Ματίνα Παγώνη σε νέες περιπέτειες… μετά τα κόλλυβα: Η αντίδρασή της όταν την υποδέχτηκαν στο στούντιο με τραγούδι του Αργυρού

0
202

Μία… έκπληξη περίμενε τη Ματίνα Παγώνη, κατά την επίσκεψή της στο πλατό της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega».

Με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις της για τις μουσικές της προτιμήσεις και την αδυναμία που τρέφει για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, οι παρουσιαστές της εκπομπής, Νικήτας Κορωνάκης και Στέλλα Στυλιανού, υποδέχτηκαν τη Ματίνα Παγώνη, με ένα τραγούδι του.

Τότε, εκείνη θέλησε να βάλει τέλος στο θέμα, με ένα χαμόγελο. «Παιδιά, δεν έγινε τίποτα χθες. Δεν έχω καταλάβει γιατί έγινε όλη αυτή η ιστορία. Μια ερώτηση μου έκαναν αν μου αρέσει το τραγούδι και τους είπα «ναι, ωραίο είναι». Τώρα από εκεί και πέρα αυτή η εξέλιξη… Τι μηνύματα, τι κακό, τι viral, τι είναι αυτά;», είπε.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε αναφερόμενη στον Κωνσταντίνο Αργυρό: «Σαν τραγουδιστής έχει πολύ ωραία φωνή και ωραία τραγούδια, μέχρι εκεί. Δεν είναι θέμα αγαπημένου τραγουδιού, γιατί έτσι και μπεις στη διαδικασία αυτή, έχεις τελειώσει. Θα είχα πάει ήδη να τον ακούσω με την Ανθή Βούλγαρη, αλλά δεν έχουμε προλάβει, όπως και άλλους τραγουδιστές».



Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ