Αναγνώστης: Σοβαρό θέμα εξυπηρέτησης στο υποκατάστημα της ALPHA BANK στην ΚΩ

81
11889

Αγαπητέ Γιάννη,

 

Θα ήθελα να καταγγείλω την απαράδεκτη και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά στο υποκατάστημα της ALPHA BANK στην ΚΩ, σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών και κοινού.  Συγκεκριμένα δεν σηκώνουν καθόλου το τηλέφωνο οπότε είναι αδύνατο για κάποιον να κλείσει ραντεβού που σύμφωνα με τα νέα μέτρα κατά του κορονοιού, είναι απολύτως απαραίτητο για μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που παρέχει η τράπεζα.

Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι τρεις υπάλληλοι του τηλεφωνικού κέντρου εξυπηρέτησης πελατών στην Αθήνα, απέτυχαν και οι ίδιοι να επικοινωνήσουν με το προσωπικό της τράπεζας κατόπιν διαδοχικών αιτημάτων μου, δέχθηκαν ότι ο κύριος τηλεφωνικός αριθμός όπως αυτός είναι δημοσιευόμενος στο site της ALPHA BANK δεν λειτουργεί, προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί τους αλλεπάλληλα στο 2242044054 χωρίς επιτυχία, και μου ζήτησαν τελικά να κανω υπομονή μέχρι κάποιος να δει τις δικιές τους οχλήσεις μέσω συστήματος και να απαντήσει, κι ας έχουν περάσει ήδη 4 ολόκληρες μέρες.

Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν τη Δευτέρα 22/6 και σήμερα έχουμε Πέμπτη 25/6  και δεν έχω καταφέρει ούτε εγώ, ούτε οι υπάλληλοι του τηλεφωνικού κέντρου εξυπηρέτησης πελατών στην Αθήνα να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά με το υποκατάστημα της ALPHA BANK στην ΚΩ (τα ονόματα των υπαλλήλων στη διάθεσή σας και οι συνομιλίες ολόκληρες είναι καταγεγραμμένες) .

Φανταστείτε λοιπόν τι μαρτύριο τραβάνε καθημερνά, οι συμπολίτες μας που έχουν υποθέσεις στην τράπεζα της ALPHA BANK στην ΚΩ και απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού. Άτομα με ειδικές ανάγκες και κινητικά προβλήματα δεν έχουν την δυνατότητα να πάνε στο κατάστημα και δεν εξυπηρετούνται επουδενί.  Αν υπάρχει τεχνικό πρόβλημα ή φόρτος εργασίας, οφείλουν οι υπεύθυνοι της τράπεζας να ενημερώσουν σχετικά το κοινό,  κι όχι να κρύβονται και να κρύβουν το οποιοδήποτε πρόβλημα «κάτω απ’ το χαλί» γιατί παραβιάζεται βασικό συνταγματικό δικαίωμα των πολιτών. Καλά θα κάνουν λοιπόν να το λύσουν άμεσα χωρίς να χρειαστεί επέμβαση του αρμόδιου εισαγγελέα.

B.K

81 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οταν κυριε Β.Κ. κανεις καταγγελια καλα θα κανεις να εχεις ψαξει ολα τα ενδεχομενα, ακόμα και το προβλημα της τηλεφωνικης γραμμης. Η εξυπηρετηση στο καταστημα γινεται κανονικα απλως τηρειται το πρωτοκολλο ασφαλειας οσον αφορα την εισοδο στην τραπεζα και καλα κανουν καθως ειναι η μοναδικη τραπεζα που το τηρει.

    • Λυπαμαι που τα Ελληνικα σας δεν σας επιτρεπουν να κατανοήσετε το προβλημα οπως αυτο αναφερεται στην καταγγελία. Λεει οτι δεν σηκωνουν καθολου τα τηλεφωνα και ουτε και οι ιδιοι οι υπαλληλοι στο τηλεφωνικο κεντρο εξυπηρετησης στην Αθηνα που ενοχληθηκαν κατ επαναληψη μπορεσαν να επικοινωνησουν μαζι τους. Θα πρεπει ο πολιτης που εχει τα χρηματα του στην καθε τραπεζα να παριστανει το ντετεκτιβ για να διερευνει τα εσωτερικα της προβληματα ή θα πρεπει η τραπεζα να ενημερωνει το κοινό σχετικα? Τροφη για σκεψη, για όσους μπορουν να σκεφτονται φυσικα…

      • Αν ειναι ετσι ο λογος του αθρου ποιος ειναι;Αφου το ξερουν στα κεντρικα μαλλον δεν θελουν αλλους πελατες η καποιος δεν τα λεει καλα.

  2. τουλαχιστον 2 ωρες μες στον ηλιο…1-1 ατομο μεσα ..και ουρα εξω 30 ατομα…3 ΦΟΡΕΣ πηγα 1,5 ωρα περιμενα στον καυτο ηλιο 30 βαθμων..γριες,γεροι ,ηλικιωμενοι,αναπηροι,ΟΛΟΙ ΕΞΩ
    οποιος παει ΕΘΝΙΚΗ..να παρει ΚΑΠΕΛΟ..ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΜΕ ΔΕΙΚΤΗ προστασιας 50 ..ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ…δεν χρειαζεται να παει στηνθαλασσα
    εγω πιστευω οτι εχουν παρει εντολη απο το ΚΡΑΤΟΣ…να ταλαιπωρουν ετσι τον κοσμο .γαι να μαθουν μονο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ..η εκτος αν ειναι καθυστερημενοι οι υπαλληλοι ΚΑΘΕ τραπεζας που το κανουν αυτο ..καθομεοι μεστη δροσια του αιρκοντισον που δουλεευι στο ΦΟΥΛ μεσα στην τραπεζα..///@ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ

    • Αδελφε κανε κι εσυ μια καταγγελια μπας και γινει τιποτα επιτελους.
      Οι τραπεζιτες εξελισσονται σε μικρους δικτατορες την ωρα που οι κρισεις διαδεχονται η μια την αλλη.
      Ο λαός στεναζει για αλλη μια φορα απο την ανεργια κι αυτοι αμεριμνοι χρεωνουν τοκους υπερημεριας λες και κοβουμε τα λεφτα απ τα δεντρα. Κι απ την αλλη ξοδευουν εκατομυρια για διαφημισεις στα καναλια για να μας πεισουν για το «ανθρωπινο προσωπο» των τραπεζων την ωρα που μας ρουφανε το αιμα με το καλαμακι.

    • Ποτε θα καταλαβεις οτι δεν ειναι απαρετητο να πας με ηλιο στη τραπεζα;Πηγαινε απογευματακι και κανε τη δουλεια ανετα στο μηχανημα και βοηθα και κανενα ηλικιομενο που δεν εχει παιδια μην ταλεπωρητε .

    • Πες τα ρε φίλε, να αγιάσει το στόμα σου!Έχεις απόλυτο δίκιο, την περασμένη εβδομάδα έζησα μια παρόμοια κατάσταση στην συγκεκριμένη τράπεζα, 2 ώρες μες τον ήλιο, έμπαινε ένας ένας μέσα και έκανε πάνω από μισή ώρα μέσα, μιλάμε για μεγάλη ταλαιπωρία φίλε μου.Και μέσα να μπεις, δεν βρίσκεις άκρη μαυτους, σου σπάνε τα νεύρα με την συμπεριφορά τους και τίποτα παραπάνω!!!

    • δεν σου φταίει κανείς αν πας να πληρώσεις ΔΕΗ στην τράπεζα και κανείς προμεναδα από τράπεζα σε τράπεζα. καλά σου κανουν

  3. ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠ΄ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ…..ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 44054 ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ? ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ 2242044059 ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΥΡΙΕ Β.Κ.

    • Και στο 2242044059 δεν απανταει κανεις κυρια Μαρια, υπαρχουν οι κλησεις καταγεγραμμενες στο κινητο τηλεφωνο, αν δεν σας κανει κοπο ελατε να τις δειτε. Τα στοιχεια μου και το τηλεφωνο μου ειναι στη διαθεση του site.

      • Θα πάει ο εισαγγελέας, ο υπουργός δικαιοσύνης και ο δικαστής Ντρεντ που είδαν την ανάρτηση σου.

    • Μαρία δέχεσαι να βγουν στον αέρα τα Best of καταγεγραμμένων συνομιλιών?

      Μαράκι..μήπως ξέρεις από που βγήκε η πρόταση…’τα ψιλά γράμματα’? Είναι τσίρκο Μαρία,αλλά μπορώ να μιλήσω με τον …..???

  4. Απορια.Αν δεν σου αρεσει η εξυπηρετηση αλαξε τραπεζα.Δευτερο το 2020 δεν εχεις λογο να πας σε τραπεζα.Να παρεις μετρητα στο μηχανημα;Να καταθεσεις το κανεις απο το μηχανημα ευκολα.Να πληρωσεις οτιδηποτε στο μηχανημα μπορεις.Οσο χαμηλου επιπεδου και αν εισαι δεν εχεις λογο να περιμενεις σε ουρα σε τραπεζα.Ειλικρινα τι ειναι αυτο που δεν μπορειτε να κανετε στο e-baking η στο μηχανημα.Μια πραξη μπορει να πει καποιος;

    • Δεν δικαιουσαι να μιλάς για επίπεδο απο τη στιγμη που δεν ξερεις να διαβαζεις και να καταλαβαινεις τι λεει το κειμενο. Υπαρχουν 100 λογοι ακομα για να πας στην τραπεζα αν χρειαζεσαι καποιο εγγραφο απ αυτους και ειναι ευθυνη δική τους διότι αγαπητε εξυπνακια δεν μπαινουν στον κόπο να τα παρεχουν στους online. Σε πληροφορω επειδη εισαι παντελως ασχετος οτι υπαρχουν δεκαδες εγγραφα, για ταυτοποιηση, για δανεια, για πιστωτικες καρτες, για κινησεις λογαριασμων και ενα σωρο αλλες περιπτωσεις για τις οποιες οι τραπεζες σε υποχρεωνουν να πηγαινεις στα καταστηματα, ακόμα και για μια απλη υπογραφη. Φροντισε να ενημερωνεσαι σωστα πριν πεταξεις την κοτσανα σου.

      • Εναν λογο θα μου πεις ;Πες ενα λογο ρωτα αυτους που περιμενουν απεξω τι θελουν και κοιταξου στο καθρεπτη να δεις ποιος λεει κοτσανες.ΕΝΑ λογο που πρεπει να στηθεις στην ουρα σε τραπεζα.

        • βρε κουρκουβιαλε σου λεει τους λογους, γιατι κανεις τον παλαβο?

          1. Αν χρειαζεσαι κινηση λογαριασμου για πανω απο ενα χρονο σε υποχρεωνουν να πας στην τραπεζα
          2. Για αίτηση δανείου σε υποχρεωνουν να πας στην τραπεζα
          3. Για ρυθμιση δανειου σε υποχρεωνουν να πας στην τραπεζα
          4. Για αλλαγη στοιχειων διευθυνσης κατοικιας σε υποχρεωνουν να πας στην τραπεζα
          5. Για ταυτοποιηση σε υποχρεωνουν να πας στην τραπεζα
          6. Για ανοιγμα λογαριασμου σε υποχρεωνουν να πας στην τραπεζα
          7. Για να βγαλεις πιστωτική καρτα σε υποχρεωνουν να πας στην τραπεζα
          8. Για να βγαλεις χρεωστικη καρτα σε υποχρεωνουν να πας στην τραπεζα
          Αν θελεις κι αλλες σημαινει οτι εισαι μαζοχας και σ αρεσει να σε ξεφτιλιζουνε δημοσια

    • Το. Μηχάνημα όμως για να πληρώσεις είναι μέσα στην τράπεζα εξυπνάκια , και πρέπει να κρατάς την ίδια αναμόλη.

      • εχει 2 εξω.Καλα εσυ εισαι αλλο επιπεδο.Στα εξω μηχανηματα λεω και απογευματακι με τη δροσια.Ελεος.

  5. Τα μηχανήματα αυτομάτου συναλλαγής και μέσα και έξω,έχουν κενά που δεν μπορεί να καλύψει το υπαλληλικό προσωπικό.Μου χει παρακρατήσει τρεις φορές τις κάρτες,που ξανα-πλήρωσα penalty ώστε να εκδοθούν νέες και ακύρωσαν δεκάδες συναλλαγές ειδικά τα μέσα μηχανήματα της ‘Παλιάς’ Εμπορικής λόγω ανίχνευσης(σύμφωνα με τις επίσημες δικαιολογίες),ύποπτων χαρτονομισμάτων και έπρεπε να περιμένω ώρες γα ακύρωση πληρωμών και επανάληψη (εν μέσω πανδημίας).Τα δε ύποπτα χαρτονομίσματα μόλις είχα πάρει απ τα απέξω.Τις ..ακίες σας αλλού και μπράβο στον αναγνώστη.Οι παλιές αγκυλώσεις τέρμα,αν θέλουμε να λεγόμαστε σύγχρονο κράτος και όχι μπατανία!!!!Υπάρχουν πολλά θέματα ανάλογα σ όλα τα Πανελλήνιας εμβέλειας παντός περιεχομένου φόρουμ.

  6. που να δειτε και στην νισυρο που εχει ενα υπαλληλο 5 μηνες τωρα και δεν στελνουν δευτερο και δεν κανει καμια συναλλαγη!!!

  7. Σου προτεινω να αλλαξεις τραπεζα, οπως εκανα κι εγω προ 5ετιας και βρηκα την υγεια μου (οσο μπορει κανεις με τις τραπεζες). Οταν θα μεινουν ανεργοι αυτοι που γραφουν τα σχολια εδω για Χρυσους Οδηγους και e-banking να δω αν θα ξαναπουλησουν μουρη. Κανε και μια αναφορα γραπτως στα κεντρικα και ενημερωσε τους οτι προτιθεσαι να αλλαξεις τραπεζα.

    • Μήτσο δεν είναι εύκολο να αλλάξεις τράπεζα. Μεγάλη γραφειοκρατια. Και σε άλλη να πας όλες τα ίδια σ… ειναι,

  8. Έχετε απόλυτο δίκι , κ άλλοι πελάτες είχαν την ίδια ή χειρότερη εμπειρία με την εν λόγω τράπεζα και φεύγουν για άλλες τράπεζες με ευγενικό κ εξυπηρετικό προσωπικό. Όσο για εκεινούς που αναφέρουν το e-banking μάλλον δεν έχουν ιδέα ότι υπάρχουν περιπτώσεις που ΠΡΕΠΕΙ να επισκεφθεί κανείς την τράπεζα κ όχι από επιλογή.

        • Καλα ασχετο απο οσους περιμενουν απεξω ποσοι ειναι για υπογραφη που την βαζεις μια φορα και δεν ξαναχρειαζεται;Φιαξε ebaking φιλε μου μην τιρανιεσαι ειναι αμαρτια.Ουτε υπογραφες θα βαζεις ουτε τιποτα.Εξαλου ειναι τοσο απλο οσο να κανεις εδω σχολια.

      • Σε περιπτώσεις πληρωμής βλάκα,όπου η ίδια η Τράπεζα συναινεί στα μαύρα

        λεφτά που μπαίνουν σε κάποιον λογαριασμό,εκ μέρους μισθού που ένα μέρος δίνεται στο χέρι και το υπόλοιπο μπαίνει στον λογαριασμό.Να στο κάνω λιανά?Ναι υπάρχουν περιπτώσεις που η Τράπεζα καλύπτει τα μαύρα….και έχει παίξει ρόλο το Τραπεζικό σύστημα στην κατάσταση που φτάσαμε,αν θες το συζητάμε

      • Άλλος ένας λόγος που θα πρέπει να γνωρίζεται για να μην είστε ημιμαθής είναι και όταν έχεις δάνειο και ασφαλίζεις το σπίτι σου, δεν σου επιτρέπουν να στείλεις με mailτο συμβόλαιο σου, έχουν λέει πολύ δουλειά και δεν προλαβαίνουν να δουν τα mail , πρέπει να πας αυτοπροσώπως.Σε καμία άλλη τράπεζα δεν γίνεται αυτό.Ειναι η χειρότερη τράπεζα, μην πω για μερικούς υπαλλήλους το τουπέ που έχουν .

        • Μάλλον έχεις πρόβλημα.Τι επιμένεις σε αυτούς τοτε και δεν πας αλλού;

  9. ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝ ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ .ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Η ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Η ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ .Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΩΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ .ΤΕΛΟΣ ΕΥΓΕΝΙΚΑ Η ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ ΠΗΛΙΚΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ.

  10. Ειναι σε ολους γνωστο οτι στο δημοσιο σε δημοσιους οργανισμους και δεκο υπαρχουν αρκετοι καλοι εργατικοι και ευγενεις υπαλληλοι. Υπαρχουν ομως και καποιοι αγενεις τεμπελχαναδες, αραχτοι. Ο λαος τους ονομαζει##…ΜΗΧΑΝΕΣ##.

  11. Στην εθνικη οποτε παιρνω τηλεφωνο αν μιλα το σηκωνουν μετα. Το ιδιο και στην πειραιως. Καμμια φορα οι υπαλληλοι παιρνουν εντολη να μη σηκωνουν το τηλεφωνο. Ελλας το μεγαλειο σου.

  12. ειναι απαραδεκτο να περνει το 0.20 % απο μικροκαταθεσεις
    και να ζητασ δανειο να σου ζητανε τοκο 8 10 %
    Και βαλε
    αυτα δεν τα βλεπει η κυβερνηση

  13. Συγχαρητήρια κύριε Β.Κ. Μια χαρά τα λέτε… και που να δείτε τι εξυπηρέτηση υπάρχει για τις επιχειρήσεις Στην συγκεκριμένη τράπεζα . Περσυ το καλοκαίρι μια χαρά έπαιρνε η τράπεζα τις προμήθειες (Ουκ ολίγες)από τα πος της κάθε επιχείρησης και φέτος που οι επιχειρηματίες την χρειάζονται τι κάνει;;; Υπάλληλοι με ύφος καρδιναλίων,Αγένεια και πλήρης ασυνεννοησία. Μια η λύση: αλλαγή τράπεζας…

  14. Οσο χαμηλου επιπεδου και αν εισαι τετοιες δικαιολογιες να της πεις στην μανα σου και στον πατερα σου που πανε να παιρνουν συνταξη,εκτος να θες να τους μαθεις ηλεκτρονικα μεσω ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥ WEB BANKING .ΕΧΩ διακιωμα να παω στην τραπεζα,σε ταμειο σε ΑΤΜ σε οτι θελω .ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ εισοδο για τους πελατες ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ .ΑΛΛΩΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ.ακου ΤΗΝ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ το 2020 δεν εχεις λογο να πας σε τραπεζα.ΤΟΤΕ ΚΛΕΙΣΤΗ !!ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΟΥ ΣΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΥΝΝΑΛΑΓΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 2 ΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΣ Οσο χαμηλου επιπεδου και αν εισαι δεν εχεις λογο να περιμενεις σε ουρα σε τραπεζα.Ειλικρινα ΠΟΣΟ ΗΙΛΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.

    • Μενει ανοικτη για ηλικιομενους που περιμενουν να παρουν τη συνταξη απο της 6 το πρωι λες και θα τελειωσουν τα λεφτα ,ασχετα αν μπορουν να την παρουν απο τα μεσανυχτα απο ΑΤΜ,ολο και καποιο παιδι θα εχουν,και για τυπους σαν εσενα μεχρι να το χωνεψεις.Η τραπεζα ειναι να κανεις ορισμενες δουλειες και οχι να πας να το παιζεις εκει πελατης.Ελεος.

  15. Διάβασα λίγα,κατάλαβα αρκετά.Ειμαι πελάτης στη τράπεζα,όχι στο νησί, και η άποψη μου είναι ,μας περνάνε για αφελείς για όλες τις συναλλαγές είτε δάνεια, προθεσμιακες,καταθετικούς λόγ/στους και κυρίως ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ. Άλλαξε τράπεζα.ΕΧΕΙ ΚΑΙ.ΜΗ ΣΥΣΤΗΜΙΚΈΣ.

  16. ΠΡΟς ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ που δουλευουν μεστην ζεστη καθε μερα και σε αντιξοες συνθηκες 35 βαθμων κελσιου ,χωρις να σηκωσουν τοπισινο τους 8 ωρες

    πρωτον περι αντισηπτικων ,περι φοβου κολλητικης αρρωστειας κτλ..εχω να πω τα εξης σε αυτους .δουλευουν τα αιρκοντισιον 8 ωρες ..και ειναι μεσα κλεισμενοι 8 ωρες και δεν φοβουνται τα μικροβια απο το αιρκοντισον 5 μερες επι 8 ωρες τηην ημερα χωρις ανοιχτα παραθυρα(ειναι κλειστα για μην φευγει και η δροσια τους!!ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥς ΣΤΟ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΒΑΛΟΝ ΤΟΥΣ
    δευτερον προς τους ,αναισθητους τραπεζιτες…εξω υπαρχει συνωστισμος κοσμου 20-30 επι 2 ωρες.και η ειρωνεια οτι τους βαζετε μεσα ανα 2 …μηπως θα κολλησουμε μεταξυ αμας ΠΡΙΝ ΚΑΝ μπουμε τσην τραπεζα?
    το αντισηπτικο στην ειδοσο τι το θελετε..
    τριτον η καραμελα.περι web banking εχει καταντησει αηδια!!ΠΟΙΟς ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ WEB BANKING.τους εχει κολλησε μιλατε συνεχει για web banking να το μαθετε εσεις προσωπικα σε καθε ανθρωπο που δεν γνωριζει.ηλικιωμενο η αγραμματος.η δεν εχει αντιληψη να το κατλαβει γερος ανθρωπος ισως το 50% των ηλιωμενων
    ΤΕΤΑΡΤΟΝ..ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ 2 ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΕΞΩ!!!!

    • Κανενας δεν σε υποχρεωνει,Για να μην τελεπωρηθεις 2 ωρες κανεις συναλαγες με το μηχανημα οποια ωρα της ημερας θελεις χωρις να χασεις χρονο.Τωρα επειδη υπαρχουν ακομα ανθρωποι σαν εσενα μενουν ανοικτες που δεν επρεπε.Φανταζομαι εθσαι απο αυτους που λες επιτηδες μας λενε για τον ιο που δεν υπαρχει.σωστα;

  17. Τελικα μαλλον υπαρχει μεγαλο προβλημα στο νησι και στη χωρα.Οπως και σε ολο τ κοσμο η παρουσια σε τραπεζα δεν χρειαζεται.Επιτελους ,θα μου πεις αλλοι πανε ακομα με βιβλιαριο να τους περασουν τη πραξη.Ελεος.

  18. Και πολυ καλα εκανε και το δημοσιευσε ο ανθρωπος,το ιδιο επαθα και εγω ,διοτι πρεπει να παω απο εκει για να υπογραψω και για ενα χαρτι σου λενε ελα σε 10 μερες,καθετε ο κόσμος μια ωρα στον ηλιο,κοροιδευουν τον κοσμο .
    Ντροπη τους

  19. ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.ΡΩΤΑΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ….ΟΙ ΑΛΛΟΙ….ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ E BANKING ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ON LINE ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΞΕΡΕΙΣ!!!!!!ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΣΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ.ΕΛΠΙΖΩ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ???ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ??ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ.ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.ΟΥΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ…

  20. ….πουλάνε μούρη , υπάρχουν βέβαια κ ευγενικά άτομα δεν είναι όλοι ίδιοι ,όπως τον παλιό καλό καιρό με τους παλιούς αξέχαστος τραπεζικούς ιδιαίτερα της Εθνικής που είχαν ανθρωπιά Ευγενία καλοσύνη ανέδειξαν κ ανέβασαν την τράπεζα πολύ ψιλά .Αυτά για ορισμένους που δεν συμπεριφέρονται ευγενικά ,να τους θυμίσω ακόμα ότι σε λίγα χρόνια θα υπάρχουν μόνο μηχανήματα κ όχι άνθρωποι στις τράπεζες ,όσο λοιπόν παίζεται το παιχνίδι των τραπεζών κ συμβουλεύεται τον κόσμο να κάνει τις συναλλαγές του από το σπίτι, τόσο θα μειωνετε η δουλειά στην τράπεζα ,κ θα αρχίσουν η απολύσεις .Ήδη έχει μειωθεί ο αριθμός των ανθρώπων που επισκέπτονται τις τράπεζες ,κάνετε κ εσείς λίγο υπομονή.

  21. ΟΙ υπάλοιλοι των τραπεζων – ολων-αλλα κυριως Αλφα και Πειραιως- ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (ΕΥΤΥΧΩΣ)…Στην τραπεζα δειχνουν να εχουν την εντυπωση οτι τουσ χρωστας ,με υφος απαισιο ,ειδικα οι ….οι δε …ουτε προθυπουργοι ,τετοιο καβαλημα .Οταν θα ζητανε δουλεια απο τον επιχειρηματια που τον αντιμετοπιζουν σαν απατεονα ,θα μαζευτουν.

  22. Κε Β.Κ. , δεν υπάρχει καμμία αντιεπαγγελματική συμπεριφορά ούτε οφείλει πλέον η τράπεζα να σας συμπεριφέρεται ως πελάτη. Έχουμε πάψει να είμαστε πελάτες εδώ και καιρό για τις τράπεζες, αυτές δεν είναι πια καταστήματα αλλά εξουσία και εμείς υπόχρεοι δέσμιοι τους. Αυτή είναι δυστυχώς η πραγματικότητα…..

  23. Τα 3 και 4 ευρώ προμήθεια από το e ban King από τράπεζα σε τράπεζα τι σας λένε?
    Να κάνεις 10 συναλλαγές 40 ευρώ εξυπνάκια

  24. Τελικα στη Κω ειμαστε για τα μπαζα.Τελικα καταλαβα οτι στηνεστε με τις ωρες στη τραπεζα για να τιμωρησετε τους υπαλληλους;Δουλειες δεν εχετε και σκορπατε το χρονο σας εκει;Αν δεν μπορειτε απο το σπιτι γιατι δεν πατε απογευματακι στο μηχανημα να κανετε οτι θελετε;Οτιδηποτε.Το να κανεις εδω σχολια ειναι πιο δυσκολο απο το να κανεις μια τραπεζικη συναλαγη.

  25. Βρε ανώνυμε.. μπαγλαμά, απόγευμα είναι ανοιχτές οι τράπεζες για να πάμε απόγευμα?

    Θέλουμε και στηνομαστε η μας υποχρεώνεται εσείς.. Το να κάνεις σχόλια εδώ τραπεζίτη, ειναι πιο εύκολο, από το να εξυπηρετεις τον κόσμο… Η μήπως ιδρώνεις αν δουλεύεις πιο γρήγορα και εξυπηρετειται ανά 3 άτομα και όχι 1…ε βέβαια θα ιδρώσεις και μετά θα κρυώσεις από το αιρκοντισιον μέσα…. ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΆ ΤΙ ΠΛΗΡΏΝΟΥΝ 15 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΌΤΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΆΝΟΥΜΕ.. ΌΛΑ WEB BANKING.. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΠΟΝΕΝΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ

  26. Οι ηλικιωμένοι πάνε από τις 6 και όχι μόνο ηλικιωμένοι αλλά απο 18 έως 88 χρόνω. Για να πιάσουν σειρά και να περιμένουν λιγότερο στον ήλιο… ΌΤΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ τράπεζα 8 η ώρα, πόσους βλέπεις απέξω ανόητε, εγώ όταν πάω 8, συναντώ 20 άτομα και τελειώνω στις 10!!..η καθυστέρηση στο μυαλό σου φαίνεται όταν λες ότι κάποιο παιδί θα έχουν σαν και μένα… Αν εννοείς 45 χρόνων παιδί… Εμένα,.. Εγω πιστεύω ότι οι τράπεζες κάποιον …κ@ έχουν σαν και σένα για να ταλαιπωρούν τον κόσμο. ΠΕΣΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΊ, ΕΣΎ ΚΑΙ ΟΙ ΆΛΛΟΙ.. ΌΤΑΝ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΌΛΑ ΑΠΌ ΤΟ WEB BANKING.. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ 8 ΩΡΕΣ … ΞΥΝΕΙΣ ……. ΑΝ Η ΠΑΡΟΥΣΊΑ ΣΤΗΝ ΤΡΆΠΕΖΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ… ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΣΑΙ ΟΥΤΕ ΕΣΎ …ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.. ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ

    • Δεν μπορω να βοηθισω.Απλα ξεχνας οτι οταν ειχαν κλεισει οι τραπεζες μια χαρα χρεισιμοποιουσατε τις καρτες.Τοτε ναι ειχαμε ουρες καποιες μερες αλλα ολη την ημερα πηγαιναν και οχι με τον ηλιο.Αληθεια πως ζουσες τοτε;

  27. επειδη υπαρχουν ακομα ανθρωποι σαν και μένα .. Γιαυτό σε κρατάνε ακόμα στην δουλειά.. Τραπεζίτη!! Φανταζομαι εισαι απο αυτους που φοβούνται τον ιό, αλλά κάθεσαι μεστό αιρκοντισιον που έχει μικρόβια 8 ώρες, και αν πιστεύεις στον ιό, αδιάφορεις, #####ηκες για μας που μας στήνεις έξω 30 άτομα ,μπούγιο.. .τι ΣΕ ΕΧΟΥΝΕ εκεί να ανοίγεις τις πόρτες και να τις κλείνεις?Πορτιέρης μάλλον είσαι… Μπορουν να βρουν και ένα παιδάκι να το κάνει… Αλλά φοβάσαι μήπως απολυθείς…

    • Εσυ επιμενεις να καθεσαι ωρες εξω απο τραπεζες και λες αλλον αργοσχολο;Να το κοιταξεις.Το θεμα σου δεν ειναι μονο οι τραπεζες…θελεις ιατρικη βοηθεια.

  28. Εύχομαι να απολυθειται από ΑΎΡΙΟ Όλοι , και να καταργηθεί η είσοδος στις τράπεζες, και όλοι να κάνουμε WEB BANKING…

  29. Οι κάρτες λειτουργούν εδώ και τριάντα χρόνια !Στην Ελλάδα δεν τις ξέρουν ακόμα!οσο για το e banking ..άσε καλέ, εργαλείο του διαβόλου,δεν τα ξέρουμε εμείς αυτά. !!!φυσικά ξέρουν μόνο fb Instagram και Twitter!!

  30. Ας κλείσουν τα υποκαταστήματα όπως έκαναν στα μικρά νησιά..έτσι κ αλλιώς συνάλλαγμα γιοκ,βάλε στο μυαλουδάκι σου ότι υπάρχουν συνάνθρωποι σου που δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία και κάποιοι έχουν ‘δαγκωθεί’ μέσω ιντερνετικών αγορών,όπως εγώ και κάποιοι άλλοι (χωρίς μεγάλη γνώση),πολλοί έχουν εξαπατηθεί,έχουν σπάσει κωδικοί τους,ακόμα και γιατροί στην Κω υπάρχουν που έχουν πρόβλημα με ηλεκτρονικές συνταγογραφήσεις ,αλλά απορώ γιατί αποκλείεις μερίδα ανθρώπων τρίτης ηλικίας,που ζουν μόνοι,εγκαταλελειμμένοι,φιλάσθενοι,χωρίς βοήθεια.

    • Οι τελευταιοι που λες οι ανημπορει να πληρονοντε απο το ταχυδρομο να ερχετε σπιτι τους.Μαλλον δεν ζεις στο πραγματικο κοσμο.Για ολα υπαρχει λυση αν εχεις ανοιχτο μυαλο .

  31. Οι περισσότεροι που πάνε ακόμα στην τράπεζα και κάνουν κατάθεση στο μηχάνημα η στο ταμείο ειναι Όσοι έχουν μαύρα λεφτά και νομίζουν ότι επειδή δεν τα κάνουν μεταφορά από λογαριασμό αλλά τα καταθέτουν στο ταμείο δεν φαίνονται και στην εφορία .
    Ο αναγνώστης που κόπτετε για την υγεία όσων συνοστιζονται έξω από την τράπεζα καλο είναι να μάθει για την ατομική ευθύνη ,όπως περιμένεις σε απόσταση έξω από τα lidl, να κρατάς αποστάσεις και έξω από την τράπεζα .
    Η τράπεζα είναι αναγκαίο κακό, αλλά όσο περνάει ο καιρός μπορείς να αποφύγεις την ταλαιπωρία κάνοντας χρήση μηχανημάτων και ηλεκτρονικής τραπεζικής .Ηλεκτρονικα πλέον γινονται εργασίες και σε πολλές δημόσιες υπηρεσίες ,εφορίες κτλ εκεί γιατί δεν πάτε να χτυπιέστε .
    Προσωπικά δικαιολογώ να περιμένουν στις ουρές μόνο όσους είναι πάνω από 65 η δεν έχουν smartphone ,η είναι αγράμματοι η είναι οι ψεκασμένοι που φοβούνται μην τους βάλουν τσιπάκια και τους παρακολουθούν .

  32. Ακριβως αυτο.Ακομα και εδω τοσα σχολια ειναι για κουτσομπολιο να γραψουν απλα και να κανουν αντισταση στους….τραπεζιτες.Τα καμαρια μου.

  33. Επειδή διαβάζω τα σχόλια και ευχομαι να μην είναι πολλοι αυτοί που γραφουν…..παρατήρηση πρώτη.Γιατι δεν κανετε παραπονα εδω που σας τρωει τοση ωρα να γραφετε σχολια;Δουλειες δεν εχετε;Οποτε εχετε ωρες να κατασκηνονετε εξω απο τραπεζες να κτυπισετε το…κεφαλαιο.Δευτερο.Απορω πως ζουσατε ολοι εσεις που παραπονιεστε πρην νμερικα χρονια που ειχαμε capital control;Τοτε μπορουσατε με την καρτα;Τελευταιο.Οπως σε ολο το προοδευμενο κοσμο τα καταστηματα τραπεζων θα γινουν ελαχιστα .Θα γινοντε ολα χωρις παρουσια και χασιμο χρονου απο ολους.Θα μου πεις καθηστερουμε σαν χωρα.Ε δεν ειναι πρωτη φορα.Εδω εχουμε αρχαιες ταυτοτητες επειδη καναμε ποριες γιατι οι καινουργιες ειναι του διαβολου.Ισως ειναι και αυτος ενας λογος που δεν θελουν να χρεισιμοποιησουν τις τραπεζικες καρτες καποιοι.Οποτε τι συζηταμε;Μονο με νομο μιας και ετσι καταλαβαινουμε.Κλεισιμο οι τραπεζες ,ανοιγμα γραφειων για δανεια και τελος.Οσο για του ηλικιομενους και ασθενεις,ας διαλεξουν να πληρνοντε απο το ταχειδρομειο να τους τα πανε σπιτι….να κανουν τι τα μετρητα θα μου πεις,ετσι να τα βλεπουν.

  34. Σε ξενοδοχειο μορφης ΑΕ που εργαζομoυν αγαναχτησα για να πεισω τον CEO να κανει λογαριασμο WEB BANKING και να ελεγχουμε τις εισροες απο πρακτορεια, να κανουμε μισθοδοσια , καμμια πληρωμη…
    Η απαντηση του : παιρνω τηλ την » ΤΑΔΕ » και μου τα λεει .
    Aegeanews , πεδιο λαμπρο για ρεπορταζ, ερευνα’ Πηγαινετε μια μερα εξω απο τις τραπεζες και ρωτηστε .
    ΓΙΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΘΕΛΕΤΕ ? ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ?? ……………..

  35. βρε παρτε ολοι ολα τα λεφτα σας απο τι τραπεζες να δεις ποτε σηκωνουν τηλεφωνα και ανοιγουν πορτες.

  36. Εγω θα προτεινα να ανοιξετε εσεις τραπεζα να ησυχασουμε.Ασχετο αλλα κανετε δησφημιση σε μια μεγαλη τραπεζα.Σκευτικατε μηπως σας κοστισει αυτο;Δεν ειναι ολα παιγνιδι.

    • ..η μεγαλη σου τραπεζα…και θα μας αερισει τα ….αμα κλεισει αυτο το χ…. συναλλαγων μεταξυ ψυχασθενικων υπαλληλισκων και ταλαιπωρηνεμου κοινου για δεκαετιες ολοκληρες. Αφου εφτασε στο σημειο ο ανθρωπος να ταυτιζεται με τους αναλγητους τοκογλυφους, με τους χρηματοδοτες της σαπιλας και χειραγωγους του δημοσιου βιου, δεν υπαρχει καμια σωτηρια. Ο κομπλεξικος στο πλευρο της τραπεζας νιωθει να παιρνει λιγη απο την αξια της βδελλας που πινει μονο ανθρωπινο αιμα.

  37. Αγαπητέ κ. Β.Κ
    Διάβασα τα όσα καταγγέλετε και θα ήθελα να σχολιάσω κάποια σημεία .
    Αναζήτησα στην επίσημη σελίδα της Τραπέζης τον τηλεφωνικό αριθμό του εν λόγω καταστήματός της και δεν είναι αυτός που αναφέρετε.
    Το νούμερο που καλούσατε βέβαια αναγράφετε σε καταχώρηση του Χ.Ο
    Στην συνέχεια λέτε ότι ήρθατε σε επικοινωνία με το τηλεφωνικό τους κέντρο στην Αθήνα και ότι εκεί προσπαθούσαν να έρθουν οι ίδιοι σε επικοινωνία με το συγκεκριμένο τηλεφωνικό αριθμό χωρίς επιτυχία .
    Ένα τηλεφωνικό κέντρο από την άλλη πιστεύω ότι έχει την εικόνα όλων των τηλεφώνων ενός καταστήματος και θα μπορούσε να σας παρέχει κάποιο άλλο τηλέφωνο επικοινωνίας ή να επικοινωνήσει σε άλλο αριθμό ή να έρθει σε επικοινωνία με άλλο μέσο ακόμα και στην περίπτωση τηλεφωνικής βλάβης.
    Δεν γνωρίζω την σοβαρότητα της υποθέσεως σας και δεν επιθυμώ να λάβετε τις ως άνω παρατηρήσεις ως αγένεια . Εντούτοις από τα λεγόμενά σας λυπάμαι που εγκλωβίσατε την ενέργεια σας γύρω από ένα τηλεφωνικό αριθμό .

  38. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΟΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ) ΔΕΝ ΑΠΑΝΑΤΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ!!!!! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ GOLD!!!! ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΑΦΜ. ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ….ΕΥ….ΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ… ΕΥ…ΠΟΡΟΣ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΘΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ…ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕ…. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!! ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ ΓΙΑ WEB ΚΛΠ..ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ATM! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΕΝΕΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΠΟΛΛΑ…ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ???? ΟΧΙ….
    28/05/2021!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ