Στην Κω ο Διοικητής της ΑΑΔΕ Γ. Πιτσιλής – Συνάντηση – Ενημέρωση τη Δευτέρα 12:00 στο ξεν. Κως

18
945

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΑΔΕ

κ.ΠΙΤΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 21/8/2017

ΚΑΙ ΩΡΑ 12:00 ΣΤΟ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΩΣ

ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ

Σύντομο βιογραφικό

Ο Γιώργος Πιτσιλής γεννήθηκε στις ΗΠΑ το 1975.

Είναι επιτυχημένος δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, ερευνητής και έμπειρος επαγγελματίας, με μακρά σταδιοδρομία στον ιδιωτικό τομέα.

Αποφοίτησε από το Κλασσικό Λύκειο Αναβρύτων. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, από την οποία έλαβε και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στο Δημόσιο Δίκαιο. Είναι επίσης κάτοχος DEA Φορολογικού Δικαίου του ΠανεπιστημίουPantheon – Sorbonne (Paris I).

Από το 2011, είναι ιδρυτικό μέλος του δικηγορικού γραφείου ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ – ΠΙΤΣΙΛΗΣ – ΒΕΛΕΓΡΑΚΗΣ (K|P|V).

Προηγουμένως, υπήρξε συνεργάτης της Δικηγορικής Εταιρείας FDMA(1999-2010). Από το 2010 έως σήμερα υπήρξε φορολογικός σύμβουλος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

Ειδικεύεται σε όλο το φάσμα του  Φορολογικού Δικαίου, Ελληνικού, Διεθνούς και Ευρωπαϊκού. Είναι μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Φορολογικού Δικαίου και Δημοσιονομικών Μελετών (2008-), έχει πολυάριθμες δημοσιεύσεις σε νομικά έντυπα και οικονομικές εφημερίδες και συμμετέχει στις επιστημονικές ομάδες διαφόρων νομικών περιοδικών. Μιλά άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά, ενώ διαθέτει και γνώσεις Γερμανικών.

Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

18 ΣΧΟΛΙΑ

    • Τι να μας πει ο Πιτσιλής, τον έχουν ξεπεράσει τα μέλη του Σ@ΠΙΕΚΩ με ΔΕΛΤΊΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΏΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ...

      Είναι ανίκανοι να κάνουν αποτελεσματικούς ελέγχους και έτσι τα μεν πονηρά Λ@ΜΟΓΙΑ πλουτίζουν οι δε πολίτες βλέπουν ΦΠΑ και φόρους να ανεβαίνουν κάθε μέρα…

      • Δηλαδή πιστεύεις ότι κάποιοι δεν είναι ενημερωμένοι για τα κλιμάκια που έρχονται ?

        και το παίζουν νομοταγείς κάτι τριήμερα ή πενθήμερα?Εγώ σου καταγγέλλω ότι κάποιοι ξέρουν πόσα άτομα κατεβαίνουν σαν κλιμάκια,πως είναι,τι φοράνε,που θα μείνουν και ποιους θα πάνε να ελέγξουν,αλλά και που θα φάνε και θα πιούν τσάμπα..Άστα »μισθοφοράκο» μου,υπάρχουν κάποια άτομα που υπηρέτησαν στο Νησί και τώρα έχουν κάνει Βιοτεχνία,και ρώτησε τον τον αν το έχει ακούσει.Η Φορολογική συνείδηση ξεκινά απ το αίσθημα της ισότητας ,και όταν δεν υπάρχει ,ο κάθε ένας θα αντιδράει με τον τρόπο που μπορεί.Επιμένεις να καταγγέλλεις όλους τους άλλους,αλλά δεν μας λες κάτι για την αγιοσύνη σου…Τόσο νομοταγής είσαι?Εσύ τι κόβεις?Τι δηλώνεις?Τα έσοδά σου είναι αυτά που δηλώνεις ή έχεις και τίποτα κρυφό….Χορτάσαμε από πατριώτες-σωτήρες!!!!

        • Βρε βλακάκο δεν βαριέσαι να αμολάς τόσες παπ@ρες; Από αυτούς που πληρώνουν είμαι και όχι τεμπέλης του δημοσίου...

          Κάποια ζώα ψήφισαν και έφεραν την φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣΦΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που ψηφίζει αύξηση στην φορολογία στα ασφάλιστρα και στον ΦΠΑ για να κάνει τους κλέφτες σαν και εσένα λήσταρχους… ΟΜΩΣ η κοινωνία αμύνεται, καταγγέλλει τα λαμ@για και θα στείλει στον αγύριστο τα λαμ@για της πολιτικής.

      • ΝΕΑ ΚΟΛΠΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ… Αγόρασαν ΝΕΕΣ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ που τυπώνουν «ΔΕΛΤΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕ ΤΙΜΕΣ»...

        ΠΡΟΣΟΧΗ, οι «ΠΟΝΗΡΟΙ» ΜΕΓΑΛΟ-ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΕΣ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ του ΣΑΠΙΕ ΔΕΝ κόβουν ΝΟΜΙΜΗ απόδειξη, δίνουν ΔΕΛΤΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗ ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ (όχι τις χειρόγραφες κίτρινες όπως έκαναν παλιά), ή σας πασάρουν ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ DELIVERY με τιμές αλλά ανοιχτή ή σας φέρνουν ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕ ΤΙΜΕΣ!!! Το τυπωμένο ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ με τιμές σας ξεγελά και γράφει: ΠΕΛΑΤΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ (Delivery), κανονικά ότι παραγγείλατε με την τιμή του, με μικρά γράμματα Σύνολο 85,00 Ε, και στην επόμενη γραμμή «Μη Πληρωμένο». Φυσικά αφού σας πασάρουν την παράνομη απόδειξη ακυρώνουν την παραγγελία από την ταμειακή, τσεπώνουν από τον ΦΠΑ + 24% και γλυτώνουν από τους φόρους και την ασφαλιστική εισφορά άλλα 35%… Τι λέει ο πολιτευόμενος ΣΑΠΙΕ ΚΩ για τα μέλη του ΚΛΕΦΤΕΣ που είναι δεκάδες στην Κω ;;; ΠΡΟΣΟΧΗ, οι «ΠΟΝΗΡΟΙ» του ΣΑΠΙΕ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, οι περισσότεροι…

  1. Είναι αυτός που την περασμένη Κυριακή έκανε την εξής δήλωση στην Ροδιακή

    Πρέπει να κοιτάξουμε την μείζονα φοροδιαφυγή και όχι να κυνηγάμε την απόδειξη..που όμως δεν εφαρμόζεται.Ενώ και πέρσι και φέτος διενεργήθηκε έλεγχος σε Ξενοδοχεία 4 αστέρων και βρέθηκαν αδήλωτα μέχρι και 1 εκατομμύρια στο κάθε ένα (απ τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες κρατήσεων,που τόσοι εδώ μέσα φωνάζουμε),αντίθετα κυνήγησε την ‘ΕΒΓΑ της γειτονιάς’,αντίθετα με τις προεκλογικές δηλώσεις της Κυβέρνησης ,με τέτοια μανία που απορούν όλοι αν θέλει να κλείσουν όλοι οι μικροί και να επικρατήσουν οι γίγαντες πολυεθνικές.Είναι αυτός που υποσχέθηκε ότι στο τέλος του Καλοκαιριού θα έχει παράγει πλεόνασμα.Να δει όμως τι ..πλεόνασμα θα βγάλει η κάλπη σε 1 χρόνο!!!!!

  2. Θα έρθει να μας δείξει με οργανόγραμμα που ακριβώς κατανεμήθηκαν τα έσοδα απ τα πρόστιμα και τα λουκέτα

    του ανελέητου κυνηγιού μικροεπαγγελματιών και την αγαλλίαση που επιφέρει στους υπεύθυνους η δημόσια διαπόμπευση μαγαζατόρων ,θα μας πει πόσα μοίρασε στην Πυροσβεστική για να πάρει αυτά τα μέτρα προφύλαξης που στοίχησαν την αποτέφρωση ολόκληρων εκτάσεων,επίσης θα μας πει πόσα πήρε το Υγείας για να στελεχώσει με γιατρούς τα Κέντρα υγείας μικρών νησιών,πόσα διέθεσε για τους σεισμοπαθείς που κάποιοι δανείστηκαν να φτιάξουν τα μνήματα των συγγενών τους…πόσα διέθεσε για την ύδρευση μικρών νησιών που ακόμα εφοδιάζονται με υδροφόρες,ενώ εξολοθρεύει τους εστιάτορες τους,και πόσα διέθεσε για τις συγκοινωνίες όπως αυτές της Γαύδου κ.λ.π ώστε να έχουν καθημερινή συγκοινωνία και να νιώθουν ασφάλεια.Αυτά μόνο επί Τουρκοκρατίας έζησαν οι κάτοικοι των Νησιών.Εκεί επιστρέψαμε.Οκτώ χρόνια χωρίς παιδίατρο το Νοσοκομείο,και έχει μούτρα και έρχεται….

  3. Χαχαχα Ανεξάρτητη Αρχή ...χαχαχαχαχα ...μα τι ωραίο ανέκδοτο..ούτε αέριο γέλιου να μοίραζε

    Χαχαχαχαχαχαχαχα ευτυχώς μας λένε και κανένα ανέκδοτο μέρες που περνάμε…Το Ανεξάρτητη που τονίζεται στην προπαραλήγουσα?

  4. Μηδενικό χρέος, βιομηχανική ανάπτυξη νο1 στην Ευρώπη νο2 στον κόσμο και οικονομική ανάπτυξη στα ίδια νούμερα. Με επιχειρηματίες εξωστρεφείς κολοσσούς όπως ο Ωνάσης και ο Νιάρχος αλλά και βιομήχανους σαν τον Μποδοσάκη. Διατροφικά αυτάρκης και πλεονασματική, με παραγωγή (λιπάσματα, χημικά, ναυπηγεία, μεταλλουργεία, ναυτιλία, ηλεκτρικές συσκευές, τσιμεντοβιομηχανία, κλωστοϋφαντουργία) και με μηδενική ανεργία.

  5. ολα τζαμπα στους γερμανους.προσφορα απο τους γερμανοτσολιαδες δοσιλογους πολιτικους αριστερους και δεξιους.

  6. Ο άνθρωπος που υποσχέθηκε ότι στο τέλος της σαιζόν θα έχει μεγάλο χαρτοφυλάκιο.Ζούμε στην εποχή της αναλγησία και υποκρισίας

    Φορο-απαλλαγές στους Ξένους,φορο-απαλλαγές στους Αλβανούς και ξεκλήρισμα των Ελλήνων.Εξίσωση προς τα κάτω,δούλεμα και σανοφαγία,τις προάλλες δεν έκλεισε λέει Ξενοδοχείο γιατί δεν γίνεται βάσει Νόμου να κλείσει Ξενοδοχείο,αλλά ταβέρνα,μπαράκι,φαστ φουντ,μπαρ και κλείσιμο και διαπόμπευση.Αφού είμαστε μαλάκες…περαστικά μας.Ο Πάγκαλος επιμένει για τον κουλουρά,αλλά δεν πήρε χαμπάρι τον Μαντέλλη, Τσουκάτο,Τσοχατζόπουλο και ολόκληρα Συγκροτήματα,αθωώθηκαν για υποβρύχια και Βατοπαίδια άτομα που υπεξαίρεσαν ολόκληρη λίμνη αλλά το κυνήγι μαγισσών καλά κρατεί.

  7. Ραγισμένος ΕΝΦΙΑ. ραγισμένα μνήματα, σεισμόπληκτη συνείδηση,αρρωστημένα μυαλά..

    Το χει στο αίμα της αυτή η Κυβέρνηση να βγάζει λοταρίες,τη μια για σημαίες,την άλλη για κληρώσεις τυχερών που πληρώνουν με πιστωτικές..Αφού σπρώχνει 11 εκατομμύρια να ονειρεύονται το Τζόκερ,να σπάνε τα ταμεία του ΟΠΑΠ,να προσεύχονται να μην αρρωστήσουν,στο τέλος …αποδεικνύουν με χίλιους τρόπους ότι ο μεγαλύτερος απατεώνας είναι το κράτος.Πληρώνουμε τους μεγαλύτερους φόρους που υπάρχουν σε ελεύθερο κράτος,αλλά …η ζωή του κάθε πολίτη…κρέμεται από μια κλωστή,δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανασφάλεια σε Ευρωπαϊκό Κράτος και μεγαλύτερο τάμα,απ το να είσαι καλά…Μέχρι και το τελευταίο σεντ να πληρώσεις για τις φορολογικές σου υποχρεώσεις,θα πάρεις αντίτιμο εκτός από ανισότητα,κοπανιστό αέρα για ανταπόδοση.Ποτέ στην ιστορία Δυτικού Κόσμου,δεν κυνηγήθηκε ένας λαός εκτός Σόβιετ και Υποδουλωμένων κρατών,για ποσά που έχουν σχέση με την ιερότητα της αξιοπρέπειας.Τα παραδείγματα δεν δημοσιεύονται επειδή …είναι γελοιότερα και από Σπαθάρεια Καραγκιοζοπαιχτικά φεστιβάλ!!!!!!!!!!

  8. μεριμνα μονο για τους λαθραιους ισλαμιστες και ξεκληρισμα τους ελληνες.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΦΟΥ

    ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ.ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΑΠΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.

  9. βρε πανιληθιε που κανεις κ τον εξυπνο,εγω καταγγελλω συγκεκριμενα

    εσύ με τους κλέφτες κ λήσταρχους αοριστολογεις..δεν ξέρεις κ να διαβάσεις.κ ούτε κλέφτης είμαι ούτε δημόσιος κόπρος..μιλώ συγκεκριμένα για την ελεγκτική μηχανή που δεν εφαρμόζει δύο μέτρα κ δύο σταθμά.κ επιπλέον επειδή ξέρω τι λέω καταγγέλλω μια άνιση συμπεριφορά,άντε πήγαινε να ξεθυμανεις αλλού βκητο

  10. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΜΟΡΦΗ[ΜΕΤΡΗΤΟ] ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ