Δημότης: Κατασκευή πεζοδρομίων… Μας έλλειψε ο κοινός νους; (φωτό)

6
1652

Δεν έχω ξεχάσει την κατασκευή του πεζοδρομίου στην οδό Βυρωνος, από Local , προς Κοραή, αριστερή πλευρά.Ζαρντινιέρες ,πινακίδες οδοσήμανσης,κολώνες φωτισμού και ότι άλλο σε ένα ζιγκ ζαγκ που το καθιστούσαν άχρηστο εξ αρχής.

Κάποιος τους φώτισε και άρχισε το ξήλωμα και μπήκαν σε μια ευθεία ώστε να μπορεί να περπατήσει κάποιος με ένα παιδικό καροτσι.

Στο πεζοδρόμιο προς Casa Romana είχαν ξεραθεί 2-3 φοίνικες.Ηταν ανάγκη να φυτεύψουν νέα φυτά πάλι στο ίδιο σημείο, ?? στη μέση του πεζοδρομίου?

Και τώρα στα πρόσφατα: Πεζοδρόμιο στο Τιγκάκι.Θαυμάστε έργα…  Που να δείτε το κομμάτι στην αρχή του, από κεντρικό δρόμο Τιγκακίου…..Ας περίμεναν να τελειώσει το έργο σε ένα χρόνο. Να μετατοπίσουν πρώτα τις κολώνες κλπ. Και τέλος, σήμερα στο  πεζοδρόμιο που κατασκευάζεται στο δρόμο Τιγκάκι προς Μαρμάρι,στου Κ. Ηλιου.

Χρειάζεται το πεζοδρόμιο έστω και 80 εκ. όσο είναι. Εκεί κολώνες δεν έχει.Για την ώρα….Σημερα όπως είδα ,αν δεν κάνω λάθος, βάσεις για κολώνες φωτισμού ετοίμαζαν στην μέση του πεζοδρομίου  των 80 αντε 100 εκ.Φωτισμός χρειάζεται σίγουρα σε αυτό το κομμάτι με τα ξενοδοχεία και τον κόσμο που κυκλοφορεί πεζός. Μετά θα βάλουν και διαφημιστικές πινακίδες και ότι άλλο καθιστώντας το πεζοδρόμιο άχρηστο εξ αρχής.

Τσάμπα κόπος, χρήμα, χρόνος τόσους μήνες μέχρι να πειστεί και ένας που είχε αντιρρήσεις.  Να αφήσει να συνεχιστεί το έργο .

Μας έλειψε ο κοινός νους?
Καλό μας βραδυ
Δημότης

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλα στη πρωτη φωτογραφια οι κιτρινες πλακες των τυφλων κόβονται από τον δημοτικο στηλο???? βρε κουρκουβιαλοι

  2. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ, ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ….

  3. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να κάνετε διαγραμμίση στο δρόμο προς Κεφαλο και όπου αλλού χρειάζεται. Είναι επικινδυνο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ