ΔΧ: Στην κυβέρνηση έχουν προσωπικά με τον δήμαρχο Κω (Τ0 35%+ δεν νομίζω ότι θα το ξαναδούν…)

23
1961

Αιχμή του δόρατος των εξαγγελιών του κ. Τσίπρα είναι η διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά που σηκώνουν το βάρος της προσφυγικής κρίσης. Στα Δωδεκάνησα, τα νησιά αυτά είναι η Κως και η Λέρος, που έχουν hot spot.

Στην εκδήλωση της Νισύρου, κλήθηκε κόσμος και κοσμάκης, από όλα τα Δωδεκάνησα, αλλά πρόσκληση για τους δημάρχους των δύο αυτών νησιών δεν υπήρξε.

Ο Πρωθυπουργός απέφυγε να κάνει μια στάση στη Κω. Προφανώς στην κυβέρνηση ήθελαν να αποφύγουν δυσάρεστα ενδεχόμενα. Και όμως. Θα μπορούσαν να σκεφτούν διαφορετικά. Ότι αυτή την περίοδο γίνονται σε όλο τον κόσμο τουριστικές εκθέσεις, είναι σε εξέλιξη η μάχη των κρατήσεων, κλπ. Και ότι η παρουσία του Πρωθυπουργού, στην Κω αν συνοδευόταν και με μια δήλωση ενίσχυσης της τουριστικής εικόνας του νησιού, που αποτελεί μια από τις βιτρίνες της τουριστικής μας βιομηχανίας, θα ήταν μεγάλη βοήθεια.

Και είναι βέβαιο ότι ο κ. Τσίπρας θα είχε στο νησί την τιμητική υποδοχή που αξίζει σε ένα Πρωθυπουργό. Αλλά, βλέπετε, στην κυβέρνηση έχουν προσωπικά με τον δήμαρχο. Αυτό είναι που μετράει. Αυτό βλέπουν. Θα έπρεπε να βλέπουν κάτι άλλο: το 35+ που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ στο νησί γιατί έτσι όπως συμπεριφέρονται δεν νομίζω ότι θα το ξαναδούν!»

23 ΣΧΟΛΙΑ

    • Τώρα εξηγείτε το ΓΛΕΙΨΙΜΟ του ΔΧ προς τον ισοϋψή του Κάπτεν Ηλία ΚΑΜΑΤΕΡΟ. Πιστεύει ότι πηγαίνοντας για δήμαρχος θα βγεί ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ…

      Καθημερινά θα έχετε παρατηρήσει ότι ο Μητσάρας, ο πολιτικός ΓΙΓΑΝΤΑΣ των 185 σταυρών, υμνεί και αγιοποιεί το ΓΟΥΡΓΟΥΛΙγια τα δήθεν μέτρα νησιωτικότητας και για τις προσπάθειες του να μην αυξηθεί έστω προσωρινά ο ΦΠΑ, αποκρύπτοντας όμως όλα τα αντιλαϊκά και δεξιά μέτρα του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ που ο «ΨΗΛΟΣ ΗΛΙΑΣ» ψηφίζει στα τέσσερα. Κάθε φορά την επομένη των δηλώσεων του για μέτρα νησιωτικότητας και για άφιξη γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού ΨΗΦΙΖΕΙ ΔΕΞΙΑ… Και ο ΤΡΙΩΡΟΦΟΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ που παραμονεύει και έχει ξεσκιστεί να πηγαίνει σε γάμους, κηδείες, εγκαίνια και δεξιώσεις με υπαρχηγό την Λαίδη Τζοβάνα ΡΟΥΦΑ τι θα τον κάνουμε Μητσάρα;;;

    • μαθε οτι ο τσιπρας θα παρει περισσοτερους ψηφους στην κω,λογο του φασιστα που μας διοικει με λαθος τροπο.αντε μαλακαντερο.

  1. Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ ο Δήμαρχος Νισύρου κ. Χριστοφής Κορωναίος απάντησε στις δηλώσεις του Δημάρχου Κω για την μη πρόσκληση του με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Νίσυρο, λέγοντας πως ο Δήμος Νισύρου δεν προσκάλεσε κανέναν Δήμαρχο παρά μόνο τον Πρόεδρο της ΠΕΔ κ. Φώτη Χατζηδιάκο.

    Σημειώνοντας πως όσοι βρέθηκαν στη Νίσυρο κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού πήγαν με δική τους πρωτοβουλία.

  2. ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ.ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΗΣΙ.ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΩΟΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΝΥΚΤΑ.

  3. Ειναι ο πιο μισητος δημαρχος που περασε στα χρονικα του νησιου.Κριμα η ψηφος που του εδωσα.

  4. Κύριε χοντρό ,είστε εμετικος ,
    Το άρθρο αυτό είναι σα να καθόμαστε σε ένα τραπέζι εγώ εσύ και ο λοβερδος και στο απέναντι ο σκανδαλιάρης με λαλιωτη και βενιζελος και στη σκηνή τραγουδίστρια είναι ο τζοχατζοπουλος …… συμπέρασμα εμετός… εσύ πρέπει να μείνεις μακριά από το νησί, είσαι επικινδυνότητας από Ναζί
    Άδειο γειά χαρά

  5. οπως ο διαολος το λιβανι.κατεστρεψε το νησι με τις βλακειες.ΑΣΥΝΕΝΟΗΤΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ.

  6. ΤΡΕΧΑΝΕ ΜΕΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΡΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ AEGEAN ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕΣ. ΓΛΕΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΗ ΜΟΥ!

  7. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ; ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΡΟΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝΕ.

  8. Ο ΧΟΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΤΟΥ ΓΕΛΕΙΟΥ ΕΜΕΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥ ΑΝΕΡΓΟΥ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ

    • Ο Δ. ΧΟΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ

      ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΛΕΝΕ; ΑΝΘΩΠΑΚΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΕΝΑ ΔΡΑΜΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΧΟΝΔΡΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ. ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΤΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ!

  9. Κυριε Δημήτρη Χόνδρο, έρχεται στο γήπεδό (Νίσυρος)σου να παίξει μπάλα ο πρωθυπουργός!!! Τον έχεις εντός έδρας με κόσμο στην εξέδρα να περιμένει παιχνίδι με πολλά γκολ, έχεις έναν διαιτητή (ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ) ο οποίος θα παίξει έδρα και θα αναδείξει το παιχνίδι σου(νησιωτικότητα-μεταναστευτικό-πόροι-Μαρίνα-τουρισμός κτλ) και εσύ δεν κατεβαίνεις στο γήπεδό και χάνεις το παιχνίδι στα χαρτιά με σκορ 0-3 και αποκλείεις και την έδρα σου(Κως).Αυτό συνέχει κύριε Χόνδρο,ο Δήμαρχος που όπως λέει αντιπροσωπευει τον λαό της Κω ενήργησε με τον δικό του προσωπικό εγωισμό.Το νησί,η Κως μας…. να πάει να γ@#^@#…..

  10. Δώσε πόνο Μήτσο! Από χθες οι Συριζαίοι έχουνν πάθει λύσα κακιά που τους χάλασες τη φιέστα

    Γουστάρω φίλε που δεν τους φοβάσαι και τους πηδάς αλύπητα. Συνέχισε μαζί σου!

  11. Δημητράκη η απέχθεια (όπως εσύ ισχυρίζεσαι) του Πρωθυπουργού και όλης της Κυβέρνησης για την Κω οφείλεται καθαρά στην εικόνα που του έχει μεταφέρει ο κολλητός σου τοπικός Βολευτής, για το νησί και τον Δήμαρχο. Όπως και να έχει η στάση αυτή της κυβέρνησης θα εισπαραχτεί στις επόμενες εκλογές

  12. ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ. ΤΟΣΟ ΚΟΤΕΣ ΕΙΣΤΕ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ