ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Καθόμασταν μέσα στην βροχή μούσκεμα σε ένα λιμάνι πλημμυρισμένο από τα νερά

27
1756

Καλημέρα,
είστε υπερήφανοι (η ηγεσία του λιμενικού στην Κω) που σήμερα το πρωί 07:00 στις 5/3/2020 που έβρεχε καταρακτωδώς ο χώρος αναμονής των επιβατών στο λιμάνι της Κω ήταν γεμάτος (υπό κατάληψη) από μετανάστες τουλάχιστον 100 άτομα που κοιμόντουσαν κατάχαμα και όλοι εμείς που θέλαμε να ταξιδέψουμε (γυναίκες, παιδιά, ηλικιωμένοι) καθόμασταν μέσα στην βροχή μούσκεμα σε ένα λιμάνι πλημμυρισμένο από τα νερά; Τι κάνατε γι’ αυτό; Γιατί δεν εκκενώνετε τον χώρο για να αποδοθεί στους ταξιδιώτες. Το μόνο που ξέρουν τα παιδάκια οι λιμενικοί κάτω στο λιμάνι είναι να σφυρίζουν με μια σφυρίχτρα.
Συγχαρητήρια κύριε λιμενάρχη!!!

Υ.Γ.: Το να περιμένω μια απάντηση δεν ξέρω κατά ποσό είναι ανέκδοτο. Άλλωστε όλοι ξέρουμε ότι το ελληνικό κράτος και οι υπηρεσίες του που έχουν γραμμένους τους πολίτες!!!

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αρε Κυριτση……
    Εφυγες και δεν προλαβες να ολοκληρωσεις την αλλαγη της τεντας με 300 χιλιαδες ευρώ….
    Κρίμα θα χωρουσε απο κατω ολη η δυναμη αλλαγης.

  2. Αλλά τα 5 χρόνια που ο κυριτσης.που ήταν πρόεδρος . Δεν έκανε Τ Ι Π Ο Τ Α το αφήνεις ασχολίαστο και σου φταίει ο 5 μηνών Δήμαρχος … Καληνύχτα.. Νυχτωμενε.. ΠΟΙΟΣ κοιμόταν….. Άσε το κινητό από το χέρι.. Που έχει πάθει αγκυλωση το χέρι σου.. ..

    • Θα σου μοιραζω αφθονο πονο!!Παρε τα χαπια σου γιατι δεν βλεπω να την βγαζεις!!!!χαχαχαχαχ

  3. Έχεις να πεις τίποτα ψιτ.. Για το αφτιάχτο λιμάνι...3 χρόνια τωρα

    Αλλά φταίει ο… ΣΥΡΙΖΑ ΑΒΕΛ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ.. ΚΣΙ ΓΙΑΥΤΌ….. αλλιώς αν ήταν δήμαρχος ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ από το 2017…ΣΊΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟΣ ΘΑΦΤΕΓΑΙ..ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΉ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ…. ΦΤΑΕΙ Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ… ΑΧΑΧΑ.. ΆΡΕ ΜΠΑΖΟΥΚΑ

  4. Βρε ψιτ… κοριτσάκι μου, ο κτηματομεσιτης σας ξεπουλάει τα φιλέτα της Κω και συ αμπελοφιλοσοφεις? Αμαρτία βρε Β…. μου και είσαι και νέο κορίτσι!

  5. Βρε ψιτ… κοριτσάκι μου, ο κτηματομεσιτης σας ξεπουλάει τα φιλέτα της Κω και συ αμπελοφιλοσοφεις? Αμαρτία βρε Β… μου και είσαι και νέο κορίτσι!

  6. Προς.. Ψιτ... Επιβεβαιωνομαι.. Σε κάθε σχόλιο σου πόσο φανατιλα έχεις μέσα σου για τον ΚΥΡΙΤΣΗ..

    Τι να κάνει Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ βρε μπαζο.. Όταν τόσα χρόνια δεν έχει κάνει κάτι ο προηγούμενος….
    Γιατί δεν πάει ο κυριτσης με το επιτελείο του σαν βαρυμαγκας… Αλλά να προσέξει να μην σκίσει κανένα καλσόν.. . να διώξει τους ΛΑΘΡΟ… Αφού είναι κατά των ΛΑΘΡΟ και είπαμε. Δεν θέλει ΧΟΤΣΠΟΤ. Δεν θέλει λαθρομετανάστες… Αλλά πως έχουν μαζευτεί τόσοι στην Κω.. Αφού δεν ΘΕΛΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΈΝΑ ΠΕΡΊΕΡΓΟ ΠΡΆΓΜΑ… Οι 4000 ήρθαν επί ΘΗΤΕΊΑ ΤΟΥ… Αλλά ΕΊΠΑΜΕ δεν θέλει ο άνθρωπος ΧΟΤΣΠΟΤ ΚΑΙ λαθρομετανάστες… Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ τους έφερε…

    • Εκτος απο ανηθικος εμμισθος γραφιας,εγινες και πωλητης καλσον!!!!!Αντε και σε ανωτερα!!!χαχαχ

  7. ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΡΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ:Κατοπιν παραπονου απο καποιον»παραξενο ταξιδιωτη»(μακαρι να μην ξαναπατησει το ποδι του στο νησι) ο Δημαρχος μας με την μπουλτοζα το συνεργειο της Δ.Τ.ολους τους εμπλεκομενους φορεις-γραφιαδες-χειροκροτητες-εργατες,ολοι θα παμε στο λιμανι να δουμε τι θα κανουμε γιατι η βροχουλα μας επιασε στον υπνο!!!!!

  8. Κυριοι του Νικηταρά.Ειδατε ποσο ευκολη είναι η αντιπολητευση;Οι προηγούμενοι αφησαν κατι τουλάχιστον και εσωσαν το νησι σε δυσκολα χρονια.Εκανν ρεκόρ αφίξεων στον τουρισμο.Κανονιστε.Εσεις μεχρι σημερα απλα εκτελητε προπουπολογισμνους Κυριτση,τους οποιους μαλιστα εγκρίνατε παμψηφη αν και βριζατε όταν τους κατηθεται.Λοιπον αφήστε τις φωτογραφιε ςκαι καντε κατι.

  9. Ο Νικηταράς πάλι φταίει και για τον Κορωναίο κ.ξενδοχοι και ανησυχείτε για τις αφίξεις.

    • Ρε προβατο οταν φωναζουν οι ξενοδοχοι τους αποκαλεις» κυριους»,ενω τους δημοτες που σε πληρωνουν τους «στολιζεις με διαφορα κοσμιτικα επιθετα».Νεα ηθη πιο πατος δεν παει!!Η απολυτη ξευτιλα!!Βριζετε τους δημοτες και με την αδεια του δημαρχου δλδ???!!!!

  10. Λιμενικό ταμείο και πρόεδρος αφαντοι Σένγκεν κλειστοί αράζουν μονο……….. το βραδυ που πανε για φαι σε κάποιο ταβερνάκι. Δρομοι πλημμύρα ολα χάλια….. ακούει ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ;;;

  11. Ειστε πολυ ωραιοι στην πανεμορφη κατα τα αλλα Κω! Σε λιγο καιρο ετσι οπως πανε τα πραγματα οχι λιμανι δεν θα εχετε αλλα οπου κ να βρισκεστε εισβολεις θα βλεπετε μπροστα σας αν μπορειτε να βγειτε απ τα σπιτια σας τα γυναικοπαιδα κ εσεις ασχολειστε ακομη με πρωην κ νυν δημαρχους ………….ξυπνηστε πριν να ειναι αργα γιατι μαλλον ζειτε στο δικο σας υπεροχο κοσμο

  12. Αυτο που αντιμετωπισα σημερα περιμενοντας το πλοιο ηταν περα απο καθε φαντασια!Το μονο που θα πω …οι τουαλετες ηταν γεματες με ανθρωπους που προσπαθουσαν να ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ …ναι καλα διαβαζετε…εκει που στεγνωνεις τα χερια!!Ντρεπομαι για τον τοπο μου,μονο αυτο!Βαρεθηκα η μια δημ.αρχη να τα ριχνει στην αλλη,στο λινενικο ταμειο ή δεν ξερω κ εγω που…πραγματικα δεν με νοιαζει!Ντρεπομουν που εβλεπα ανθρωπους 3ης ηλικιας,μωρα κτλ να περιμενουν κατω απο την βροχη χωρις κανενα στεγαστρο κ… οι μεταναστες μεσα στο προκατ μια χαρουλα!Οχι κυριοι-υπευθυνοι…δεν παει ετσι!!Δεν μας αξιζει αυτο!!!Θελουμε κ τουρισμο παναθεμα μας!

  13. Θα σε παρακαλούσα Κ.Κιαρη κείμενα ανορθόγραφα μην τα ανεβάζεις. Οι κάθε αγράμματος φιλόσοφος ανεβάζει ο,τι του έρθει. καταλαβαίνω ότι δεν ειναι όλοι σπούδασμενοι αλλα απορώ ουτε στο δημοτικό δεν πήγαν ! Οι Αλβανοί γράφουν καλύτερα.

  14. Οι λαθροαπανθρωποι που μας κοιτάν με μίσος όπως ήρθαν θα φύγουν, θα τους διώξουμε πατριώτες, μόνο μονιαστε και διώξτε τους ρουφιανους

  15. προς ψιτ...ΕΣΥ ΚΑΝΕΙς ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΕ 100 ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ,,,.ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ..ΜΕ ΕΝΑ!!!

    ΠΟΙΟς ποιος ειναι βρε ηλιθιε ο ανηθικος εμμισθος γραφιας???εγω που γραφω ενα σχολιο…Η ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ 150 ειρωνικα ..ανηθικα..σχολια..ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ..ΣΤΑ 200 ΣΤΑΜΑΤΑΣ!!
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ…ΝΑ ΒΡΙΖΕΙς ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΡΑ…ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ….ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑλσον…ΔΙΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ…ΕΙΣΑΙ Α..

  16. ΧΑΧ..ΧΑΧΑ.....ΡΕ ΨΙΤ..ΧΩΡΙς ΓΚΟΜΕΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΛΑΒΑΙΝΩ...

    ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ..Η …Ια χτυπαει στον εγκεφαλο ..οπως φαινεται….υπομονη θα βρεις δουλεια και γυναικα….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ