Βασίλης Γεωργούλης: Άπαντες να πάμε να ψηφίσουμε με λογική και φυσικά με μνήμη

1
238

Βουλευτικές εκλογές 2019! Σε λίγες μέρες θα κληθούμε να αποφασίσουμε για το μέλλον της χώρας μας μέσω της εκλογής αντιπροσώπων μας.

Μια εκλογή που είναι πολύ σημαντική για όλες και όλους μας. Εκείνη τη μέρα είναι μια γιορτή για τη δημοκρατία μας και φυσικά το αποτέλεσμα της θα βαραίνει όλους και όλες ανεξαιρέτως. Εκείνη τη μέρα πολλοί θα πουν ότι δεν πάνε να ψηφίσουν γιατί έχουν σιχαθεί τους πολιτικάντηδες τόσα χρόνια! Συνήθως οι νέοι. Οι παλαιότεροι θα ψηφίσουν κανονικά. Με την παρουσία μου στα εκλογικά κέντρα έχω παρατηρήσει ότι στις εκλογές πηγαίνουν όσοι έχουν στερηθεί τη δημοκρατία. Η ουσία είναι μια άμφια εκείνη τη μέρα. Όσοι και όσες ψηφίσουν να ψηφίσουν με λογική αλλά και μνήμη. Να επιλέξουν πρώτα πρόσωπα και όχι συμφέροντα. Να ποιοι και πως φταίνε για την κατάντια της χώρας μας και συνεπώς για την κατάσταση μας. Να θυμηθούν οι άντρες ότι μία ομάδα(η χώρα μας) την κατευθύνει ένας ηγέτης και τα αποτελέσματα φαίνονται σε βάθος χρόνου και όχι άμεσα.
Για να κλείσω παροτρύνω άπαντες να πάμε να ψηφίσουμε με λογική και φυσικά με μνήμη.
Σας ευχαριστώ
Βασίλης Γεωργουλης

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Σχόλια
Γράψτε ένα σχόλιο…
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Βασικα το πρόβλημα είναι ότι εχουμε μονο μια επιλογή και αλλοιμονο αν δεν την κανουμε.Η άλλη ο Συριζα ο ιδιος εχει δειξει ότι δεν εχει στελεχη.Οποιον διωχνουν και δεν θελουν οι αλλοι τον περνει και το κανει υπουργο;Ψεματα;Δηλαδη οι βουλευτες που ειχε είναι της πλακας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ