Λίμνη Πυλίου: Απίστευτες εικόνες εγκατάλειψης…

36
1826

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Λίμνη Πυλίου: Απίστευτες εικόνες εγκατάλειψης…

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

36 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ!
    ΑΥΡΙΟ Ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    • Πράγματι, έτσι θα γίνει. 200+ like αυτοί 5 εσύ και μετά ανώνυμα σχόλια στο aegean μέχρι πρωίας. Διάφορα στήθους.

      • χαχα…με τα like ασχολειστε πιτσιρικακια μου?
        Τα θεωρειται ψηφαλακια?
        Το ΅κοσμημα της ηθικης ΅ πρεπει να εχει απο 5000 και πανω…τι ειναι τα 200??
        Τι αλλο θα διαβασουμε….
        Καλο το παρατεταμενο….μου αρεσε…θες να σου πω σε τι ???

  2. Νομιζω η παραταξη του δημαρχου ηρθε δευτερη στο ΠΥΛΙ.ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΕΚΕΙ?

  3. Παντα τετοια εποχη η λιμνη ηταν ετσι. Αλλα νομιζω αυτο ειναι δουλεια του τοπικου. Ας το δει ο νεος προεδρος, που φαινεται δραστηριος.

    • Δεν τα ξερεις καλα….
      καθε χρονο γινοταν καθαρισμος της λιμνης…
      φετος ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ…
      ο Κοψιμιος φυτευε ελιες….

      • Στα χωρια δουλευουν τα τοπικα. Ο καθενας να παιρνει τις ευθυνες του.καταλαβες ψιτακο; μη ξεχνας οτι εχει ο πρωην την πλειοψηφια στο τοπικο.

      • Δες 6/9/2018 αναρτηση. Πουλια σκοτωμενα και σκουπιδια φρακαρισμενη η λιμνη. Πλακα μας κανεις οτι καθαριζοταν παλια; εμεις που ζουμε.

  4. Επίσης θα ήταν καλό να κάναμε και μια προσπάθεια, να καθαρίσουμε τους δρόμους, οι οποίοι έχουν καταντήσει μικρές χωματερές. Θλιβομαι και αγανακτω με αυτή την εικόνα. Ιδιαίτερα στο χωριό μου το Πυλί, το οποίο έχει αφεθεί στο έλεος του κάθε ανεκπαιδευτου. Οι όποιοι αποφάσισαν να στελεχώσουν με όλους αυτούς το γραφικό χωριό μας, ας αναλάβουν και τις λοιπές ευθύνες τους. Αν φυσικά τους έχει απομείνει, έστω και μια μικρή στάλα φιλότιμο και ανθρωπιάς. Δεν είναι παράκληση, είναι απαίτηση και υποχρέωση των διοικούντων. Και μετά όλων μας.

  5. Είναι κρίμα να το αφήσουμε έτσι….είναι ένα πανέμορφο αξιοθέατο και μέρος για να ζουν ζώα…το να το έχουμε έτσι είναι έγκλημα…

    • Ρε συ Μπακλαβα δεν σου ειπα να προσεχεις αυτα που λες??
      Θα πουνε οτι εισαι φιλος μου…
      με ολες τις συνεπειες που θα εχει….
      προσεχε λιγο…λενε τετοια λογια για την ηθικη ταξη του Κοψιμιου???

      • Ασε ψιτ.. εσυ απο μασα εισαι καθηγητης. Γιαυτο το πληκτρολογιο σου πηρε φωτια. Γιατι την εχασες για παντα.

  6. Καλό θα ήταν να βλέπαμε λίγο και το Θέμα με τα ατελείωτα σκουπίδια στους δρόμους, του πυλιου και όχι μόνο. Θλιβομαι και αγανακτω να βλέπω το γραφικό χωριό μου σε αυτή την αποτρόπαια εικόνα. Ας αναλάβουμε όλοι, τις ευθύνες μας. Οι διοικούντες να πραττουν περισσότερα έργα και λιγότερα λόγια. Μέσα από πράξεις φαίνεται η πρόθεση, του ανθρώπου που έχει διάθεση να δημιουργήσει. Κι όσον αφορά, όλους αυτούς τους φιλοξενουμενους που κουβάλησαν στο Πυλί, ας αναλάβουν, να τους εκπαιδευσουν και για τα βασικά. Στο τραπέζι τρώμε, στη τουαλέτα αφοδευουμε, στους δρόμους κινούμαστε στη άκρη, τα απορρίμματα τα βάζουμε στους κάδους. Τίποτα δεν είναι δύσκολο, θέληση να υπάρχει.

  7. Και πριν δύο μήνες το ανεβάσετε το άρθρο. Κι εγώ έτσι την είδατη τη λίμνη κι από τοτε δεν έτυχε να ευαισθητοποιηθει κανείς

  8. Όλο το νησί έτσι, κρίμα και άδικο, 3 τουριστικός προορισμός , βρώμικο νησί, βγήκε ο Δήμαρχος και ζήτησε να γίνει αποψίλωση από τους πολίτες στις αρχές του καλοκαιριού ποιος συμμορφώθηκε με τους νόμους; Κάνεις…. Χωράφια γεμάτα χόρτα ακόμα καλάμια σκουπίδια, τώρα και μάσκες…. Ντρέπομαι ως κάτοικος του νησιού και για την εκάστοτε δημοτική αρχή γιατί καμιά δεν έχει κάνει το παραμικρό και για τους συμπολίτες μου και τον ωχ αδερφισμο τους….

  9. Δώστε την λίμνη σε εναν ιδιώτη, να κάνει και την επιχειρησή του πιο δίπλα, να σας το κρατάει και καθαρό να έχει και κάνα έσοδο ο δήμος.
    Στα αρχαία κοιμούνται, τόσα χωράφια, κοιμούνται, στην Γαλλία έχουν δώσει σε ιδιώτες πέτρες που πατήσανε πάνω αρχαίοι γνωστοί και τα χρεώνουν στους τουρίστες.
    Και εδώ αρντάν, ο δήμος προσπαθεί αλλα νομίζω δεν ξέρει τι κάνει, οι προηγούμενοι ξέραν πολύ καλά πως να τρώνε λεφτά και η άλλη πλευρά θέλει να γεμίσουμε το νησί προσφυγιά και φτώχεια.

  10. Δειτε αναρτηση για 6/9/2018. Σκοτωμενες χηνες και σκουπιδια δεκαπλασια στη λιμνη. Τι κανει το τοπικο; οι πυλιωτες ειμαστε μονο για τα καφενεια!!!

    • Οι πυλιωτες το γνωριζουν και καταλαβαινοτν την προπαγανδα. Αλλα καποτε επιτελους πρεπςι να καθαριζεται εγκαιρως

    • Αν υποψιαστω οτι εσυ πληρωνεσαι απο εμας….για να απαντας με τετοια επιχειρηματα..
      .τοτε ΝΤΡΟΠΗ σε αυτους που σας ψηφισαν να διοικησετε(…ταχα μου…)

      • είσαι τόσο καμένος ,που τα πάντα τριγύρω σου έχουν σχέση με πληρωμές και λεφτά, τίποτα άλλο η ζωούλα σου δεν αναγνωρίζει..το IQ σου είναι διαμορφωμένο απ τα χαλασμένα γονίδια σου.. ένας βλάκας και μισός που ξημεροβραδιάζεται πάνω απ’ τα σχόλια με επιχειρήματα επιπέδου καραγκιόζη.

        • Ολα αυτα μαζι ε?
          Τι λες βρε παιδι μου…
          και θεωρεις τον εαυτο σου τωρα μαγκα….
          μονο που φαινεται το στρ…. σου….ΝΟΥΜΕΡΟ!!!

        • Μαζί με τα υπόλοιπα ψυχοσωματικά σύνδρομα…. καραγκιόζη

      • Αχ γλίτση μου,Αχ γλειμούγια μου,αχ και βαχ, πολλά Αχ για πολλά χρόνια, φαίνεται και από την έκφραση σου το αποτύπωμα του καημού σου.. βάλε υπόθετο μεγαλύτερης δόσης, αντέχει …..

        • χαχα..που πηγες σχολειο ρε πρυτανη?
          Νεος δεικτης ευφυιας….
          Λοιπον κρατα αυτο…
          .δικο σας με αγαπη…
          ΅Αν η α…α ηταν ελευθερος σκοπευτης,θα ηταν περιζητητος.!!!
          Ολους στο κεφαλι σας πετυχαινει!!!

        • Αχ νησακι μου δες να σταματησεις το…. να δεις και συ χαρα …. Χαχαχαχα.κακο πραμα η …….

  11. Κάθεστε και τσακωνεστε για πολιτικά!αντί να ασχοληθείτε με τους πακιστανούς!γι’αυτόυς έχουν χρήματα να τους βοηθήσουν!για την λίμνη δεν υπάρχουν!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ