ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Οι πρώτες εικόνες που αντικρίζουν οι ξένοι επισκέπτες μας φτάνοντας στην Κω!

19
2879
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Κύκλος Αεροδρομίου – κανένας σεβασμός, κανένα ενδιαφέρον

Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να ανεβάσετε τις φωτογραφίες που σας στέλνω γιατί αν πραγματικά υπήρχε ενδιαφέρον από τους αρμόδιους δεν θα υπήρχε αυτή η εγκατάλειψη.

Εκείνο που πραγματικά με πονάει είναι ότι δεν αξίζει αυτή η πρώτη και τελευταία εντύπωση στους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες του νησιού μας.

Ένας αναγνώστης

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ένας αναγνώστης γράφει…. Απάντηση στον αναγνώστη… ρε φίλε μια ερώτηση θα σου κάνω… Πήρες τηλέφωνο στο 22420-21111 που είναι η γραμμή δημότη να το πεις?? Αντι λοιπόν να βγάζεις φωτο και ανώνυμα πάρε τηλ εκεί κ μη μιλάς.

    • Βρε παρεα και τηλεφωνο πηρα και ονομα αφησα και αυριο μου ειπαν και μεθαύριο μου ειπαν και μεσα Μαιου ειμαστε.Αιντε να σας δουμε εξυπνακιδες.

  2. Οι πινακίδες του επαρχιακού δρόμου είναι θέμα επαρχείου! Πόσες φορές το έκανες θέμα τα τελευταία 10 χρόνια ρε τσ…..;;

  3. Αλλος απο δω… Σταναχωρηθηκε ο αλλος τωρα που εκανε μια αναρτηση ο ανθρωπος για τα χαλια τις δημαρχιας… Εμεις παντως το πηραμε αποφαση και τα κάνουμε μονοι μας… Γραψτε τους και γινεται εθελοντες για τους πελάτες σας

    • Αν ειχαμε πολλους σαν εσενα….οι εθελοντες δεν κανουν σχολια βριζοντας εδω.Απλα δουλεουν η προσπαθουν να βρουν λυση.

  4. ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΑΥΤΑ. ΠΟΣΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΡΔΑΜΕΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΜΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΕΤΕ ΥΟΥ ΕΠΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΝΑ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΗΚΟ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΣΚΑΣΙΛΑ ΤΟΥ

  5. Το όραμα φταίει βγάλτε μια ανακοίνωση υβρεολογίας και χυδαιότητας πάλι για να εκτονωθείτε

  6. ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΛΟΓΩ <> \\\ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ [ΨΗΦΑΚΙΑ ] ΑΡΗ»»»’

  7. Δυστυχώς η ευτυχώς κρατείστε όποιο από τα δύο θέλετε οι κόμβοι και ο πρώτος και του αεροδρομίου ΔΕΝ είναι θέμα Δημου αλλά θέμα Περιφέρειας δηλαδή Επαρχείου. Εεεεεε εσείς εκεί δα πάνω στο Επαρχείο ακούει κανείς?…..

  8. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΒΑΡΥΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΤΑΜΕ ΣΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ΚΩ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ, ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΙΑ. ΚΑΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΗ….

  9. ΑΧ αυτή η πινακίδα!!!ηθελα να΄ξερα κανενας απο τους υπεύθυνους δεν περνά απο κει;;;

  10. χαχα τι να πει μωρέ; δεν τις βλέπουν τόσα χρόνια;;;σε κανενα σημείο που δεν φαίνονται είναι;;;

  11. Η κοινοτητα δεν βλέπει αυτο το χαλι εγκαταληψει παντου δημαρχε τα χωρια τα ξεχασες αυτοι ειναι η αληθεια…….. κοιμαται σε σαμποταρει νατο θημασαι αυτο που γραφω τελειωσατε…ΜΑΥΡΟ…….πρωην κυριτσικος..

  12. Ντροπη παντου βρωμια χορτα εγκαταλείψει αρε ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ πως σε καταντισανε η πιο ανικανη δημοτικη αρχη που εχει περασει ποτε ΞΕΦΤΙΛΕΣ……ψευτες……..

  13. Νερο σκ..τα χορτα μαυρο χαλι σκουπιδια παντου ολα στον αυτοματο πρεπει να παρετειθουν ολοι που διοικουν.ειδαμε κ τα χειροτερα καλα να παθουμε κυριτση δεν θελαμε ειδαμε κ τα σκ…τα

  14. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΛΑΜΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΠΟΣΟ ΒΟΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ

  15. Δουλέυω στο αεροδρόμιο.Η πρώτη εικόνα των τουριστών είναι ο κυκλικός κόμβος γεμάτος ξερά χόρτα 1 μέτρο.Τόσο δύκολο να τα κόψει ο Δήμος, η Κοινότητα, όποιος έχει ευθύνη.Κρίμα για τους φοίνικες που έβαλαν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ