ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Η δημοτική αρχή εξατμίζει ακόμα και τις πέτρες, όχι μόνο το νερό των συντριβανιών…

25
1350

Κυριε Κιαρη αλλη μια παγκοσμια πρωτια της Δημοτικης Αρχης. Ανατρεπει ολους τους νομους της φυσικης για να μας πεισει οτι τωρα και οι πετρες εξατμίζονται και οχι μονο το νερο (των συντριβανιων ντε που δεν υπαρχει) .

Αποδειξη , το συντριβανι της μαρινας(φωτογραφια της 11/5).

Στην φωτογρφαια που σας στελνω φαινεται οτι εχει σχεδον ξεχειλισει απο τα βοτσαλα και ας μην υπαρχει σταλα νερο.

Τωρα με το τιμολογιο που σας επισυναπτω(25/5), φαινεται οτι προμηθευονται ακομα 500 κιλα πετρες για να τις βαλουν μεσα σε αυτο…

Δεν ειναι αστειο, αν υπαρχει κρατος και λειτουργουν οι θεσμοι, αυριο το πρωι κιολας πρεπει να τους ξεσκονισουν γιατι δειχνει πως διαχειριζονται το χρημα των δημοτων.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

25 ΣΧΟΛΙΑ

    • Για την ΒΟΙΔΟΚΕΦΑΛΗ με την ΓΚΟΜΕΝΑ στις ΣΗΜΑΙΕΣ που κανει ηλιοθεραπεια δεν λες κατι? Αυτο εχει ΣΚ@Τ@ΓΑΡΙΑΣΕΙ απο τα ΑΛΑΤΑ & την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. Και ειναι ΦΑΤΣΑ – ΚΑΡΤΑ στην εισοδο της πολης μας…

  1. Καλα ρε παιδια μέχρι ποιο υψος θελετε να βάλετε βότσαλα?ρε πατε καλα?εδω δεν εχει ο κοσμος να περασει και εσεις σκορπάτε χρημα δεξια και αριστερα?

  2. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΜΠΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΙΔΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΟΜΩΣ.ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΑΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΖΗΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ….ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ.ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΥΡΟ ΠΙΣΣΑ

  3. Μάλλον θα είναι βοτσαλάκια από την συμφωνια με τους Κινέζους! Κάθε ένα βοτσαλακι εχει ερθει από την Κινα μετα από ταξιδι του δημαρχου.ε οσο ναναι ένα κοστος το εχουν βρε αδελφε.

  4. πως κανετε ετσι για 500 επιπλέον κιλά λευκο βοτσαλο?ελεος πια με τον κάθε ανωνυμο αναγνωστη.και στο φιναλε δεν βλεπε και στη φωτο ότι πρεπει να το γεμισουν μεχρι το ανοξειδωτο καγκελο?μια σταλια συντριβανι και θελει 500 κιλά βοτσαλο.φανταζομαι ποσο πηγε το λευκο μαρμαρο….

  5. Επειδη πάω για καφέ συχνά εκεί, ότι τις πέτρες τις παίρνουν κυρίως τα παιδάκια που παιζουν ανεξέλεγκτα εκεί και είναι αυτά που εσπασαν 2 φορές το συντριβάνι πετώντας τες πανω.Όταν πάνε οι φυλακες δε για παρατηρηση οι μαναδες των παιδιών τσιρίζουν! Συμφωνώ ότι για τις πέτρες είναι πολλά 500κιλά, αλλά όποιος γνωρίζει, ένα μικρό σακί είναι 30 κιλά τουλάχιστον και έχει λίγες πετρες μεσα,αφού η πετρες αυτες ειναι ειδικες και ζυγίζουν.Ρωτήστε στον επαρχιακό να δείτε. Λογικό θεωρώ να θέλουν 10-15 σακιά και τα υπόλοιπα καβάτζα όταν τις ξαναπαρουν τα καλά παιδάκια , ώστε να μη ξανακάνουν διαγωνισμό. Νομίζω φίλε αναγνώστη πιαστηκες αδιάβαστος και πας να τους την πεις «πολιτικα» για 250€!Για 250€ δηλ, ΕΛΕΟΣ! Έλεος πια όλοι σας, αν αυτό είναι το πρόβλημά σας, τι να πω…Σαν γιατρός,σηκώνω τα χέρια ψηλά. Βγάλτε πια τις μικροπολιτικες παρωπίδες, η Μαρίνα είναι το στολίδι του νησιού σας, τέλος!

    • Τι λες βρε καγκα οτι τα παιδακια παίρνουν τις πέτρες! Βαλτο σε λειτουργία γιατι η μονη δουλεια που κανει το συντριβανι ειναι του πλυντηρίου.

  6. Αυτοί τα φτιάχνουν κιόλας, τα άλλα που δε δουλεύουν δε σε πειράζουν; Ρε πα α πέσεις

    • Μια χαρά!!! 1700 ευρω για εναν συντριβανι που απλα θελει νερό.Φαντάζομαι θα φερουν evian να το γεμισουν…

  7. οι αρχιερεις της διαπλοκης της αρπαγης, των εργολαβων ,των κλιματιστικων ,των λεωφορειων ,των τρενων,

    των πλατειων ,των συντριβανιων,ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΤΩΝ,ΤΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ!!!!.μονο μασα και φουνταραν το νησι.γεωργιε φευγεις.σε πηρε χαμπαρι ολο το νησι. δεν γλυτωνεις την εκλογικη πανωλεθρια που ερχεται.Γεώργιε εσένα ποιός θα σε σώσει απο το τσουνάμι των Κώων στις δημοτικές εκλογές;γεωργιος ο μεγας ψευτης.ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΓΕΩΡΓΙΕ.2 ΦΟΡΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.κυριτση δεν σε θελουμε εισαι χειροτερος απο τον ντουτσε.αποχαιρετα τις καρεκλες τις μασες τα ταξιδακια τους καφεδες.

  8. Καλά το συγκεκριμένο συντριβάνι μας εχει κοστίσει χρυσάφι.Αν δειτε στο διαυγεια ποσο κόστισαν τα μαρμαρα αλλα και τα κάγκελα και δεν μιλαω για την αντλία που προφανώς καποιος ταξίδεψε στο εργοστασιο παραγωγης για να την φερει.Το σημαντικό; το συντριβάνι ποτέ δεν εχει δουλέψει.Αλλα μέχρι και χημικά καθαριστικά εχουν προμηθευτεί απο την Αθήνα βεβαιως βεβαιως.

  9. ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΚΟΜΒΟΥ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΡΟΤΟΝΤΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ. ΤΕΛΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΞΑΝΕΜΙΣΤΗΚΕ Ή ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?

  10. αναγνωστη ξεχασες να πεις στο παιδι σου να παρει το πλαστικο οπλο απο το μαρμαρο του συντριβανιου…καλα και εσυ οπλο αγοραζεις στο παιδι σου?

  11. ΑΛΛΑ Κ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ. ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ . ΤΟΣΗ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ?

  12. οι αρχιερεις της διαπλοκης της αρπαγης, των εργολαβων ,των κλιματιστικων ,των λεωφορειων ,των τρενων,

    εχουν εξατμισει το δημοτικο ταμειο!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ