ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ: Αυτή είναι η επίσημη απόφαση του Παγκόσμιου οργανισμού υγείας για τις μάσκες και δεν ταιριάζει καθόλου με του κου Τσιόδρα!

12
1165

Αυτή είναι η επίσημη απόφαση του παγκόσμιου οργανισμού υγείας στις 29/4/2020 και δεν ταιριάζει καθόλου με του κου Τσιοδρα,ο οποίος μας είπε ότι η απόφαση περί υποχρεωτικής μάσκας πάρθηκε από αυτόν και την παγκόσμια κοινότητα!

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΟΣΑ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ;;;;;ΦΟΡΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΟΙΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΜΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ!!!! ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ .ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΙΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ.

  2. Η ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΑΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΤΣΟΔΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΦΟΡΕΣΕΙ.
    ΟΤΑΝ ΚΟΛΗΣΕΙ ΟΜΩΣ,ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ
    ΤΗΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ… ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΑΝΕΤΑ ΤΟΝ ΙΟ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΗΣ.

  3. Καπως ετσι θα γινει κ με τα εμβολιακια……..θα τρομοκρατηθει ο κοσμος στην αναγκη θα απειληθει για να πουληθουν τα εμβολια

  4. Με μια πρόχειρη αναζήτηση μπορεί κανείς να δει ότι αυτά τα άρθρα στα οποία αναφέρεται η αναγνωστρια είναι δημοσιευμένα από τέλη ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ και όχι τέλη Απριλίου όπως γράφει… Ο ΠΟΥ ανάφερει ξεκάθαρα ότι «η χρήση ιατρικής μάσκας μπορεί να περιορίσει τη διάδοση αρκετών λοιμώξεων του αναπνευστικού, συμπεριλαμβανομένου και της Covid-19. Ωστόσο, από μόνη της δεν είναι αρκετή για να προσφέρει ένα επαρκές επίπεδο προστασίας. Θα πρέπει να υιοθετηθούν άλλα μέτρα όπως η φυσική απόσταση και η υγιεινή των χεριών».

    Καλό θα ήταν να είναι πιο προσεκτικό το site στο τι δημοσιεύει, τουλάχιστον σε θέματα που αφορούν την δημόσια υγεία.

  5. Η ΠΑΡΟΙΜΊΑ ΛΕΕΙ ΦΥΛΑΓΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΙΣΑ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΕΕΙ ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΎΟΥΝ.

  6. Έχει γεμίσει ο κόσμος ψεκασμένους ,τσιπαρισμενους μασονομαχους.Με τέτοια ποσοστό συνωμοσιολογίας δεν μου κάνει εντύπωση που κέρδιζε τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ .
    Υπάρχει και η κοινή λογική αλλά είναι δύσκολο να την βρεις στα μέρη μας .

  7. Υπάρχουν 2 πράγματα που είναι διαφορετικά.
    1. φοράς την μάσκα, την όποια μάσκα για να μην πληρώσεις το πρόστιμο.
    2. όταν βάλεις ένα φράγμα στην μύτη και το στόμα εμποδίζεις και να στείλεις και να πάρεις σταγονίδια. Τώρα ανάλογα με τι μάσκα θα βάλεις και πως θα την χρησιμοποιήσεις, αλλάζει και το ποσοστό της εναλλαγής. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι μάσκες με το φίλτρο, φιλτράρουν τον αέρα που αναπνέουμε οπότε είναι καλές για μας ενώ ότι βγάλουμε, βγαίνει αφιλτράριστο οπότε αν είμαστε άρρωστοι μολύνουμε τους άλλους.

  8. Αναγνωστήρια ένα θα σου πω Έλληνες ήταν και αυτοί που φυλάκισαν τον Κολοκοτρώνη και αυτος που σκότωσε τον Καποδίστρια και αυτοί που έβγαλαν από την μέση τον Χριστόδουλο.. Θέλω να πω ότι μερικοί μην δουν να γίνετε κάτι σωστό σε αυτή την χώρα αμέσως να το αποδομήσουν να το σαμποτάρουν και να το βγάλουν από την μέση, μια ζωή αυτό κάνουμε αν δούμε την ιστορία μας και μυαλό δεν βάζουμε.. Μπράβο λοιπόν σε εσένα Αναγνωστήρια κατάφερες να ξεσκεπάσεις έναν άνθρωπο με 27 σελίδες βιογραφικό !!! Γιατί πολύ απλά εσύ είσαι «μέσα στα πράγματα » ατίθαση και δεν μασάς το σανό που μας δίνουν κ ας έχεις μαύρα μεσάνυχτα στο αντικείμενο.. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

    • Τη μασκα ειναι επικινδυνο να την φορανε οι υγιεις μας ελεγαν οταν δεν υπηρχαν αρκετες ουτε για τους γιατρους. Τωρα ομως που τις παραγει ο κολλητος απο τη Λαρισα ειναι χρησιμη η μασκα και υποχρεωτικη και παρτε προστιμο αμα δε φορατε. Κι εμεις ΝΔ ψηφισαμε κυρια μου αλλα τοσο σανο ντροπη.

  9. Εγώ ακούω τον καθηγητάκο. Τα λέει σωστά και τα καταλαβαίνεις. Αν δεν ήταν αυτός ορε μνάγκες θα μας έκλαιγαν οι μανούλες μας, όσες θα ζούσαν. Σ΄αυτό τέλος.
    Τώρα για τον ΠΟΥ.
    Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι και δεν πήρε είδηση τι έγινε στην Κϊνα? Αφού είναι γνωστες οι μαϊμουδιές τους και βρίσκεται εκεί γι΄αυτό τον σκόπό. Τίποτε δεν είδε? Δεν άκουσε?
    Αυτοί του ΠΟΥ μπέρδεψαν τον κόσμο με τις μάσκες. Όταν ακούτε και διαβάζετε τις ειδήσεις, να δίνεται προσοχή. Αυτοί τα έκαναν μπάχαλο φίλοι στην αρχή. Άλλα έλεγαν και άλλα εννοούσαν.
    Τώρα εμείς οι ξερόλες και για όσους δεν θέλουν να φορέσουν μάσκα, να μη φορέσουν. Να το προσέξουν όμως γιατί θα πέσει πολύ ξύλο.

  10. Η αλήθεια είναι ότι μας … WorKinG.

    H απλή υφασμάτινη μάσκα, που θα προμηθευτεί και η συντριπτική πλειοψηφία μιας γιατί είναι φθηνή και μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί, μας προστατεύει κατά 15%.

    Σπεύστε να τις προμηθευτείτε λοιπόν για ν’ αποφύγετε το…πρόστιμο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ