Φώτης Γρηγοριάδης για ακρίβεια καυσίμων: Δεν φταίμε οι πρατηριούχοι, ακριβά αγοράζουμε-ακριβά πουλάμε… Μακάρι το καλοκαίρι να μείνουν στα ίδια επίπεδα

10
667
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

 

Χαρίκλεια Χριστοφή

Για την ακρίβεια των καυσίμων δεν φταίνε οι πρατηριούχοι αλλά οι εταιρείες, υποστηρίζει ο πρατηριούχος κ. Φώτης Γρηγοριάδης. «Εμείς ακριβά αγοράζουμε, ακριβά πουλάμε» μας λέει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «μακάρι οι ίδιες τιμές να διατηρηθούν και το καλοκαίρι», με την χειροτέρευση της κατάστασης σε όλα τα επίπεδα από την συνέχιση και τις συνέπειες του πολέμου.

Για πρώτη φορά βλέπουμε συμπολίτες μας ιδιοκτήτες αυτοκινήτων να βάζουν πλέον βενζίνη σε ψιλά… 5 και 4,5 ευρώ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και το στοκ που είχατε πριν τον πόλεμο με τιμη χαμηλοτερη σαφως της σημερινής γιατι το πουλατε με την αυξηση της σημερινής τιμης? Αυτο λεγεται αισχροκερδεια

  2. Ναι όταν ακούσετε αύξηση στο βαρέλι ανεβάζετε προκαταβολικά κάνοντας παραγγελίες να πάρετε τιμολόγιο ανεβασμένο.Όταν πέφτουν οι τιμές λέτε έχουμε γεμάτες δεξαμενές μέχρι να αδειάσουν να παραγγείλουμε δεν μπορούμε να μειώσουμε.Τώρα τι σόι έμποροι είστε εσείς που πάντα μένετε με τις δεξαμενές γεμάτες όταν έχουμε πτώση είναι περίπτωση.

  3. ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ!!!!! ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΜΕ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΕΧΕΤΕ 20 ΛΕΠΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. 10 χρόνια ζω στο νησί βρε αλάνια πρατηριουχοι, εκτός ότι πρατήριο με πρατήριο έχετε διάφορες τις τάξης των 20 λεπτών, πως γίνεται σε κάθε έναρξη της τουριστικής σεζόν να ανεβάζετε τις τιμές,; Ειλικρινά απάντηση δεν κατάφερα να βρω. Το έχετε ξεφτυλισσει…τώρα να σας δω…τώρα να δω ψαράκια που θα βγάλετε, θα βλέπετε αμάξι με διόπτρα…

  5. Ρε αδέλφια. Όλοι οι νησιώτες του Αιγαίου και εμείς, εγώ, εσείς, όταν ταξιδεύουμε έχουμε επιστροφή φόρου, κάποιο ποσό, από το Μ.Α.Ν. το ισοδύναμο πρόγραμμα επιστροφής φόρου στα νησιά.
    Ωραία. Το ίδιο ισχύει και για τις επιχειρήσεις και για τα καύσιμα. Εγώ έχω λάβει αυτή την επιστροφή διαχρονικά, κάτι λίγα, αλλά τα έλαβα. Στα καύσιμα αυτή η επιστροφή δεν μπορεί να φανεί στην αντλία? Έστω και για λίγες δεκάρες? Μιλώντας με φίλο βενζινά, μου ανάφερε ότι τα μεταφορικά κοστίζουν περίπου 20 λεπτά το λίτρο μέχρι εδώ!! Δηλαδή βυτίο 20 τόνων κοστίζει επιπλέον 4,000 ευρώ!!!!

  6. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ , Ο Φ.Π.Α ΣΤΗΝ ΚΩ ΕΙΝΑΙ 17% ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 24% ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ? ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ …
    ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΕΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ? ΑΚΟΜΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 20-25 ΛΕΠΤΑ ΔΗΛΑΔΗ +10% ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ?
    ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ…

  7. Βρε παιδιά συγκεντρωθειτε…η Τιμή στο κάθε πρατήριο διαμορφώνεται διαφορετικά..πχ Όταν ενα πρατήριο ζητήσει απο την εταιρεία του να του αλλάξει αντλίες το κόστος αυτό μπαίνει στην τιμή που αγοράζει ο πρατηριουχος αν θέλει κ 1 εβδομάδα πίστωση η τιμή πάλι ανεβαίνει!! Τα διυλιστήρια μπορεί να έχουν την τιμή της ημέρας αλλά η κάθε εταιρεία κ το κάθε πρατήριο έχουν διαφορετικό τιμολόγιο. Επίσης οι δεξαμενές γεμίζουν κάθε εβδομάδα το αργότερο δεν μένει μεσα καύσιμο για παραπάνω διάστημα..συνεπώς οι τιμές προσαρμόζονται σχεδόν άμεσα στις αυξομειώσεις. Κανένα πρατήριο δεν βγάζει πάνω από 20 λεπτά στο λίτρο..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ