Κ. Κοκορόσκος: Συμφωνώ απολύτως με την εξάωρη διακοπή κυκλοφορίας στην Α. Κουντουριώτη | Θα υποστηρίξουμε αστυνομεύοντας το μέτρο (ΒΙΝΤΕΟ)

34
2403
ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΚΤΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ/video-δηλώσεις

Πηγή: dhras.gr

34 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΚΥΡΙΕ ΚΟΚΟΡΟΣΚΟ ΤΑ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΟΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ Ή Η ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΑΣ?????

  1. προς ολους αστε τα λογια φανφαρας και κοιταξτε να αστυνομευσετε τον ποδηλατοδρομο και αλλες βασικες αρτηριες ,αντε γιατι εχει γινει αποκλειστηκα οδος κυκλοφοριας για μηχανακια,ξυπνηστεεεεεεε

  2. Αφού συνάδελφοι σας,μιλούν πεντακάθαρα για εντολές αστυνόμευσης πλατειών και κέντρου από σταθμευμένα παράνομα.Μπορείτε να κάνετε και μεταφορές με τα Αστυνομικά Datsun από Ψαλίδι στον Φάρο και ανάποδα.Έτσι για να δικαιολογηθεί και η απόκτησή τους.

  3. Τα ριάλια ,ριάλια και πούντα..τα σελήνια ,μονά και διπλά..οωωωωωώ

    Εσύ `σαι ο καθρέφτης, το καθαρόν γυαλίν
    το καθαρόν γυαλίν, ω, ω
    που φέγγει στην Ευρώπην και στην Ανατολήν
    Τα ριάλια…πεντόλιρα μονά και διπλά…
    Μονά και ζυγά να το κάνετε…και μετά στο Avra για αστυνόμευση εξ αποστάσεως.

  4. το ανεκδοτο της ημερας είναι αυτό?????? τα μηχανάκια κανουν παρτυ στους ποδηλατοδρομους αλλα περα βρεχει μεχρι να κοπανησουν κανενα τουριστα….δεν υπαρχει περιπτωση να μην περασουμε..οι ολοι οι κανενας..

    • Γιατι ποσες φορες.εχουμε δει το υπηρεσιακο οχημα του δημαρχου να μπαίνει ανάποδα απο τα ουρητηρια τις πρωινες ωρες…

  5. Όλοι οι εκπρόσωποι μας είναι απασχολημένοι.For English press one.Για Ληστεία πατήστε δύο,για εισβολή Γύφτου πατήστε τρία,για τροχαίο πατήστε τέσσερα,για παράνομο πάρκινγκ πατήστε πέντε,για ηχορύπανση πατήστε έξι,για επείγοντα περιστατικά πείτε εκπρόσωπος,και αμέσως το Όργανον θα ξυπνήσει και θα σας συνδέσει με το κατάλληλο Τμήμα.Σας ευχαριστούμε που καλέσατε την Ραδιο-φρουρά Κω.

  6. Να κλεισουν τον δρομο γιατι πιστευουν οτι θα αυξηθει ο τουρισμος …..Αντι να φτιαξουν το λιμανι που ειναι σε αθλια κατασταση φτιαξανε δρομους ..Το λιμανι ειναι το πιο απουκρουστικο παρα κατι ενας χρονος απο τον σεισμο και ακομα περιμενουμε λιμανι . Θα παει κανεις στα καραβακια τα ταξιδιωτικά ετσι οπως ειναι ;; ΟΧΙ

  7. Φανταζομαι ο κυριος Κοκοροσκος περα απο την προσωπικη του άποψη να μας πει και αυτην της επαγγελματικης του ιδιοτητας.Αν σε περιπτωση ατυχήματος θα εχει και την ευθύνη η αστυνομια η ο δημος απο την στιφμη που δεν υπαρχει μελετη αλλα υπαρχει.η αποψη μονο του Δημάρχου και των υποτακτικών του.

    • της ιδιας σχολής με τον Γεώργιο.
      αφού εμεις έχουμε αλλη άποψη ποιος τις γ÷%+#!*\/ τις μελέτες και τους επιστήμονες;; Η τακτικη του αποφασίζω και διαταζω και μετα παρακαλανε για πιστώσεις στα καύσιμα ενω οι πολίτες πληρώνουν απο την τζεπη τους.Αλλα τι να καταλάβουν οταν κινουνται με υπηρεσιακα οχήματα!

      • Πολυ σωστά.δημαρχος και αστυνόμος κανουν πολιτικη με τις δικες.τους γνώμες.Μα ειναι δυνατον; Ο Αστυνομος να λεει.την προσωπικη του άποψη; Στα καφενεια ναι!!! Σαν αστυνομικος πρεπει να εισαι υπευθυνος στο τι λες! Εμεις δεν κυκλοφορούμε με υπηρεσιακα οχηματα ουτε έχουμε δεξαμενες καυσίμων.Ευτυχώς δεν χρωσταμε…πληρώνουμε απο την δουλεια μας και οχι απο χορηγίες,οπότε ας μιλήσουν οι ειδικοί οι επιστήμονες και βεβαια οι κάτοικοι που αυτοι θα επιβαρυνθουν.

  8. ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ?

  9. Αστυνόμευση τώρα στον επαρχιακό δρόμο και στο ψαλίδι μπας και γλιτώσει κανένα παιδί τη ζωή του από τα τροχαία δυστηχήματα. Αφήστε την βιτρίνα και δείτε σοβαρά τα τροχαία που θερίζουν τους νέους μας.

  10. Οι μόνοι που δεν είπαν για το κλείσιμο ακόμα είναι Ο Κουφοντίνας,ο Πάσσαρης ,ο Παλαιοκώστας,ο Ρωχάμης καιο Ριντζάι,ο Ξηρός και η Πάολα.Με τις δικές τους ευλογίες θα κλείσει ο Δρόμος,επειδή θα έχουν πιο ορθά επιχειρήματα.

  11. ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΟΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    • Ποσο αρρωστος εισαι;Αντιπολητευση κανεις ετσι;Μαλλον βοηθας τον δημαρχο ετσι εχοντας τετοιες ιδεες.

  12. ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ………. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΙΧΑΛΆΚΗ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ……………..

  13. Και φυσικά συμφωνείται γιατι θα περνάτε και παρκάρετε όπου γουστάρετε!!!το οτι εχουν αυξηθεί τα τροχαίο αυτο δεν σας ταρακουνάει καθόλου;;;;αφήστε τα παιδιά να κάνουν την δουλεια τους ειναι ξεκάθαρο πια πως λειτουργεί η αστυνομία τόσο καιρό …..

  14. Οι επιτυχειες κυριε αστυνομε.ειναι να προλαμβανεται και να συνετιζεται !!!!και οχι οι δημοσιες σχεσεις !!!!

  15. Μου θυμίζει την περίπτωση του σημερινού συμβάντος,όπου διέρρηξαν ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα και απευθύνθηκε στην Έννομη Τάξη,ο προστατευόμενος της Αριστεράς.Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα…
    https://www.protothema.gr/greece/article/793745/dierrixan-to-spiti-igetikou-stelehous-tou-rouvikona/

  16. Ελέγξτε πρώτα τους συναδέλφους ,κατωτέρους σας,γιατί όπου πάνε για διασκέδαση,η παραβατικότητα είναι τεράστια.

    Ηχορύπανση σε παραλίες με τον ήχο να φτάνει στο..κατώφλι της κώφωσης,καταγγελίες από διπλανά για μέρη που είναι μόνιμοι θαμώνες δικοί σας,δεν ερευνώνται και μπαίνουν στον κάλαθο του αρχείου.Προχθές λέγατε για 10 παροπλισμένα οχήματα λόγω χρεών στα βουλκανιζατέρ,τώρα συναινείτε με την υπερφόρτωση των υπόλοιπων διαθέσιμων οδών,παρόλο που γνωρίζεται ότι δεν θα έχει χώρο για μπλόκα και αστυνόμευση και ότι θα χειροτερεύσει η οδηγική κατάσταση και επικινδυνότητα.

  17. Μου κάνει εντύπωση κ.Αστυνόμε,που δεν λέτε κάτι για την ηχορύπανση της περιοχής που ...

    πρέπει να πεζοδρομηθεί και κάποια άλλα στέκια,που παίζουν ανεξέλεγκτα.Υπάρχουν απλά και τσάμπα εφαρμογές στο Διαδίκτυο,τα λεγόμενα apps,με τα οποία μπορείς να μετρήσεις τον θόρυβο που βγαίνει από ένα μαγαζί,χωρίς να καλέσεις την Αστυνομία..Μάλιστα έσω τσεκάρει και διαπιστώσει ότι είναι αρκετά ακριβή.Ο πολίτης μπορεί να ελέγξει από μόνος του και όχι να καταγγείλει,ώστε να ειδοποιείται ο κολλητός μας και να χαμηλώνει μέχρι να έρθει το όργανο!!!Το μόνο που δεν υπάρχει είναι app μέτρησης βλακείας που μας δέρνει βεβαίως-βεβαίως.Εσείς πρέπει να εφαρμόζετε την ισοπολιτεία,ισονομία και όχι ανομία.Αν θέλετε το αναλύω με παραδείγματα και διαγράμματα.

  18. Καλό θα είναι οι Δημόσιοι Λειτουργοί να κρατούν τη γνώμη τους για τους εαυτούς τους. Θέλω να δω εφόσον βγαίνουν όλοι και επικροτούν την απόφαση Γεώργιου, στο πρώτο ατύχημα που θα γίνει στον κατά τα άλλα «πεζόδρομο», είτε από ταξί, είτε από τρενάκι, είτε από υπηρεσιακό όχημα αιρετού ή υπηρεσίας ποιος θα επέμβει? Τέτοιοι πεζόδρομοι να μας πει η Αστυνομία διά του εκπροσώπου της που υπάρχουν? Προφανώς σε Αφρικανικές χώρες μόνο και στην Κω.

  19. Καλό θα ήταν η Αστυνομία και περισσότερο η Τροχαία να πράττει περισσότερα και να μιλάει λιγότερο. Εάν είναι δυνατόν ο κόσμος να παρακαλάει τους Λειτουργούς να πράξουν τα αυτονόητα, δηλαδή το καθήκον τους, να δουλέυουν και όχι να παραμένουν άφαντοι.

  20. Αν βλέπαμε τους Αστυνομικούς όσο συχνά βλέπουμε το Διευθυντή της σε Τοπικά δρώμενα, δε θα υπήρχε ανομία στο Νησί. Και εις ανώτερα κύριε Διευθυντά, άντε και του χρόνου Δήμαρχος……

  21. Κ Διευθυντή καλό είναι να δείτε λίγο τα τροχαία τα ψεύτικα ….έξω από την αστυνομία κ πως πήγε η Κωνσταντίνα η διοικητής στη Σύρο για να μη βγάλει τα άπλυτα….!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ