Βασίλης Γεωργούλης: …ΩΣ ΕΔΩ!

12
2565

Το 2016 προσπάθησα να περάσω το μήνυμα για τη νησιωτικότητα ταξιδεύοντας και αλλάζοντας το χρόνο παρέα με επιβάτες και πλήρωμα του bluestar 2. Δυστυχώς η κυβέρνηση δεν το πήρε αυτό το μήνυμα ποτέ!

Φέτος επιχείρησα να ταξιδεψω αντίστροφα από Πειραιά για Κω αλλά δυστυχώς οι καιρικές συνθήκες δεν το επέστρεψαν και παράλληλα εκατοντάδες συμπολίτες μας παρέμειναν στο λιμάνι της Λέρου για ώρες λόγω των κακών συνθηκών.

Το 2016 απέδειξε ότι υπάρχει Ελλάδα 2 ταχυτήτων και Ελλάδα που πρέπει να πληρώνουν όλοι το ίδιο άσχετα αν μπορούν να μετακινηθουν το ίδιο με τους πολίτες της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Η λέξη νησί για κάποιους δυστυχώς είναι μόνο διακοπές και πολιτικές περιοδείες. Η καθημερινότητα είναι μόνο για εισπρακτικούς λόγους. ΩΣ ΕΔΩ!

Το 2016 σε λίγες ώρες φεύγει. Έρχεται το 2017. Ας είναι η χρονιά που και τα νησιά μας θα αποκτήσουν ίσα δικαιώματα με τους υπόλοιπους πολίτες αυτής της χώρας! Δώστε στους ακριτες μας τα αυτονόητα και αφήστε την ψηφοθηρια και τις αυξήσεις σε φόρους και εισφορές. Η Ελλάδα είναι ένα όχημα με 4 τροχούς. Ένας τροχός είναι τα ακριτικα νησιά μας. Αν σπάσει αυτός ο τροχος (που κινδυνεύει όπως το πάτε) το όχημα θα ακινητοποιηθει! Ας γίνει το νέο έτος ορόσημο για τα νησιά μας!

Εύχομαι υγεία αγάπη χαμόγελο αλλά και δουλειά για το καλό όλων μας!!!!!

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΛΕ ΤΗΝ RYANAIR ΑΘΗΝΑ-ΚΩ ΜΕ 20 ΕΥΡΩ!!! ΟΠΩΣ Η ΡΟΔΟΣ ΧΑΝΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΛΠ

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΟΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΒΟΥΛΟΙ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΛΙ.

  2. ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Η Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ. ΓΙΑΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΒΑΣΙΛΗ. ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΜΕ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ.

  3. Euxomai na ixes taxidevsi diakekrimene mas kipoue kai n.a. apokliosoun stin lero m ipos kai epernan to minima kapoioi!!! Distixos I Mira sou epekse auto to thlivero paixnidi, ti na pis…. Xronia polla kali Xronia kai tou Xronou oloi oi nisiotes tha erthoume na se vroume stin omorfi kai filoxeni lero ton 2 taxititon!!!!!! Agapi,giaourti,ka rate

  4. Έτσι Βασίλη……..Πες τους τα εσύ μπας κ μας λυπηθούν. .μιας κ είσαι μέλος της πολιτικής σκηνής αυτού του δυσμοιρου τόπου. …αχχχχχχχχχχχχ ρε Βασίλη. ….γιατί μας άφησες μονάχους. …σαυτο το ακριτικο κ μοναχικό νησί. …???????πως θα πορευτουμε τώρα. ?????

  5. Σωστά!! Πού είναι τελοσπάντων το κράτος; Μας είχαν υποσχεθεί πως θα καταργήσουν τους αέρηδες και τώρα κάνουν πως δεν μας ξέρουν! Να θεσπιστεί νόμος που απαγορεύει πάνω από 6 μποφώρ!

  6. ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ ΑΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!! ΤΑ 2500 ΝΗΣΙΑ (ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ) ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΕΝΤΡΟΜΑΛΑΚΟΕΛΛΗΝΑ ,ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ,Η ΧΩΡΙΣ …ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ…

  7. Α..ΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ (ΕΝΟΩ ΤΑ ΝΗΣΙΑ) ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΑ 99 ΕΥΡΩ,ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΟΡΕΦΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ…ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΑΛΙΕΡΓΙΕΣ..
    ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΑΒΟΚΑΝΤΟ,ΜΠΑΜΙΕΣ ΚΟΥΑΚΛΑΜΟΡ,ΚΛΠ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ