Π. Χατζηνικολάου: Σοβαρό πρόβλημα δέσμευσης τρ. λογαριασμών για πολλές τοπικές επιχειρήσεις- Δικλείδες ασφαλείας για να μην κλείσουν

1
1146
ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ 2017- Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ video
Πολλές από τις τοπικές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με την δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών τους λόγο κυρίως οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία και το δημόσιο, με αποτέλεσμα από τώρα να μην μπορούν να πληρώσουν το προσωπικό τους , το οποίο με βάση τα όσα ξεκίνησαν να ισχύουν , η μισθοδοσία θα πρέπει να καταβάλετε, μόνο  μέσω τραπέζης.
Αλλά και οι μισθωτοί που δεν έχουν λογαριασμό χαρακτηρισμένο ως ακατάσχετο, θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της ‘’διαρροής’’ του μισθού τoυς στις οφειλές κυρίως προς το κράτος.
Ο λογιστής κ. Π. Χατζηνικολάου επισημαίνοντας στην συνέντευξή του αυτήν την παράμετρο που περικλείουν τα νέα μέτρα που ξεκίνησαν να εφαρμόζονται από την έναρξη του νέου φορολογικού έτους, εκτιμά ότι θα πρέπει να υπάρξουν δικλείδες ασφαλείας ώστε να μην κινδυνέψουν με κλείσιμο επιχειρήσεις και αυξηθεί ακόμα πιο πολύ η ανεργία , την οποία χαρακτηρίζει ως το μεγαλύτερο ζήτημα της οικονομίας και της κοινωνίας.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΑ?ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΒΑΖΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ!!ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ