Ωχ! Ο Μητσοτάκης πήγε για γούρι σε μπουγατσατζίδικο στην Καβάλα – Δείτε βίντεο

4
2340

Κάθε φορά που επισκέπτεται την περιοχή τα τελευταία 10-15 χρόνια ο πρωθυπουργός θεωρεί γούρι του τη στάση στο συγκεκριμένο κατάστημα

Σε Καβάλα και Ξάνθη βρέθηκε την Παρασκευή (13/1) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο των περιοδειών του ανά την Ελλάδα.

Πριν να ξεκινήσει τις συναντήσεις του και να στείλει το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι ισχυρότερη από ό,τι το 2019, ο πρωθυπουργός έκανε μια στάση σε κατάστημα που πουλάει μπουγάτσες στην Καβάλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το συγκεκριμένο κατάστημα είναι το γούρι του Κυριάκου Μητσοτάκη όποτε επισκέπεται την περιοχή της Καβάλας τα τελευταία 10-15 χρόνια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε, εξάλλου, και storie στο Instagram από την επίσκεψή του στο μπουγατσατζίδικο στο οποίο γεύτηκε και μπουγάτσα με κρέμα και μπουγάτσα με τυρί.

Δείτε το βίντεο:

Μητσοτάκης - Καβάλα

Ειδήσεις σήμερα:

Πέντε βασιλείς στην κηδεία Κωνσταντίνου – Παρών και ο Πικραμμένος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Αλέξης έσκισε τα μνημόνια και ο Κυριάκος την συμφωνία των Πρεσπών 😂😂😂😂😂😂😂. φάε και μια με μπουγάτσα κιμά Κυριάκο.

    • Τι λες ρε ψευταρά.Ποτέ είπε ο Μητσοτάκης ότι θα το σχισει.Ίσα ίσα έλεγε μην το ψηφίσετε γιατί μετά δεν αλαζει.Για να καταλάβεις τι έκανε το κόμμα σου η ΧΑ που μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ έριξαν τον Σαμάρα για να περάσει αυτό.Έχετε και το θρασσος και μιλάτε.

      • Τουλαχιστον μας εβγαλε απο αυτα σε αντιθεση με την κουλη που ειναι και ηταν μερος του προβληματος…οσο για την συμφωνια των Πρεσπων 180 χωρες του πλανητη την ειχαν αναγνωρισει και την φωναζανε ετσι …ετσι και αλλιως ….Τωρα τουλαχιστον τωρα μπηκε γεωγραφικος προσδιορισμος οσο για τον αλητη τον Μητσοτακη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΣΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ….ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΠΡΟΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ..ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ,ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ Η ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ……

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ