Βασίλης Γεωργούλης: Θεωρώ κάθε φημολογία και «γκρίνια» σε βάρος της ΔΕΥΑΚΩ άτοπη και καθαρά πολιτική

9
622
Στη νησιωτική χώρα πλην των μετακινήσεων μεγάλο πρόβλημα θεωρείται το νερό είτε προς πόση είτε προς μαγείρεμα και πλύση.
Η Κως σε σύγκριση με τα περισσότερα νησιά είναι απο τα νησιά που τα θεωρώ «τυχερά» μιας και το νερό είναι κατάλληλο σε μεγάλο ποσοστό προς πόση και μεγαλύτερο και πλήρες για μαγείρεμα και πλύση.
Οι ενέργειες των διοικήσεων διαχρονικά με ελάχιστες εξαιρέσεις έχουν κάνει όλες τις ενέργειες αξιοποιώντας την ανταποδοτικότητα των τελών ύδρευσης ώστε η Κως να έχει νερό αξιοποιήσιμο στο έπακρο σε σύγκριση με  άλλα νησιά μεγαλύτερα οπως η Λεσβος,η Κέρκυρα κ.α.
Θεωρώ κάθε φημολογία και «γκρίνια» σε βάρος της ΔΕΥΑΚΩ άτοπη και καθαρά πολιτική μιας και οι εργαζόμενοι της επιχείρησης ανεξαρτήτως διοίκησης δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για το αναγκαίο αγαθό που λέγεται νερό αλλα όπως προανέφερα και οι διοικήσεις δίνουν τα μέγιστα πάντα με τις ελάχιστες εξαιρέσεις.
Ειμαι σε θέση να συγκρίνω παρατηρώντας ΔΕΥΑ άλλων πόλεων και νησιών και πραγματικά οι κάτοικοι της Κω πρέπει να αισθάνονται ασφάλεια αλλα και την τύχη που βρίσκονται σε ενα νησι που έχει αυτο το αγαθό. Στο νερό δεν χωράει πολιτική ούτε χρωματισμός. Ευχαριστώ.
Βασίλης Γεωργούλης

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για το δημοσίευμα για το νερό της Αντιμαχειας είναι αυτό??? Γιατί και στην Αφρική τέτοιο νερό έχουν… Η πόλη, το Ζιπαρι, το Πυλί , η Κέφαλος είναι τυχεροί… Στην Αντιμάχεια όμως ουτε τα ρούχα δε μπορείς να πλυνεις…. Αιντε…

  2. Το ζήτημα ειναι να κάνουμε συγκρίσεις η να μείνουμε συγκεντρωμένοι καθαρά και μονο στο τι γίνεται στο δικό μας το νησί; Εφόσον ειστε τόσο σίγουρος ελάτε να μείνετε στην Αντιμάχεια και να πίνετε μονο το νερο της βρύσης το οποίο τρεις φορές το μήνα τουλάχιστον ειναι κόκκινο απο το χώμα. Δε νομιζω οτι είμαστε τρελοί όλοι οι κάτοικοι να ξοδεύουμε εν μέσω κρίσης τόσα χρήματα σε εμφιαλωμένα η να τρέχουμε στις πηγες να μαζεύουμε νερό γιατί εσείς μπερδεύετε το πόσιμο νερό με το νερό άρδευσης

  3. Η σύγκρισης του τύπου υπάρχουν και χειρότερα ειναι τακτική μικροπολιτικής. Φρόνιμο ειναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο τι γίνεται στο δικό μας το νησί. Εφόσον ειστε τόσο σίγουρος ελάτε να μείνετε στην Αντιμάχεια και να δείτε ιδιοις ομασι και να γευτείτε το νερό της βρύσης που τουλάχιστον τρεις το μήνα ειναι κόκκινο απο το χώμα και μυρίζει. Πριν απαντήσετε λοιπόν ως πολιτικός έτοιμος για τη ρουλέτα της Βούληση των Ελλήνων αναρωτηθείτε γιατί όλοι οι κάτοικοι του χωριού ξοδεύουμε εν μέσω κρίσης τόσα χρήματα για εμφιαλωμένο νερό η γιατί διατηρούμε απαρχαιωμένες συνήθειες όπως η συλλογή νερού απο τις πηγες γιατί απλα μπερδεύετε το πόσιμο νερό με το νερό άρδευσης

  4. Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΟΥ ΦΙΛΕ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ!
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΚ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
    ΠΡΟΣΕΞΕ ΕΚΤΙΘΕΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕ ΠΑΝΟΡΘΩΤΑ!
    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ.
    ΚΥΡΙΕ ΚΙΑΡΗ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!….ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΣΙΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΛΥΘΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ;
    ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ,ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΑΠ’ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ!
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΝΕΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΚΑΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΚΙΣΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ,ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟΙ ΠΕΡΥΣΙ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ!
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΛΥΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ η’ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ;

  5. ρε φιλαρακι μας δουλευεισ;
    δΕ πασ να κανεισ καμια δουθλεια;
    χωρισ να ξερεςισ πευταγεσαι σαν ;
    εμεισ δεν εχουμε νερο ναπλιθουμε και εσυ γλυφισ;
    ρωτησε πρωτα κανενα από αντιμαχια και μετα να μιλασασ εξυπνουλι
    αλα θεσ καισυ προβολη α

  6. ΛΙγα με τον Βασιλη τον τιμιο αγωνιστη παλιοαντιμαχειτες που ειστε ολο στην κλαψα.Βασιλη μαζι σου, γερα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ