Το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης αναπτύσσει τεστ για τον εντοπισμό των ασυμπτωματικών

0
59

 

Η νέα τεχνολογία θα δοκιμαστεί τις επόμενες εβδομάδες στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανεπιστημίου στην οποία αναφέρεται ότι το τεστ θα δίνει αποτελέσματα μέσα σε λίγα λεπτά

Μία νέα τεχνολογία τεστ με στόχο τον εντοπισμό των ασυμπτωματικών ατόμων που έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό αναπτύσσει το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Η νέα τεχνολογία θα δοκιμαστεί τις επόμενες εβδομάδες στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι το τεστ θα δίνει αποτελέσματα μέσα σε λίγα λεπτά.

Σε ορισμένα μέλη του προσωπικού και φοιτητές του πανεπιστημίου αυτά τα τεστ θα διεξαχθούν ως μέρος της μελέτης και τα άτομα αυτά θα εκπαιδευτούν στον τρόπο επεξεργασίας και καταγραφής αποτελεσμάτων χρησιμοποιώντας την εφαρμογή «διενέργειας τεστ και ιχνηλάτησης» που ακολουθεί η χώρα.

Το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδη, το οποίο συνεργάζεται με την AstraZeneca για την ανάπτυξη ενός πιθανού εμβολίου κατά του κορωνοϊού θα αναπτύξει το τρέχον πιλοτικό πρόγραμμα των τεστ σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, τον Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και το Πανεπιστήμιο Durham.

πηγή: newmoney.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ