gasah.ch: Αυτό το εγκαταλελειμμένο πόιντερ βρέθηκε σήμερα στο Ζηπάρι – Ντροπή στον ιδιοκτήτη του (ΦΩΤΟ)

12
1291

AYTO TO EΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΠΟΪΝΤΕΡ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΖΗΠΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΖΩΩΝ.
ΑΥΤΟ ΔEIXNEI OTI H KOINOTHTA TΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ KAI TO NHΣΙ ΤΗΣ ΚΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ.

Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ.

gasah.ch

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΥΤΑ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ Η ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΣΙΠ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΚΑΙ ΜΑΘΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ ΝΟΜΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!!!!! ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΗΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΑΙΣΧΟΣ.

  2. Εδώ αφήνουν τους ανθρώπους στα γηροκομεία και πεθαίνουν αβοήθητοι και παρατημενοι απο τους δικούς τους τα άτυχα ανυπεράσπιστα ζώα θα λυπηθούν ιδίως όταν δεν τους είναι πια χρήσιμα; νομίζετε πως πέρα απο το συμφέρον υπάρχει έλεος στην ανθρωπότητα;

    • Ασε τα γηροκομεία. Το θέμα είναι συγκεκριμένο και πρέπει να γίνονται έλεγχοι από την αστυνομία. Ντροπή στον συγκεκριμένο «άνθρωπο».

  3. Έχετε δίκιο Και Αγρελλη. Είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε κάθε βάρβαρο και απολίτιστο ενώ υπάρχει τρόπος να βρεθούν οι ιδιοκτήτες των ζώων και να πληρώσουν πρόστιμο. Μόνο αυτό τους πονάει.

    • Πώς και δεν το «νοίκιασε» κανείς
      για δικαιολογία βόλτας επι κορονοιού;
      Και κάτι ακόμη, η ποινή που τού πρέπει να είναι ανάλογη
      του πόνου του ζώου, να τον γεμίσετε τσιμπούρια με τα χέρια δεμένα…

  4. We have a long journey ahead until this poor creature is back to good health.Because we have as always no chip on the dog,GASAH cannot trace the owner.If anyone knows the owner please contact us on [email protected]
    We have him in our care,we have taken on the expense and work to relieve his suffering but this respinsibility shoould not be ours we need more power to report all unchipped dogs and a fine given as in manh other European countries and as is required by law in Greece.Nokne should have a lkcense to hunt unless their dogs have chips and our checked http://www.gasah.ch

  5. ΜΕΡΟΣ Α’ Κε Κιάρη, αγαπητέ φίλε Γιάννη, τυγχάνω «αρχαίος» αναγνώστης του έγκριτου ηλεκτρονικού σου φύλλου. Σχετικά με το άρθρο που από προχθές διατηρείται αναρτημένο, θα ήθελα να επισημάνω ότι ορισμένα από τα σχόλια που το συνοδεύουν είναι εν πολλοίς υπερβολικά έως σκόπιμα και κακεντρεχή! Εξηγώ: το αξιολύπητο ζώο, αν και πανέμορφο, είναι ένα ημίαιμο (νόθο) σκυλάκι. Δηλαδή ΔΕΝ έχει κυνηγετικά στοιχεία και φυσικά ΔΕΝ είναι ΠΟΪΝΤΕΡ, ώστε να κατηγορείται αβίαστα και ανεύθυνα η κυνηγετική κοινότητα. Ο όποιος -εγκληματίας πράγματι- ιδιοκτήτης του, φέρει ακέραια την ευθύνη για την κατάσταση του ζώου και ΜΟΝΟΣ ΑΥΤΟΣ,για τον οποίο ο Νόμος 4039/2012 προβλέπει βαρύτατες ποινές.

  6. ΜΕΡΟΣ Β’
    Μπορώ δε να σε βεβαιώσω, ως διατελέσας επί 16 έτη Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κω, αλλά και ως φιλόζωος και ιδιοκτήτης σκυλιών, ότι εμείς, δηλαδή οι Κυνηγετικές Οργανώσεις, εισηγηθήκαμε στην Πολιτεία την ηλεκτρονική ταυτοποίηση των σκυλιών, ώστε να εντοπίζεται ο ιδιοκτήτης για την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών, ζημιών που μπορεί να προκληθούν από τα ζώα μας, αλλά και κλοπών των ζώων μας. Όσον αφορά στην G.A.S.A.H. (Greek And Swiss Animal Help, MKO; Φιλοζωικό Σωματείο;) που επί δύο δεκαετίες σχεδόν δραστηριοποιείται στο νησί μας και της οποίας την φιλοζωική δράση σέβομαι και τιμώ, σας γνωρίζω ότι διαθέτω απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες ότι προβαίνει σε οικονομικές συναλλαγές. Ζητάει και εισπράττει δηλαδή ΧΡΗΜΑΤΑ για κάποιες δράσεις της, μη γνωρίζοντας αν έχει το δικαίωμα, αν τηρεί βιβλία και αν εκδίδει αποδείξεις!! ΟΧΙ λοιπόν γενικεύσεις και σχόλια για δημιουργία άδικων εντυπώσεων.

  7. ΜΕΡΟΣ Γ’
    Τέλος, ζητώ από όποιον φιλοξενεί το δύστυχο σκυλί αυτή την στιγμή, να το προσκομίσει σε οποιονδήποτε Κτηνίατρο του νησιού μας, χρησιμοποιώντας το όνομα και το τηλέφωνο μου (2242026505), ώστε να αναλάβω εγώ το κόστος περίθαλψης του. Με εκτίμηση, Χατζηστέργος Αντώνης, Οικονομολόγος

  8. Ρε ξεφτίλα ,βασανιστή που λέγεσαι άνθρωπος θα ‘πρεπε να ντρέπεσαι ,εγώ μένω στο Ζηπάρι, θα ψάξω και θα βρω ποιος είσαι…….!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ