλος μονος του περνει τα ιδια ποσοστα με εσας.

    • Το ΚΚΕ εδοσε αγωνες για την απελευθερωση της πατριδας, εδοσε αγωνες για τους εργαζομενους, ενω ο βελοπουλος, πουλα κηραλοιφες!!!

  4. ΜΕΧΡΙ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΕΣ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΦΡΟΝΙΜΑ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΚΟΜΣΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ …

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ