Νέες εξελίξεις: Μήνυση κατά της μητέρας του μικρού Μπεν!

5
1350

Μήνυση κατά της μητέρας του Μπεν, υπέβαλαν τα παιδιά του χειριστή εκσκαφέα Κωνσταντίνου Μπάρκα.

Η Μαρία Τσέχου και ο Χρυσοβαλάντης Μπάρκας έκαναν μήνυση στην Κέρι Νίνταμ, κατηγορώντας την ότι προσβάλει τη μνήμη του πατέρα τους.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του μικρού Μπεν, ο οποίος αγνοείται εδώ και 25 χρόνια στην Κω, είχε δηλώσει για τον Μπάρκα ότι ελπίζει «να καίγεται στην κόλαση».Το όνομα του Μπάρκα – ο οποίος πέθανε πριν ένα χρόνο – ενεπλάκη στην υπόθεση μετά από μαρτυρία φίλου του ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να σκότωσε κατά λάθος τον Μπεν κατά τη διάρκεια χωματουργικών εργασιών στον περίβολου του σπιτιού όπου διέμενε η οικογένεια του εξαφανισμένου αγοριού.

Σε δήλωσή της τους στους βρετανικούς Times η κόρη του Μπάρκα, δήλωσε ότι δεν γίνεται «τα παιδιά μας να μας ρωτάνε αν ο παππούς τους είναι δολοφόνος».

Ο δε γιος του Κωνσταντίνου Μπάρκα, Χρυσοβαλάντης, αμφισβητεί το πόρισμα των ερευνών βάσει του οποίου ο Μπεν είναι νεκρός.

Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/738900/nees-exelixeis-minysi-kata-tis-miteras-toy-mikroy-mpen#ixzz4NrnU0ILq

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΣΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ. ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΘΩΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΠΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΤΕ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΝΑΒΟΛΕΣ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ. ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΣΗΡΙΑΛ ΟΠΟΥ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    • -Αλεξίκακος- Δεν φτάνει μια ΜΥΝΗΣΗ μόνο, πρέπει να ακολουθήσουν ΑΓΩΓΕΣ σε όσους δυσφημούν την οικογένεια και το νησί.

      Αργήσαν πολύ να αντιδράσουν, για να γλυτώσουμε από τις κυρίες που όλα αυτά τα χρόνια για να τα οικονομήσουν κάθε χρόνο δυσφημούν το νησί χρειάζεται να μάθουν όλοι τι δουλειά έκαναν στο νησί μάνα και κόρη όταν ο μικρός Μπεν χωρίς προστασία έτρεχε στους δρόμους. Τώρα με την ΜΥΝΗΣΗ μάλλον θα αλλάξουν τρόπο για να συνεχίσουν την θεατρική παράσταση….

  2. και πολυ καλα κανανε.αν και οταν αποδειχτει οτι ο πατερας σκοτωσε,τοτε η κυρια μπορει να λεει οτι θελει αλλα χωρις αποδειξεις να καταφερεσαι εναντιον ενος νεκρου μονο ενας εγγλεζος θα μπορουσε να το κανει

  3. το χρημα προδωσε τον Χριστο και δεν θα προδωσει εναν φιλο(λεμε τωρα τι σοι φιλος μπορει να ειναι ) που δεν ειναι εν ζωη να αντιδραση?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ