ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Περιφερειακός δρόμος Αμπάβρη. (Όσα βλέπει η πεθερά -ΦΩΤΟ)

15
679

Περιφερειακός δρόμος Αμπαβρη. (Όσα βλέπει η πεθερά)

Αναγνωστης

 

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτός ο ανώνυμος από ποιο χοιροστάσιο το έχει σκάσει? να πάμε να το μαζέψουμε μην τον αφήσουμε έτσι βρωμάει πολύ,και αν έχει πρόβλημα με τους μποχαλους να μας βγάλει φωτογραφίες στο σπίτι το οποίο μένει να το δούμε και εμείς να χαρούμε. Και να ξέρεις ότι εσείς τα προμαζέματα τα κάνετε όλα αυτά γιατί έτσι έχετε μάθει. ( Άχυρα,κουδούνια, μπεεεε…..)

  2. Δίκαιο έχει ο ανώνυμος,τα πετάμε όπου βρούμε και μετά περιμένουμε τους ανθρώπους του δήμου,να τα μαζεύουν με τα χέρια τους,άνθρωποι είναι κ´αυτοι,αλλά ποιος τους υπολογίζει τους καημένους.

    • …σαφώς και είναι άδικο οι εκάστοτε Δήμοι να μαζεύουν τα σκουπίδια του κάθε ανεύθυνου πολίτη!!
      Όμως για τον ανώνυμο που λες (ότι έχει δίκιο) για δες τι γράφει; Αυτός στοχοποιεί (και μάλιστα υποτιμητικά με το ‘Μπόχαλοι’ που χρησιμοποιεί) μόνο τους ντόπιους του νησιού, ντε και καλά ότι μόνο οι ντόπιοι πετούν τα σκουπίδια τους όπου να ναι. Λέει ‘πετάνε’ και όχι ‘πετάμε’, βγάζει τον εαυτούλη του απέξω ο ‘Ελληνάρας’!!

    • Από τα προμαζεματα ζεις γιατί διαφορετικά θα ήσουν στο χωράφι να μαζεύεις ντομάτες…. Είδαμε και άλλες φωτογραφίες με στάμπα ντόπιων σε ανάλογες φώτο. Χαλαρώστε λίγο και δείξτε λίγη παιδεία..

  3. Από τα προμαζεματα ζεις γιατί διαφορετικά θα ήσουν στο χωράφι να μαζεύεις ντομάτες…. Είδαμε και άλλες φωτογραφίες με στάμπα ντόπιων σε ανάλογες φώτο. Χαλαρώστε λίγο και δείξτε λίγη παιδεία..

  4. Καλα εκανε ο «ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ» και τα φωτογράφισε, ομως οι φωτογραφιες επρεπε να πανε στις υπηρεσιες καθαριοτητας… ας μη γινομαστε ρουφιανοι.. ας γινομαστε χειρα βοηθειας του Δήμου μας… μονο ετσι λυνονται τα προβληματα. Σωστη λειτουργία φερνουν οι σωστοι πολιτες. Βλεπεις το στραβό το φτιάχνεις, για να δειξεις εμπρακτα πως εισαι διαφορετικος…δεν το κραζεις απραγος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ