Είσαι Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος; Ντροπή σου!

127
3488

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ

Είσαι Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος; Ντροπή σου!

Του Δασκάλου, Κρητικού Αντώνη

Το δόγμα Κίσινγκερ (αφαιρέστε από τους Έλληνες τη γλώσσα τους, τη θρησκεία τους, την Ιστορία τους), που έχει τεθεί, εδώ και χρόνια, σε εφαρμογή στην Ελλάδα, βρίσκεται πλέον στην κορύφωσή του.

Μετά από προσφυγή της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕλΕΔΑ) και της Ένωσης Αθέων, σχετικά με την μη αναγραφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας, η Αρχή Προστασίας Δεδομένων την έκανε δεκτή με αποτέλεσμα να καταργούν με νόμο το Έλληνας και Χριστιανός Ορθόδοξος. Έτσι, απλά, βάζουν τέλος στην αναγραφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας π.χ. στα στοιχεία των μαθητών που τηρούνται στα σχολεία, οπότε και θα πρέπει να διαγραφούν, όπως και από τους τίτλους, τα πιστοποιητικά σπουδών και το πληροφοριακό σύστημα «myschool». Είναι, μάλλον, ντροπή για όλους αυτούς τους «φωστήρες» να λέει το απολυτήριό σου ότι είσαι Έλληνας και Χριστιανός Ορθόδοξος.

Είναι φανερό, πως έχουν βάλει στόχο να εξαφανίσουν το θρησκευτικό μας συναίσθημα, την ιστορική μας συνείδηση, την συνταγματικά κατοχυρωμένη επικρατούσα θρησκεία της χώρας. Να καταστήσουν την Ελλάδα κράτος άθρησκο και άβουλο στα άνομα σχέδια των ολίγων ισχυρών της Παγκόσμιας Τάξης, να καταστήσουν τους Έλληνες ανδρείκελα στις ορέξεις των βιαστών της αλήθειας και της ελευθερίας. Θέλουν τους Έλληνες απάτριδες, με διαλυμένο το θεσμό της οικογένειας, άβουλους χωρίς ιστορική και θρησκευτική συνείδηση.

Είμαστε σε πόλεμο. Κανονικό. Η μόνη διαφορά με τους άλλους πολέμους είναι ότι αυτός δεν γίνεται με όπλα. Όπως γράφει ο Νίκος Συρίγος στο «Νews Bomb», γίνεται στο όνομα των δικαιωμάτων του ανθρώπου! Της ελευθερίας. Έτσι, βάφτισαν την ελευθεριότητα. Και της Δημοκρατίας. Έτσι, βάφτισαν τον νεότυπο φασισμό. Τον μεγαλύτερο φασισμό που έχει γνωρίσει ποτέ η ανθρωπότητα, που με το μανδύα της προόδου, έχει καταλύσει την δημοκρατία και την λαϊκή κυριαρχία και οι οποίες φαινομενικά, πλέον, συγκαταλέγονται στις αξίες της Ε.Ε.!

Η Ελλάδα εδώ και καιρό βρίσκεται σαν τον βάτραχο στο καζάνι. Μας ανεβάζουν σιγά-σιγά τη θερμοκρασία μέχρι να μας βράσουν. Τη διαστροφή, την ανωμαλία και το αφύσικο το βαφτίζουν πρόοδο. Να νιώσουμε βρε αδερφέ και εμείς «προοδευτικοί». Δεν πρέπει να μείνουμε πίσω. Είναι η πρόοδος που θέλει την οικογένεια με δύο μπαμπάδες ή δύο μανάδες, τον μπαμπά να γίνεται μαμά σε ένα βράδυ και η μαμά…θείος! Που αρνείται τη φύση ή τη βαφτίζει «ντεμοντέ» και ξεμπερδεύει. Που διοργανώνει παρελάσεις περηφάνιας, επειδή είσαι ομοφυλόφιλος, λες και αν είσαι αρσενικός και σου αρέσουν τα θηλυκά ή αν είσαι θηλυκό και σου αρέσουν τα αρσενικά, δεν πρέπει να περηφανεύεσαι…! Μην σου πω πρέπει να ντρέπεσαι κιόλας…! Αυτό δεν το πέρασαν ακόμη με νόμο. Κοντοζυγώνει.

Την ώρα που η Ελλάδα, ως και η Ευρώπη, δέχεται τη μεγαλύτερη πίεση στη σύγχρονη Ιστορία της, από το μουσουλμανισμό, την ίδια ώρα που το βαθύ σκοτάδι πλησιάζει, η χώρα που για αιώνες έδινε το «φως» αρνείται τις ρίζες της. Γκρεμίζει τους πυλώνες, τις αξίες, τα ιδανικά, που την κράτησαν όρθια στους αιώνες των αιώνων.

Εκπαιδεύονται τα παιδιά να… ντρέπονται που είναι Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Απέναντι στη μαντίλα, τα…αυτομαστιγώματα και τα «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος», εμείς απαγορεύεται να δηλώνουμε Έλληνες, να κάνουμε το Σταυρό μας και να λέμε το «Πάτερ Ημών» μέσα στην ίδια μας τη χώρα. Και, όλα αυτά στο όνομα της προόδου….!! ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!

 

127 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως τυχαία ανέλαβε το υπουργείο. Λίγες βδομάδες πριν τις τελευταίες εκλογές ήταν η μοναδική πολιτικός που συμμετείχε στη συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ που προωθεί την Παγκοσμιοποίηση με την κατάργηση των Εθνών κρατών.

  2. Δυστυχώς, το σύνολο αυτών που μας κυβερνούν, θεοποιούν την ύλη και το συμφέρον και αναιρούν το ανθρώπινο πρόσωπο! Βρίσκονται υπό την εξουσία του μαμωνά, του ανθρωποκτόνου διαβόλου….

  3. Καθημερινά, γίνεται και πιο έντονη η ένοχη αντιχριστιανική σιωπή της χριστιανικής Ευρώπης. Περισσότερο τους ενδιαφέρει να μην τους κατηγορήσουν για ισλαμοφοβία παρά να προστατέψουν τους χριστιανούς αδελφούς τους ιδιαίτερα αυτούς που ζουν σε μουσουλμανικές χώρες και καθημερινά εξοντώνονται, ευρισκόμενοι αντιμέτωποι με το σπαθί ή τον εξισλαμισμό με αντάλλαγμα τη ζωή τους.

  4. "...έχουν βάλει στόχο να εξαφανίσουν το θρησκευτικό μας συναίσθημα..."

    Σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες συμβαίνει το ίδιο;

  5. Τελικά ποιοι λειτουργούν αντισυνταγματικά, αφού επίσημη Θρησκεία και συνταγματικά κατοχυρωμένη τουλάχιστον εως τα σήμερα είναι η ορθόδοξη πίστη; Ουαί Γραμματείς και Φαρισαίοι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

  6. ΓΙΑΤΊ ΚΎΡΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΛΈΓΕΙ Ο ΠΟΛΊΤΗΣ; ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΠΛΕΙΟΔΟΤΕΊΤΕ! ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ Ο 15ΧΡΟΝΟΣ; ΥΙΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ…

  7. Εμπρός, κ. Μητσοτάκη, ιδού η Ρόδος ίδού και το πήδημα...όχι μόνο λόγια

    Ο Πρωθυπουργός της χώρας να βγει μπροστά και να το απορρίψει καθαρά και ξάστερα και όχι όπως με το θέμα των Σκοπίων με την ερμαφρόδιτη συμπεριφορά του.

  8. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας, αν αυτό (η απαλοιφή εθνικότητας και θρησκεύματος), συμβαίνει –ή γίνεται προσπάθεια να εφαρμοστεί- μόνο στη χώρα μας. Και, διαβάζοντας το κείμενό σας, αυτό καταλαβαίνει κανείς.
    Υποθέτω πως έτσι έχουν τα πράγματα. Γιατί, στην αντίθετη περίπτωση, θα σκεπτόμουν ότι διαβάζω ένα παραπλανητικό κείμενο που επικαλείται τις συνήθεις συνωμοσίες που συνεχώς μηχανορραφούνται εναντίον μας.

  9. Και τί πταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος!!

  10. Το «ΕΛΛΗΝΑΣ» και το «ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ» δεν κολλάει ανιστόρητε που είσαι και δάσκαλος! Τι δουλειά έχει ο ελληνισμός του περικλή και των 300 με τους χριστιανοταλιμπάν που τα γκρέμισαν όλα?

    • Μαύρη η νύχτα στα βουνά. Χαιρεκακία, εμπάθεια, αντιχριστιανικά μίσος!

    • Τώρα ποιοι είναι οι Ταλιμπάν και οι τρομοκράτες που αποκόπτουν κεφαλές όλοι μας το ξέρουμε!

  11. Το χειρότερο σε μια κοινωνία είναι οι δάσκαλοι της να είναι αμόρφωτοι και απάνθρωποι. Το απολυτήριο που θα πάρει το παιδί ποιος θα το δει; Ο μελλοντικός εργοδότης του. Τί τον νοιάζει σε ποιό θεό πιστεύει ο μελλοντικός εργαζόμενος του; Εσείς λέτε ότι πρέπει να ξέρει, μη κάνει κανά λάθος και προσλάβει τίποτα αλλόθρησκους και αφήσει τα παιδιά μας άνεργα. Επίσης επεκτείνοντας την άποψη σας θα πρέπει το απολυτήριο να γράφει και σεξουαλικό προσδιορισμό. Προτείνω μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης από το δημοτικό, να γίνουν από νωρίς άντρες τα αγοράκια, γιατί εκεί κατάλαβα είναι και το μεγάλο πρόβλημα.Εάν θεωρείτε τον εαυτό σας ‘Ελληνα θα σας πρότεινα να έχετε σαν παράδειγμα τους αρχαίους Έλληνες και όχι τους νεοέλληνες που για τη δική τους ανεπάρκεια ρίχνουν το φταίξιμο στους Κίσινγκερς στους Σόρους ή δε ξέρω εγώ.

  12. να έχουν πιο ανοιχτό μυαλό και σκέψη. Δεν θα ήθελα τέτοιους δασκάλους για το παιδί μου.

  13. Το χριστιανικό συναίσθημα του σύγχρονου Έλληνα περιορίζεται στο αρνάκι τη Λαμπρή και στη βάφτιση του παιδιού του. Του δε παπά, πως να γεμίσει το παγκάρι. Έχεις σκεφτεί ποτέ δάσκαλε αν κανένα από όλα αυτά τα παιδιά που λένε την πρωινή προσευχή καταλαβαίνει την ουσία και το νόημα της προσευχής; Αδερφέ μου φασίστα δάσκαλέ μου….Άραγε πώς συμπεριφέρεσαι στα παιδιά στην τάξη που έχουν άλλη θρησκεία από την χριστιανική; Στα αγόρια που ο καλός θεούλης του έδωσε, άθελά τους, λίγη θυληπρέπεια παραπάνω; Μήπως είσαι λίγο ακατάλληλος έως και επικίνδυνος για αυτό το ευαίσθητο λειτούργημα;

    • Είστε τόσο τυφλωμένος που δεν βλέπετε το δοκάρι στο μάτι σας παρά την ακίδα στου διπλανού σας.

        • ΑΠΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ -ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ Ν.Τ

          ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΣΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ!

    • προς σταυροφοβικούς, θειοφοβικούς, που ξερνούν φασισμό και μίσος

      Φίλε, κάτσε καλά! Ηλίθια για σένα χωρίς τη φάτσα σου και το ονοματάκι σου! Όπως γουστάρει ο καθένας. Ε, ναι γουστάρουμε και τη Λαμπρή και το αρνάκι και να βαφτίζουμε τα παιδιά μας.

  14. Όμως δεν μου αρέσουν και τα παραμύθια. Στη χώρα μας ο Κίσινγκερ έγινε γνωστός για την πλέον διαβόητη συνωμοτική θεωρία της 10ετίας, την περίφημη «δήλωση Κίσινγκερ» που παρά την οφθαλμοφανή πλαστότητά της έκανε τον γύρο των ελληνικών ΜΜΕ ως μέγα ντοκουμέντο και συνεχίζει ακόμα να είναι στα στόματα πολλών.
    «ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες…».
    Τι κι αν μέχρι και ο ίδιος έφτασε στο σημείο να εκδώσει επίσημη διάψευση της φερόμενης δήλωσης, η οποία μάλιστα δεν δημοσιεύτηκε ποτέ στον ελληνικό Τύπο; Τι κι αν τα ελληνικά ΜΜΕ που επικαλούνταν τουρκική πηγή δεν κατάφεραν ποτέ να βρουν και να προσκομίσουν το πρωτότυπο φύλλο της εφημερίδας; Το μύθευμα συνεχίζει και ζει στα μυαλά όλων βλέπουν σκοτεινά κέντρα που επιβουλεύονται τον ελληνισμό.

      • Που διοργανώνει παρελάσεις περηφάνειας επειδή είσαι ομοφυλόφιλος. Λες και αν είσαι αρσενικός και σου αρέσουν τα θηλυκά ή αν είσαι θηλυκό και σου αρέσουν τα αρσενικά, δεν πρέπει να περηφανεύεσαι. Μην σου πω πρέπει να ντρέπεσαι κιόλας… Αυτό δεν το πέρασαν ακόμη με Νόμο. Κοντοζυγώνει.

  15. Λυπάμαι που όλοι τρέχουν να προστατέψουν την θρησκεία μας ενώ μόνο 1% γνωρίζει τι σημαίνει να είσαι πραγματικά Χριστιανός ορθόδοξος. ΕΛΆΧΙΣΤΟΙ τηρούν τα λόγια του Κυρίου ουτε καν οι εκπρόσωποι του. Βασικα….γνωρίζουμε καλα πως πρέπει να πιστεύουμε σωστα σαν Χριστιανοι αλλα δε μας βολεύει ιδιαίτερα. ΝΤΡΟΠΗ ΛΟΙΠΟΝ σε ολους οσους έχασαν την επαφη με το θεό με την αγάπη και κάνουν εγκλήματα πίσω απο τις λέξεις ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ. Γιατι πρεπει να δηλωνουμε κατι που στο κατω κατω μονο το διαχωρισμο μας φερνει. Ειμαστε ολοι ανθρωποι πιστευουμε σε ενα θεο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ σημασια εχει πως συμπεριφερομαστε σαν ειδος και τι κανουμε για το καλο ολων μας. Ασχολειστε με φανατισμους και βλακειες δειτε λιγο τι μαυριλα γεμιζετε την ψυχη σας.

  16. ΤΑ ΤΑΓΚΑΛΑΚΙΑ ΦΡΙΚΑΡΑΝ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΑΙΜΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ! ΓΙΑ ΔΕΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ- VAN KAT /PITCH BLACK- ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΑ….! ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ! ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ!ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΑΙΔΙΑ!

  17. Όλοι αυτοί που σπιλώνουν τους συνανθρώπους τους μέσα από την ανωνυμία τους και ενώ φαίνεται να είναι υποστηρικτές ενός άκρατου δικαιωματισμού δεν επιτρέπουν σε άλλους ΕΠΩΝΥΜΑ να εκφράζουν τις απόψεις τους, αλλά επιπλέον τους χαρακτηρίζουν «φασίστες», προφανώς είναι οπαδοί αυτού του νεότυπου φασισμού στον οποίο αναφέρεται και το άρθρο.

  18. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΜΙΣΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΗ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ! Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΥΕΝΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΠΟΥ ΘΈΛΕΙ!!

  19. Αυτή είναι αληθινή αγάπη, η αληθινή πίστη και όχι του Ναζωραίου!

    Πόση αγάπη εκπέμπουν τα σχόλια των» ξενικών» και πόση μεγάλη ταπείνωση φωλιάζει εντός τους που ούτε το όνομά τους δεν έγραψαν, μην τυχόν και τους επαινέσουν.

  20. ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΟΡΤΗ. Η ΥΨΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ! ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ! ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΥΧΗ! ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΜΠΟΝΗ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΘΡΕΥΟΝΤΑΙ! ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ!

  21. ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΦΙΛΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΘΕΩΣΗ

    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

  22. Η βοθροδοξία δεν έχει καμία σχέσημε τους παρθενώνες, τις θερμοπύλες κλπ. Πόσα μνημεία γκρεμιστήκανε για να χτιστούν εκκλησίες για τους χριστιανοταλιμπάν? Εδώ οι λοβοτομημένοι γιορτάζουν τον Κων/νο τον αρχιδολοφόνο του βυζαντίου και την μυγάδα την ελένη τι να λέμε τώρα…σκοταδισμός, βαφτίσια με νερό της βρύσης, άγιο φως με αναπτήρες, εικονίσματα, παντόφλες και πάει λέγοντας…

    • Μπράβο μην τα κρατάτε! Βρίστε, μηδενίστε, ισοπεδώστε τα πάντα να ξεθυμάνετε. Έτσι, ίσως σταδιακά αναπτύξετε ακόμη καλύτερους τρόπους έκφρασης. Και, φυσικά, να γίνεται ευκολότερη για τους αναγνώστες η αλήθεια.

      • Παρακαλείστε όπως απαντήσετε με ιστορικά γεγονότα που δείχνουν οτι η βοθροδοξία σας δεν γκρέμιζε αρχαία και δεν καταδίωκε έλληνες ειδωλολάτρες.

  23. παρά ένα συνηθισμένο αέναο «κατηγορώ» κατά των κακών ξένων που αιωνίως κατατρέχουν εμάς τους κακόμοιρους Έλληνες. Έχουμε αυτό το σύμπλεγμα, τι να κάνουμε;

  24. ΑΠΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ -ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ Ν.Τ

    ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΣΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ!

    • Οχι στην πολτοποιηση της παγκοσμιοποιησης της χειρίστης μορφής φασισμού που καταργεί τους λαούς και την λαϊκή κυριαρχία και αποτελεί τον πρόδρομο του αντιχρίστου και μισεί το ανθρώπινο πρόσωπο.

  25. Το «Δόγμα Κίσινγκερ» και πράσινα άλογα! Ένα εφεύρημα των καιρών μας. Μια δήλωση που την είπε, λέει, ο Κίσινγκερ το 1973. Άλλοι λένε το 1974. Και άλλοι λένε το 1994. Μια δήλωση-φάντασμα που δεν μπόρεσε κανείς να την δει κάπου έντυπη ή να την ακούσει ως αυτήκοος.

    • Γιατί σε ορισμένες διαφημίσεις, όπως και του LIDL έχουν αφαιρεθεί από τις εκκλησίες οι σταυροί; Είναι μια πραγματικότης και φυσικά όχι πράσινα άλογα.

    • Τα πράσινα άλογα σας αποχάζεψαν και σας τύφλωσαν. Όλα εφευρήματα είναι για σας, όμως ενεργούνται και εμείς καθεύδουμε!

  26. Πολλοί οι κλητοί ολίγοι οι εκλεκτοί- προσευχή, μετάνοια, ταπείνωση

    Όσο περνούν τα χρόνια παιδιά μου θα αυξάνει η ασέβεια, η ανομία, η απληστία και η αχαριστία των ανθρώπων προς τον Δημιουργό τους. Ο άγιος Σάββας της Καλύμνου έλεγε πως όποτε κατέβαινε στην πόλη της Καλύμνου πήγαινε αριστερά και δεξιά για να αποφύγει τα δαιμόνια που ακολουθούσαν τους ανθρώπους και τα οποία διέκρινε αυτός με τα πνευματικά του μάτια. Σκεφτείτε τι γίνεται σήμερα. Δεν βλέπετε τον πόλεμο που δέχεται η πίστη μας; Αυτό όμως αποδεικνύει και την Αλήθεια της, που είναι ο Εσταυρωμένος Χριστός της αγάπης και ο οποίος θυσιάστηκε για το πλάσμα του. Δυστυχώς, σήμερα λίγοι συγκινούνται!

  27. Γιατί σε ορισμένες διαφημίσεις, όπως και του LIDL έχουν αφαιρεθεί από τις εκκλησίες οι σταυροί; Είναι μια πραγματικότης και φυσικά όχι πράσινα άλογα.

  28. Οι άνθρωποι της πλάνης και του ψεύδους συνηθίζουν να συκοφαντούν τους ανθρώπους της αλήθειας, αποδίδοντάς τους τα δικά τους ελαττώματα .

  29. κατά την ανάγνωση του αγίου Ευαγγελίου:»Όστις θέλει οπίσω μου ελθείν αράτω τον σταυρό αυτού….!
    Όστις, όποιος θέλει. Η διδασκαλία του Χριστού είναι διδασκαλία της αγάπης και της ειρήνης. Το πρόβλημα το έχουμε εμείς οι Χριστιανοί και όχι ο Χριστιανισμός.

  30. Ο διανοητής Ντέιβιτ Χιουμ προβληματιζόταν για την ευκολία με την οποία οι πολλοί κυβερνιώνται από τους λίγους…! Στη «δημοκρατία της εποχής μας» και της «Όρντινε Νουόβο» (νέα τάξη), οι πολίτες (και οι κατακτημένοι) έχουν το δικαίωμα να συγκατατίθενται, αλλά τίποτε παρακάτω. Είναι θεατές και όχι συμμέτοχοι και μακριά από το κοινωνικό «γίγνεσθαι»….! Μας έχουν αποχαυνώσει, μέσα από την απόλυτη εκκοσμίκευση, τον υπερκαταναλωτισμό, την τηλεόραση και τα θεάματα και την συνακόλουθη έξαψη των παθών(πορνείες, μοιχίες, ρωσίδες, ναρκωτικά, αλκοολισμό, οικονομικές εξαρτήσεις… και μας υποδούλωσαν. Αν οι λαοί αντιληφθούν τη δύναμη τους, θα ξεσηκωθούν και θα ανατρέψουν τους αφέντες. Γιαυτό χίλιες φορές δούλος Κυρίου, απελεύθερος παθών και όχι δούλος της νέας τάξης και του αντιχρίστου!Βρίσκεται, εντός του κόσμου! Δεν βλέπετε τι γίνεται και τι έρχεται! Να μετανοήσουμε και να ταπεινωθούμεως και να …αλληλοσυγχωρεθούμε. ΣΥΓΧΩΡΩ= ΣΥΝ+ΧΩΡΩ! ΝΑΙ ΧΩΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ!!!

    • ΤΑ ΨΥΧΟΤΡΟΠΑ- ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΑ ΚΑΙ Η ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ- ΞΥΠΝΗΗΗΗΗΣΤΕΕ!!!

      ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΣΑΝΟ! ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ -ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ;-ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ;ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΩ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΜΕ;;;;; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΩ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΣΟΥΝ; ΑΣ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕΩΣ 1

    • ΠΌΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ; ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ!! ΗΔΗ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΜΑΣ …. ΕΛΕΟΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ…ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΓΥΡΩΝΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΩΣ ΕΔΩ!

    • Με πόση ευκολία βγάζετε ψέματα τα όσα αναφέρονται στο άρθρο που, βιώνουμε είναι γεγονότα, πετώντας ένα ιστότοπο να διαβάσουμε τι γράφει η εντεταλμένη και εξωεθνικά χρηματοδοτούμενη πληρωμένη δημοσιογραφία! Εδώ, κατά παράβαση του Συντάγματος ουσιαστικά μας «απαγορεύουν» να καλούμαστε Χριστιανοί Έλληνες Ορθόδοξοι! Αυτό είναι πρόοδος, δημοκρατία για όλους αυτούς που ουσιαστικά μισούν το ανθρώπινο πρόσωπο και απεργάζονται την παγκόσμια διακυβέρνηση και που όταν ολοκληρωθούν τα απάνθρωπα σχέδιά τους, εγώ, εσείς, όλοι μας θα αποτελούμε μια απλή οικονομική μονάδα και απλά ένα αριθμό κατά αναλογία των φυλακισμένων με τις φόρμες εργασίας και τον αριθμό στο στήθος.

  31. Γιατί λεφτά γίνονται όλα

    ξεπούλημα πατρίδα θρησκεία όλα τα ξεπούλησαν μάζεψαν όλους τους αβαυτητους τους αλλόθρησκους και αν μιλήσουμε είμαστε ρατσιστές και φασίστες όλα για τα ευρώ γίνονται και το Χρήστο γι’αυτό τον προδοσαι ο Ιούδας

    • Ο ρατσισμός είναι πλέον κατά των Ελλήνων. Και θα δούμε ότι όσο περνά ο χρόνος θα αφελληνίζεται και απορθοδοξοποιείται.

  32. ΤΑ ΨΥΧΟΤΡΟΠΑ- ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΑ ΚΑΙ Η ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ- ΞΥΠΝΗΗΗΗΗΣΤΕΕ!!!

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΣΑΝΟ! ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ -ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ;-ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ;ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΩ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΜΕ;;;;; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΩ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΣΟΥΝ; ΑΣ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕΩΣ 1

  33. ΠΌΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ; ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ!! ΗΔΗ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΜΑΣ …. ΕΛΕΟΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ…ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΓΥΡΩΝΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΩΣ ΕΔΩ!

  34. αλλά για να είναι η μέρα καλή θα πρέπει όντως να ξυπνήσουμε και όχι να βρισκόμαστε όλη την ημέρα σε νιρβάνα…..και να τρώμε από το σβέρκο των γονιών μας και όσων εργάζονται για την οικογένεια την πατρίδα και φυσικά για τους εαυτούς τους. Δεν ξέρω αν μας ψεκάζουν εμείς όμως οι Έλληνες συμπεριφερόμαστε σαν ψεκασμένοι!

  35. Με πόση ευκολία βγάζετε ψέματα τα όσα αναφέρονται στο άρθρο που, βιώνουμε είναι γεγονότα, πετώντας ένα ιστότοπο να διαβάσουμε τι γράφει η εντεταλμένη και εξωεθνικά χρηματοδοτούμενη πληρωμένη δημοσιογραφία! Εδώ, κατά παράβαση του Συντάγματος ουσιαστικά μας «απαγορεύουν» να καλούμαστε Χριστιανοί Έλληνες Ορθόδοξοι! Αυτό είναι πρόοδος, δημοκρατία για όλους αυτούς που ουσιαστικά μισούν το ανθρώπινο πρόσωπο και απεργάζονται την παγκόσμια διακυβέρνηση και που όταν ολοκληρωθούν τα απάνθρωπα σχέδιά τους, εγώ, εσείς, όλοι μας θα αποτελούμε μια απλή οικονομική μονάδα και απλά ένα αριθμό κατά αναλογία των φυλακισμένων με τις φόρμες εργασίας και τον αριθμό στο στήθος.

    • Στο «παγκόσμια διακυβέρνηση» σταμάτησα να διαβάζω..Ψεκασμένος χρυσοπορδίτης με χερουβείμ, σεραφείμ, ερπετά και βελόπουλους detected!

      • Σταματήστε να "ψεκάζετε" με τις ιδεοληψίες σας και κοιτάξτε εντός σας...

        Συγχαρητήρια για το πλούσιο λεξιλόγιό σας και την… ευρύτητα του πνεύματός σας του, μεγαλυτέρα και αυτών των χερουβίμ και σεραφίμ….!

  36. Ο ρατσισμός είναι πλέον κατά των Ελλήνων. Και θα δούμε ότι όσο περνά ο χρόνος θα αφελληνίζεται και απορθοδοξοποιείται.

  37. Με την πίστη στο Θεό η ζωή μας αποκτάει νόημα,σκοπό, στήριγμα. Η ψυχή είναι γεμάτη από έναν ανεκτίμητο θησαυρό. Άραγε γιαυτό θέλουν να βγάλουν από τις ψυχές μας τον Άγιο Τριαδικό Θεό; όσο και να προσπαθούν τόσο θα φουντώνει και θα στερεώνεται, αφού όλοι καταλαβαίνουν ότ,ι πετούν πέτρες στα δέντρα που έχουν καρπό…..

  38. Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ! ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΗ ΣΒΕΝΝΥΤΑΙ!

  39. Ρατσισμός είναι να απορρίπτεις τον άλλο και να θες να τον εξαφανίσεις γιατί πιστεύει στο Θεό.

  40. Αλλα κι αλλα. Ο Κισινγκερ ποτε δεν ειπε τετοιο πραμα. Δασκαλε για πηγαινε για καμια αξιολογηση.

  41. Πολλοί από εμάς έχουμε πάρει τον κατήφορο της ευκολίας, ας ξυπνήσουμε...

    Η νιρβάνα και τα συνακόλουθα της ισοπέδωσης του μηδενισμού και του ωχαδερφισμού τυφλώνουν και αποχαυνώνουν. Εδώ και χρόνια, ενεργούνται όλα αυτά που γράφει το άρθρο και όμως, μερικοί άρτι εγερθέντες εκ του ύπνου του δικαίου είπαν, με το μέγα στρατηγικό βάθος και την επίγνωση ενός…. «άλλα κι άλλα» να επιχειρηματολογήσουν, λες και ενδιαφέρει το αν το είπε ο Κίσινγκερ και όχι το ότι όλα αυτά τα βιώνουμε. Βάλτε και λίγο το μυαλό σας να δουλέψει και αφήστε τον μηδενισμό!

  42. συναρπάζουν, καθηλώνουν και πείθουν τα επιχειρήματά σας, παρόλο που όλη αυτή η ανάλυση γράφτηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Αχ, καημένη πατρίδα, να γιατί είσαι παντοιοτρόπως «καμμένη»!!!

  43. αφού ουσιαστικά επαληθεύετε το Δάσκαλο. Όταν τα παιδιά του δημοτικού διδάσκονται αρχαία ελληνικά στην Αγγλία, στη Ρωσία και άλλες χώρες και γράφουν κάνοντας χρήση της δασείας, της οξείας της περισπωμένης…. εσείς στο δικό σας σχόλιο δεν έχετε βάλει ούτε ένα τόνο!!!!Πότε επιτέλους θα αντιληφθούμε την πραγματικότητα θα αφήσουμε τις ιδεοληψίε,ς τους μηδενισμούς και θα δούμε ότι δεν έχουμε καν αντιληφθεί το τι και με πόσο ύπουλο τρόπο ενεργείται, όσο αφορά τους συνδετικούς κρίκους, που προσδιορίζουν την ταυτότητά μας, την ίδια μας την ύπαρξη και το μέλλον των παιδιών μας. Εσείς, ο ίδιος αποτελέσατε το καλύτερο παράδειγμα και απόδειξη για το που έχουν οδηγήσει το σύγχρονο Έλληνα, που ευθύνεται τα μέγιστα για το κατάντημα του ιδίου και της χώρας του, αφού επιδίδεται πολύ εύκολα στη νιρβάνα, στον κατήφορο της ευκολίας και της κατηγορίας, ότι για όλα φταίνε οι άλλοι.

    • Τα αρχαία ελληνικά και η αρχαία ελλάδα δεν έχει καμία σχέση με τον σκοταδισμό και τι παντόφλες του χριστιανίσμού σας! Σαν δάσκαλος έπρεπε να το ξέρει και όχι να ρεζιλεύεται..

      • Μήπως, εσείς ρεζιλεύεστε και αποκαλύπτετε το "μαύρο" εντός σας;

        Αν ανοίξετε την Αγία Γραφή, τα λειτουργικά της εκκλησίας βιβλία, το Ευαγγέλιο θα διαπιστώσετε ότι είναι γραμμένα στην Αρχαία Ελληνική. Ο αρχαίος ημών πρόγονος Σωκράτης, ο προ Χριστού Χριστιανός, με άκρα ταπείνωση και χωρίς άμετρο εγωισμό, ως αυτός που αναβλύζει από τα στερεοτύπως επαναλαμβανόμενά σας σχόλια κατά της Ορθοδοξίας, έλεγε: «όσας ολιγοτέρας ανάγκας έχει ο άνθρωπος, τόσο πλησιέστερον προς το Θείον εστί, το γαρ Θείον ανενδεές εστί». Η αρχαία ελληνική φιλοσοφία αποτέλεσε τον φορέας διάδοσης της νέας Θρησκείας…

      • ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ Η ΦΤΩΧΟΣ. Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2019 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

  44. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΆ ΤΑ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΏΝ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΣΥΓΧΥΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΦΕΡΑΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΧΩΡΟ.

  45. οτι το σήμερα είναι δικό σου, το αύριο είναι στο χέρι του Θεού και Εκείνος που σου έδωσε το πρωί, δεν σου υπόσχεται και το βράδυ.

  46. Μιλάτε, όταν τα λόγια σας είναι πιο πολύτιμα από τη σιωπή. Αγαπάτε τη σιωπή, όταν είναι πιο πλούσια από τα λόγια.

  47. Είσαι Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος; Μπράβο σου!Άντε πάνε φίλα εικόνες και προσκύνα παντόφλες αυτών που παραλίγο να γκρεμίσουν ότι αρχαίο έχεις και εκδίωξαν τους κακούς ειδωλολάτρες Έλληνες από τον τόπο τους…

    • Πολύ μεγάλη εσωτερική σύγχυση, ως και μίσος προς κάθε τι ορθόδοξο, που προφανώς αναδεικνύει το μη σεβασμό στα πιστεύω των άλλων και ανάγει σε αυτόν ακριβώς τον νεότυπο φασισμό που θέλουν να μας επιβάλλουν, θύμα του οποίου γινόμαστε πολλοί, αφού μη μπορώντας να ελέγξουμε τα πάθη μας και τις ουσίες απομακρυνόμαστε από την όντως ουσία, την όντως Αλήθεια.

    • συγνώμη αλλά δεν θα μας πείτε εσείς τι θα φιλάμε και τι θα πιστεύουμε. Εσείς είστε ελεύθερος να φιλάτε και να πιστεύετε ό,τι θέλετε!!!

  48. Η ΕΜΜΟΝΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΠΟΙΩΝ! ΤΙ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ;

  49. ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ- ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ- ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΛΑΘΟΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ!!! ΙΣΩΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΑΣ 0 ΑΝΤΙΔΙΚΟΣ;;; ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΕΓΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ! ΔΩΣΤΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙΤΕ….

  50. Μα γιατί τόσο μίσος και μονόπλευρη κατάκριση. Ωραία καταδικάζετε τους Χριστιανούς, τη διδασκαλία του Χριστού γιατί; Επειδή λέει, αγάπα τον πλησίον σου ως εαυτόν ή το ότι εάν έχεις δυο χιτώνες δώσε τον ένα; Και φυσικά δεν μας λέτε και πάλι το δικό σας θεό τι πρεσβεύει και διδάσκει για να έχουμε και κριτήρια επιλογής. Απλά κάνετε σαν μανιακός, εμμονικός και πλήρης στερεοτυπιών που καθιστούν τα σχόλιά σας ρατσιστικά, εμμονικά έως και φασιστικά.

  51. Δεν χρειάζεται να αποκαλείτε τους άλλους ταλιμπάν αφού από το ύφος και το μένος των σχολίων εύκολα ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει την αλήθεια. Το μόνο που κάνετε είναι να κατηγορείτε τους άλλους και να αναδύετε μια μιζέρια που, συνεχώς επαναλαμβάνετε.

  52. ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΣΥ ΣΕ ΠΟΙΟ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ! ΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΊΣΑΙ; Ο ΒΟΥΔΑΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

  53. τα ορθόδοξα βιώματα της ζώσας πίστης μας πιο ισχυρά από τις "στημένες διαπιστώσεις"!

    Αργυρώνυτοι απομυθοποιητές, που πληρώνονται για να κάνουν τη βρώμικη δουλειά της παραχάραξης και διαστρέβλωσης δεν μπορούν να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη.

  54. ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ Η ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΓΝΗΣΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΗΣ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ. «ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΥΡΙΕ ΒΟΗΘΕΙ ΜΟΥ ΤΗ ΑΠΙΣΤΙΑ»!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ