Β. Γεωργούλης (καταγγελιών συνέχεια): Νέα λίστα από γονέα Νηπιαγωγείου… (φωτό)

6
4969

Σε συνέχεια των καταγγελιών μου για την δημόσια εκπαίδευση και σε ένα λεπτό ζήτημα όσο αναφορά τα νηπιαγωγεία της χώρας εμφανίστηκε μια νέα λίστα αυτή τη φορά από γονέα στην Κέρκυρα.

Τα εν λόγω σχολεία ζητούν από τους γονείς να πληρώσουν και να αγοράσουν τα εικονιζομενα υλικά. Χώρια καν υπογραφή σχολείου, χωρίς καν υπογραφή εκπαιδευτικου δίνουν λίστες στους γονείς ζητώντας τα υλικά για την εκπαίδευση των παιδιών τους. Δυστυχώς τα κρούσματα και οι καταγγελίες σε εμένα αυξάνονται από διάφορες περιοχές της χώρας. εννοείται ότι δεν είναι δυνατόν να εκθεσω επώνυμα γονείς γιατί το ζήτημα είναι λεπτό και αφορα μικρά παιδιά. Όσο αφορά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για έναρξη της σχολικής χρονιάς χωρίς προβλήματα και χωρίς κενά αυτό δυστυχώς την εκθέτουν γιατί για άλλη μια φορά η αλήθεια απέχει πάρα πολύ από τα δεδομένα της!

Φωτογραφία του Βασίλης Γεωργουλης.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και ποιο το προβλημα σου ρε Γεωργούλη? Έγινες και εσύ πολιτικός και βάλεις κατά πάντων ?
    Πως την έχετε δει ρε ,μερικοί, εθνοσωτήρες. 100 χρόνια γίνεται αυτό το πράγμα, έλεος.

  2. Χρόνια πολλά κάναμε εμείς αυτήν την δουλειά…γιατί στα δημοτικά τι νομζεται εκτός απο τα τετράδια άλλα τόσα!!

  3. Δηλαδή Βασίλη αυτά που πληρώνουμε για αγγλικά, γερμανικά, μπαλέτο, μουσική, φροντιστήρια δεν σε ενοχλούν; Και μην ακούσω κανέναν να λέει ότι αυτά δεν είναι υποχρεωτικά γιατί αν δεν ήταν (και τα παιδιά μάθαιναν στα σχολεία) δεν θα χρειαζόταν να τα πληρώσουμε. Τα παιδιά μας εκτός από σχολικές γνώσεις χρειάζονται και τον αθλητισμό και τη μουσική και τις ξένες γλώσσες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ