ΔΧ: Κάποιος στη Δύναμη Αλλαγής ας μαζέψει τον κ. Τσαμπουνιάρη με τις ανοησίες που…τσαμπουνάει και την εμπάθεια που βγάζει για τον Γιάννη Ζερβό

22
1133

Με το νησί και τα πολιτικά του, δεν ασχολούμαι. Αλλά κάποιος στη Δύναμη Αλλαγής ας μαζέψει τον κ. Τσαμπουνιάρη γιατί τους εκθέτει με τις ανοησίες που ..τσαμπουνάει και την εμπάθεια που βγάζει για τον Γιάννη Ζερβό. Αντιγράφω μέρος των ανοησιών του.
«Ο Γιώργος Κυρίτσης είναι Δήμαρχος με την ψήφο των πολιτών.Ο κ. Ζερβός είναι εκπρόσωπος ενός κομματικού συστήματος». Κάποιος να του πει ότι ο Γ. Ζερβός είναι δημοτικός σύμβουλος με τη ψήφο των πολιτών, δεν πέρασε απέξω από το δημοτικό συμβούλιο, είδε φως και μπήκε. Και συγνώμη αλλά άλλοι υπήρξαν κομματικό σύστημα και όχι ο Ζερβός. Από όσο γνωρίζω ο Γιάννης δεν υπήρξε επί χρόνια γραμματέας της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί.
Άλλη ανοησία που αγγίζει τα όρια της συκοφαντίας. «Ο κ. Ζερβός εκτελεί εντολές ενός συστήματος που λειτουργεί εις βάρος του νησιού» γράφει. Μα τι χαζομάρες είναι αυτές; Ο Ζερβός ενδιαφέρεται μόνο για το νησί. Το ξέρω και το υπογράφω. Για να τελειώνουμε. Ο Γιάννης, συμφωνεί- διαφωνεί κανείς μαζί τους είναι ένας άνθρωπος πολλά υποσχόμενος. Σε αντίθεση με τον κ. Τσαμπουνιάρη που, όπως φαίνεται από τις ανακοινώσεις του,υπόσχεται λάσπη και χαμηλό πολιτικό επίπεδο.
Αυτά…

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δημητρη αν ο κυριος Τσαμπουνιαρης ειχε λιγο αξιοπρεπεια θα επρεπε να ειχε παραιτηθεί 3 φορες,μια για τις ελιες…..,2 για την ενοικιαση οικοπέδου…..,και 3 για τα αποβλητα που πετιούνται στο παλιο λατομειο.Επι Καισερλη παραιτηθηκε αμεσως……

    Τωρα είναι πολιτικοβολεμενος.

  2. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΔΡΟΣ Ο ΠΙΟ ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ.

    • οτι αυτο αυτο το παλικαρι απο 28 χρονων εδώ και δέκα χρόνια εκλέγεται απο το κοσμο και ασχολειται καθημερινα με τα κοινά αφιερωνοντας ελευθερο χρονο και χρημα διχως να εχει παρει ποτε ουτε μισο ευρω απο κανεναν, οτι δεν γυρνοβολα παραταξεις, οτι δεν νοιαζεται για θεσουλες. για τετοιον ανθρωπο μιλαμε και το ξερεις, κοινοι φιλοι ειμαστε. οτι αλλοι στην ηλικια του θα την ειχαν ψωνισει με τα αρχηγιλικια αλλα αυτος διακρινεται απο ταπεινοτητα και ευγενεια. αστους να τον βαρανε καλο του κανουν ο κοσμος θα τον αγαπησει περισοτερο

  3. ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Δ. Α, ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ

  4. ο απερχομενος ειναι το προβλημα που χρησιμοποιει τους παντες

    χαριζοντας ελιες χωραφια οικοπεδα του δημου κλπ.

  5. Δίεση και Δύναμη Αλλαγής είναι καιρός να πάτε για Ψάρεμα.
    ΌΡΑΜΑ και Ρούφα Ιωάννα η Επόμενη Δημοτική Αρχή στην ΚΩ.Ψωνέψτε το

  6. Καλοριζυκος.Απο ποτε εγινες δηκιγορος Δημητρη.Αληθεια ποιος εισαι εσυ κ με τι προσοντα κανεις υποδειξεις;/////////////////////////////////////////////////

  7. Ο Δημήτρης που δεν ασχολείται με τα πολιτικά την επόμενη φορά θα είναι με τον Γιάννη; Μήπως κάποιοι ξεχάσανε πως έτρεχε για τους λάθρο ο Γιάννης; Μήπως ξεχνάνε ότι είναι ο Σύριζα της Κω και στηρίζει όλες τις αποφάσεις της κεντρικής εξουσίας;

    • ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΖΕΡΒΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

      • Αν και ευχαρίστησε τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως τον κ.Καματερό και τον κ.Μπουζιώτα για τη στήριξη τους και ορισμένων άλλων, χωρίς να αναφέρει τα ονόματα τους, έκανε λόγο για στοχοποίηση της Δίεσης από «άλλα» μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία βρίσκονται στη Συμπαράταξη Ελπίδας και γνώριζαν ότι η συγκεκριμένη παράταξη δεν θα «κατέβαινε» στις Δημοτικές εκλογές.

        Η νέα παράταξη της Δίεσης και η πλειοψηφία της κομματικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ αν και ήθελαν κάτι άλλο, μη καταφέρνοντας να παρουσιάσουν κάποιο πρόγραμμα αλλαγής, περιορίστηκαν σε ένα στενό κομματικό πυρήνα. Δεν τους φταίνε οι άλλοι. Το μήνυμα που έστειλαν στην κοινωνία με την όλη παρέμβαση τους είναι το πρόβλημα.

        https://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/26213/giannis-zervos-stin-ert-taktiki-tou-dimarchou-odigi-nisi-stin-politiki-apomonosi/

      • https://www.youtube.com/watch?v=_p6u1Xdg4I8

        AYTA ΕΛΕΓΕ Ο ΔΧ ΣΤΙΣ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2015 ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΜΙΝΤΙΑ.
        ΔΧ: «ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ !!! (Άς φωνάζουν όσο θέλουν ο Καματερός και ο Ζερβός. Εξυπηρετούν ΜΟΝΟ τον ΣΥΡΙΖΑ και τα συμφέροντα του)»
        Αυτή η στάση του δημάρχου, την οποία επικροτώ, ενόχλησε τον κ. Καματερό και τον πλήρως ελεγχόμενο από αυτόν Γ. Ζερβό. Δεν αντέχουν οι άνθρωποι κριτική στην κυβέρνηση τους.
        Οι Καματερός-Ζερβός, αποτελούν πλέον ένα δίδυμο άκριτης υπεράσπισης των συμφερόντων της κυβέρνησης ακόμα και αν αυτά έρχονται σε αντίθεση με τα συμφέροντα της Κω.

  8. Οι πολιτικοβολεμένοι κηφήνες του κατεστημένου που θεωρούν τους εαυτούς τους επαγγελματίες πολιτικούς, τρέμουν μόλις δουν έναν νέο, υποσχόμενο να μιλάει αντικειμενικά και όχι πολιτικάντηκα όπως αυτοί. Τελικά θέλουμε ή δε θέλουμε να δούμε κάτι διαφορετικό για αυτό τον τόπο από διαφορετικά άτομα και όχι από αυτούς που θεωρούν εαυτούς επαγγελματίες ψευτοπολιτικούς της δεκάρας?

  9. Ξυπνηστε μποχαλοι και καντε το Ζερβο δημαρχο να γινετε και να ξεπερασετε…τη Μυτιλήνη!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ