Πρόστιμα της ΑΑΔΕ σε κέντρα διασκέδασης σε Κω & Κέρκυρα-Τραγουδούσαν πασίγνωστα ονόματα

8
2198

«Λαβράκια» έβγαλαν οι έλεγχοι της ΑΑΔΕ για φορολογικές παραβάσεις σε Κέρκυρα και Κω, σε ισάριθμα μαγαζιά όπου εμφανίζονταν πασίγνωστοι τραγουδιστές.

Ελεγκτές βρέθηκαν χθες Παρασκευή σε γνωστό παραλιακό μπαρ της Κέρκυρας όπου εμφανίζονταν ο Αντώνης Ρέμος. Για τον τραγουδιστή δεν διαπιστώθηκε καμία παρατυπία, αλλά από τον έλεγχο που έγινε στο μπαρ, διαπιστώθηκε πως δεν είχαν κοπεί αποδείξεις ύψους 5.000 ευρώ. Οι δικαιολογίες από τους υπεύθυνους του καταστήματος κρίθηκαν από τα ελεγκτικά όργανα ως αβάσιμες και επιβλήθηκε πρόστιμο ενώ σήμερα ή αύριο θα μπει λουκέτο για 48 ώρες.

Το αξιοσημείωτο ωστόσο είναι ότι δεν έχει διευκρινιστεί αν το λουκέτο θα μπει σήμερα ή αύριο καθώς οι αστυνομικοί, κατά πληροφορίες, εμφανίζονταν διστακτικοί λόγω του… πανηγυριού ενόψει της αυριανής εορτής της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος…

Επίσης, τα συνεργεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων έκαναν «ντου» στην Κω σε ξενοδοχείο που τραγουδούσε ο Γιάννης Πλούταρχος. Οι ελεγκτές εντόπισαν ότι δεν είχαν κοπεί αποδείξεις αξίας 1.600 ευρώ. Δεδομένου ότι πρόκειται για ξενοδοχείο, το οποίο δεν φέρει καμία ευθύνη καθώς απλά ενοικίασε τον χώρο σε τρίτο πρόσωπο (διοργανωτή) που είχε την ευθύνη για την είσοδο και τα ποτά, δεν μπορεί να μπει «λουκέτο» ωστόσο πρόκειται να επιβληθεί μεγάλο χρηματικό πρόστιμο στον διοργανωτή.

Πηγή:  iefimerida.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. H AADE ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ?

    ΑΧΡΗΣΤΟΙ,ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ,ΒΕΒΗΛΩΝΕΤΕ ΠΤΩΜΑΤΑ!!!!

  2. Δεδομένου ότι πρόκειται για ξενοδοχείο, δεν μπορεί να μπει «λουκέτο» ωστόσο πρόκειται να επιβληθεί μεγάλο χρηματικό πρόστιμο. ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ?????ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ???? ΡΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ-ΟΛΟ ΤΟΧΡΗΜΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΧΕΡΙΑ.

    • Η επιτροπή ποιοτητας ζωης ηταν εκει όπως και ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος της δημοτικης αστυνομιας.τωρα εσυ που δεν εχεις την δυναμη να φερεις οποιονδηποτε ραγουδιστη καληνύχτα και καλο πρωι.
      τοσο απλα……………
      ακου ξενοδοχειο να διοργανωνει συναυλιες.

  3. αυτή είναι η διαφορα με τα ξενοδοχεια all in ποιο τμημα του ξενοδοχείου ζητησε αδεια για συναυλια κυριε γερασκλη?το σνακ μπαρ εντος ξενοδοχείου?αυτο που σερβιρει στην παραλια?

  4. καμία σχέση με την ξενερα που είναι ακατάλληλος χώρος για διασκέδαση.μεγαλο λάθος η προκλητική χρήση παράνομου πάρκινγκ.για το γράψιμο διαφωνώ, καθότι η Κως χρειάζεται στήριξη ψυχολογικγ

  5. Κανένας απολύτως δεν έγραψε το σημαντικότερο για τους κατοίκους της περιοχής.

    Ο Δρόμος της Ζουρούδη δεν ανήκει σε κανέναν και δεν πρέπει να κλείνει ,ούτε να μπλοκάρει.Εκείνη την ημέρα ούτε τα Σκουπίδια πέρασαν,ούτε Λεωφορεία για τα Ξενοδοχεία που είναι πιο κάτω,ενώ διακινδύνευσαν πολλοί οδηγοί απ τους μεθυσμένους.μπορεί κάποτε να υπήρχε η πολυτέλεια των super disco,ΑΛΛΆ Ο ΔΡΌΜΟΣ ΉΤΑΝ 3 ΦΟΡΈΣ ΦΑΡΔΥΤΕΡΟΣ.Δεν το καταλαβαίνουν εκεί στο δήμο ότι εκτίθενται?Ότι δίνουν δικαιώματα?αν ξαναγίνει δυστύχημα θα αναλάβουν την ευθύνη?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ