viral στο Tik Toκ: Όταν σκάει ξαφνικά ο Κουτσούμπας στα γενέθλιά σου

1
3825

Το σχετικό βίντεο έχει γίνει viral στο Tik Toκ με πολλά σχόλια και αντιδράσεις.

τη Θεσσαλονίκη βρίσκεται χθες, Τετάρτη και σήμερα Πέμπτη ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, καθώς πλέον η «κλεψύδρα» για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου αδειάζει.

Χθες Τετάρτη ο Δημήτρης Κουτσούμπας μίλησε σε συγκέντρωση Εργατοϋπαλλήλων, των Κλαδικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, στο αίθριο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης και μετά την εκδήλωση ο γ.γ. του ΚΚΕ πήγε για φαγητό σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης.

Εκεί όμως βρισκόταν μία παρέα νεαρών, που γιόρταζε τα γενέθλια ενός φίλου της. Κάποιοι από την παρέα εντόπισαν τον γ.γ. του ΚΚΕ και του ζήτησαν αν μπορεί να κάνει έκπληξη στον εορτάζοντα, ο οποίος όπως του εξήγησαν τον εκτιμάει αρκετά και υποστηρίζει το ΚΚΕ.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας που έχει αποδείξει ότι είναι πολύ απλός άνθρωπος και είναι ανοικτός σε προσκλήσεις, δεν αρνήθηκε, αντίθετα μάλιστα δέχθηκε με μεγάλη ευχαρίστηση να συμμετέχει στην έκπληξη και όχι απλά πήγε στο τραπέζι αλλά μετέφερε και την τούρτα.

Όλοι από την παρέα γέλασαν, με τον 26χρονο να έχει μείνει άναυδος από την έκπληξη. Μάλιστα ο Δημήτρης Κουτοσύμπας δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον εορτάζοντα με τον οποίο έκανε και μία θερμή χειραψία.

Το σχετικό βίντεο έχει γίνει viral στο Tik Toκ με πολλά σχόλια και αντιδράσεις.

Δείτε το βίντεο

Ο γ.γ. του ΚΚΕ, σήμερα στις 10:00 περιόδευσε στις εγκαταστάσεις της φαρμακοβιομηχανίας Pfizer όπου και συνομίλησε με τους εργαζόμενους.

Στις 18:30, θα συναντηθεί με τον Σύλλογο Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών και στις 20:00, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη συνοικία της Τούμπας, στον υπαίθριο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου.

https://www.tanea.gr/2023/06/08/politics/ekloges-i-ekpliksi-tou-dimitri-koutsoumpa-se-26xrono-gia-ta-genethlia-tou/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μάζευε και ας είναι και ρόγες Κουτσούμπα.Πήρες και εσυ αμερικανό σύμβουλο και κανείς Αμερικανιες;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ