ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ Με μηδενικά κρούσματα σε αυστηρό κλείσιμο η αγορά της Κω – Αγωνία για την οικονομική επιβίωση

7
8688

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Κραυγή αγωνίας από καταστηματάρχες και εργαζόμενους για το νέο αυστηρό κλείσιμο της τοπικής αγοράς, χωρίς καμία διάκριση, παρότι η Κως έχει μηδενικά ή σχεδόν μηδενικά κρούσματα εδώ και αρκετό καιρό…

Όπως λένε χαρακτηριστικά, δύσκολα θα επιβιώσουν πολλές επιχειρήσεις, ενώ αν δεν ανοίξει ο τουρισμός τουλάχιστον τον Ιούνιο η τοπική οικονομία που εξαρτάται κατά 95% από αυτόν θα οδηγηθεί σε κατάρρευση.

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για 4 θανάτους εμβολιασθέντων κάνουν λόγο τα ΜΜΕ του Ισραηλ, με το υπουργείο Υγείας να διαβεβαιώνει ότι δεν σχετίζονται με το εμβόλιο.

    ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ;

  2. Ο Μητσοτάκης ψηφίστηκε μεταξύ των άλλων για να...στηρίξει την μεσαία τάξη.

    Τα κατάφερε, ακριβώς όπως περιμέναν, όσοι δεν έφαγαν το γαλαζιο σανο. Ζωή πάνω σας.

    • O Μητσοτάκης ψηφίστηκε για να «σώσει» τη Μακεδονία από τον Τσίπρα. Και τελικά χαρακτήρισε ιστορική τη συμφωνία των Πρεσπών και πούλησε Αιγαίο και νταβατζιλίκι στην αρχαία πολιτιστική κληρονομιά μας που αποφάσισε να «νοικιάσει» στους ξένους. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

  3. Μια μονο ενσταση εχω να επισημανω στα λεγομενα του κυριου που μιλησε.Απο που αντληει την πληροφορια οτι η σεζον για το 2021 θα ανοιξει τον Ιουνιο γιατι εγω άλλα εχω μαθει (πιο θετικα),ευχαριστω.

    • Όχι φίλε μού τον Μάιο δέν θα υπάρχει ο ιός πάλι θα εξαφανιστεί, ίσως να εμφανιστεί τέλος Οκτωβρίου, να ολοκληρωθεί το έργο σε αυτούς πού το άρχισαν παγκοσμίως!Καλά μας κάνουν!Στα μικρά καταστήματα κολανε, στα μεγαλα σούπερ μάρκετ κάι ξενοδοχεία δέν κολανε!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ