Β. Γεωργιόπουλος: Πρέπει να σπουδάσεις ή να βγάλεις πλαστό πτυχίο κλέβοντας τη δουλειά… για να γίνεις ήρωας στη σάπια κοινωνία μας;;;

5
582

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ Ή ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΗΡΩΑΣ ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ …..;;;;

 

Τού, Βασιλείου Δημ. Γεωργιόπουλου.

Τις τελευταίες ημέρες οι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ έχουν μπει σε ένα σκληρό παιχνίδι αθώωσης της καθαρίστριας, που με ένα πλαστό πτυχίο βρήκε εργασία και με αυτό δούλευε όλα αυτά τα χρόνια ….!!!

Εξ όψεως κοινωνικό θέμα λυπησιάρικο και συνάμα πιασάρικο για τηλεθέαση στον Έλληνα του καναπέ που περιμένει της γερμανικές αποζημιώσεις και το ξανθό γένος για να τον σώσει από την αυτοκαταστροφή του, και βέβαια να γεμίσουμε τα ανούσια δελτία παραπληροφόρησης ελείψει άλλων θεμάτων ….!!!

Δυστυχώς, με αυτό το θέμα της ειδησεογραφικής επικαιρότητας αποκαλύπτεται η στημένη εδώ και χρόνια  φάμπρικα πλαστών τίτλων σπουδών που έχει στηθεί και με την ευθύνη της πολιτείας και βέβαια ευθύνη όλων εμάς που παρακολουθούμε ως θεατές, αλλά και ανεχόμενοι ολόκληρη αυτήν την κατάσταση και βέβαια πολλοί επωφελούμαστε αυτής της κατάστασης.

Δυστυχώς, τα σκληρά συμπεράσματα είναι ότι όποιος ή όποια σπούδασε και σπατάλησε ζωή και χρήμα κάνοντας θυσίες δίνοντας καθημερινά τον σκληρό αγώνα της ζωής είναι ο βλάκας ή η βλαμμένη στην χώρα της Ελλάδος….!!!

Τώρα δεν χρειάζεται τίποτα από όλα τα παραπάνω που σε καταστούν κοινωνικά στην κατηγορία του βλάκα, γιατί άπλα βγάζεις ένα πλαστό χαρτί, βάζεις και ένα μέσο όπως έναν «μπάρμπα από την Κορώνη» και κλέβεις την δουλειά και τα όνειρα ενός άλλου και στο τέλος σε κάνουν ήρωα αντί να σαπίσεις στην φυλακή, όπως λογικά θα έπρεπε σε κάθε ευνοούμενη χώρα αυτού του πλανήτη …..….!!!!

Και για όλα αυτά με την υπάρχουσα αιτιολογία και την δικαιολογία ότι δεν έκλεψες άπλα δούλεψες….!!!!

Βέβαια, δούλεψες σε κάτι που δεν άξιζες και δεν ήταν δικό σου και στέρησες την δουλειά από κάποιον άλλον που πραγματικά το άξιζε που τώρα δεν θα έψαχνε τους πίνακες για δουλειά στον Ο.Α.Ε.Δ, αλλά θα είχε την δουλεία του και την ζωη του…..!!!!!

Ως κοινωνία τι λέμε και τι μηνύματα στέλνουμε στα νέα παιδιά που αρχίζουν να σχεδιάζουν τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό …;;;;

Για όλους και όλες αυτούς που δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ και το βράδυ πάνε στα νυχτερινά σχολεία για να πάρουν ένα χαρτί για να έχουν και αυτοί ένα δικαίωμα σε κάτι καλύτερο …;;;;

Τι λέμε σε όλους και όλες που σπουδάζουν με όνειρα και ματώνουν καθημερινά που στερούνται τα πάντα και που κάνουν χιλιόμετρα με τα πόδια και πηγαίνουν στο σχολειό ή πανω  στην καρότσα ενός αγροτικού η ενός τρακτέρ …;;;;;

Τους λέμε ότι είναι δυστυχώς οι μαλακές της παρέας και του συστήματος της νεοελληνικής σαπίλας …..;;;;

Συμπεραίνουμε, δυστυχώς ότι είναι οι χαζοί του συστήματος και της κοινωνικής σαπίλας, γιατί έρχονται οι έξυπνοι οι μάγκες του σάπιου συστήματος να τους κλέψουν την δουλειά τους να τους πάρουν τα όνειρα τους και να τους γκρεμίσουν όλα αυτά που προσπαθούν να κτίσουν με αίμα, ιδρώτα και όνειρα με ένα πλαστό πτυχίο ή απολυτήριο, γιατί είχαν πρόσβαση στην φάμπρικα των πλαστών πτυχίων και απολυτήριων και γιατί ήξεραν τα κόλπα ή άπλα ήξεραν ότι έχει το χρήμα ο μπαμπάς ή ο μπάρμπας είναι από την Κορώνη και βέβαια γιατί δεν προσπάθησαν και δεν ήθελαν να αγωνιστούν.

Έλεος με αυτή την διάλυση…. έλεος με αυτή την σαπίλα….. έλεος με όλα αυτά τα παράλογα και τα ντροπιαστικά που συμβαίνουν στην κοινωνία της χώρας μας ….!!!

Έλεος με όλους αυτούς τους πλαστογράφους με τα ψεύτικα χαρτιά και τις πλαστές ζωές, που εκμεταλλεύονται και κλέβουν όνειρα και κόπο, αλλά και δουλειά και εργασία όλων αυτών που μοχθούν   πραγματικά και αξιοπρεπώς….!!!!

Πηγή: ΠΛΑΤΥ- ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ -ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

5 ΣΧΟΛΙΑ

    • Αγαπητέ Βασίλη μην παθιαζεσαι τόσο πολύ ,γιατί κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις.Στην περίπτωση της καημενης καθαρίστριας ,μιλάμε για μια τάξη μόνο του δημοτικού παραπάνω που δεν είχε το απολυτήριο ,κ σιγά αυτό που θα την έκανε περισσότερο μορφωμένη .Ωστόσο θα έπρεπε για τυπικούς κ γραφειοκρατικούς λόγους να το έχει .Μην βλέπουμε το δέντρο κ χάνουμε το δάσος ,σε τέτοιες περιπτώσεις που υπήρχε πραγματική ανάγκη επιβιώσεις ας είμαστε άνθρωποι ,καλό θα ήταν να ελέγχονται όλα πριν την πρόσληψη του κάθε ενός κ σε ανώτερες θέσεις που είναι σοβαρότερο το πρόβλημα,κ όχι μετά από χρόνια .Να είναι σε θέση το κράτος αυτά τα έγραφα που κρατά στα χέρια του να μπορεί να αναγνωρίζει αν είναι πλαστά η όχι.Απο την την Κω χαιρετίσματα.

  1. Γράφεις για τις καθαρίστριες και δεν γράφεις χιλιάδες φορές περισσότερο για αυτούς που κλέψανε την περηφάνια μας. Για τους μιζαδόρους και τους τραπεζίτες Για τα εξοπλιστικά και τη νοβάρτις. Για το Ερρίκος Ντυνάν.

  2. Ίσως είναι ιδέα μου, αλλά τον τελευταίο καιρό τα ΜΜΕ καλλιεργούν αισθήματα αλληλεγγύης και συμπόνιας για απατεώνες και εγκληματίες π.χ. Νίκος Ρωμανός, Άκης Τσοχατζόπουλος, Βίκυ Σταμάτη, Ειρήνη Μελισσαροπούλου, η 19χρονη και η 22χρονη που σκότωσαν τα νεογέννητα μωρά τους, Δήμητρα Μαργέτη. Και τώρα πάνε να αγιοποιήσουν την πλαστογραφία πτυχίου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ