ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Ερώτηση προς Δήμαρχο Κω για χρήση αιγιαλού-παραλίας

4
948

Με όλο το σεβασμό στην επιτυχημένη προσπάθεια των υπευθύνων έργου συντήρησης και ανακαίνισης του albergo jelsomino που διεκπεραίωσαν τις εργασίες με τη λιγότερη όχληση στην περιοχή του κέντρου της πόλης απευθύνω το εξής ερώτημα προς το νυν δήμαρχο που «κόπτεται» για τη νομιμότητά του και την προσήλωσή του στη «χρηστή» οικονομική διαχείριση:
Κατά τη διάρκεια των εργασιών έγινε πασιφανής -σχεδόν αποκλειστική-χρήση αιγιαλού-παραλίας. Ποιό είναι το τίμημα που αποδόθηκε στο Δήμο Κω για τη συγκεκριμένη περίοδο;
Ας μη γίνει επίκληση όρων μιας σύμβασης ιδιωτικού δικαίου, οποιαδήποτε σύμβαση τέτοιου χαρακτήρα δεν μπορεί να υπερισχύσει του καθολικού δημόσιου δικαιώματος που επιβάλει ο ειδικός (αρχικά αναγκαστικός) νόμος. Η μοναδική πραγματική απάντηση είναι το καταβληθέν τίμημα ήταν χ (ποσόν), άλλως λοιποί ενοικιαστές έχουν το δικαίωμα να κατηγορούν τη δημοτική αρχή για άνιση μεταχείριση!
Τέλος εύχομαι στην επιχείρηση των παραχωρησιούχων/ενοικιαστών «καλές δουλειές» και ελπίζω να ακολουθήσει την ίδια πολιτική «μικρότερης όχλησης» σε αιγιαλό-παραλία κατά τη διάρκεια λειτουργίας της.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΩΣ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είδες την παραλία και δεν ειδες τις αυθαιρετες κατασκευες αναμεσα στο ΑΚΤΑΙΟΝ και το κτιριο της παλιας ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ? Με πιο δικαίωμα εκλεισαν το δρομοκι αναμεσα στα 2 κτιρια?Κανεις δεν μιλαει?Ο Κανταρζης λατρης του Ιταλικου στοιχειου τσιμουδιά? Οι υπάλληλοι της πολεοδομιας?ο προεδρος της κοινοτητας,ριχνει προστιμα σε άλλες επιχειρήσεις αλλα εδώ τιποτα?

    • έχει ξαναγίνει ιδιοποίηση δημόσιου χώρου, σε ποιό κεντρικό σημείο της πόλης

      ήταν στοά και διάβαση πεζών την καταπάτησε μεγαλοοικογένεια, σήμερα είναι καφενές. Και εδω δεν είναι άσχετη η λέξη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ