Twitter: Viral ο διορισμός του γιου Μητσοτάκη στο Ευρωκοινοβούλιο

8
1548

Twitter: Χαμός έχει προκληθεί στο twitter σχετικά με τον γιο του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο, ο οποίος φέρεται να έχει προσληφθεί ως συνεργάτης σε γραφείο Ισπανού ευρωβουλευτή του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές του 2019 ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποσχόταν σε προεκλογική του ομιλία από τη Βόρεια Ελλάδα «πολλές και καλές νέες δουλειές για τα νέα παιδιά», ενώ εμφανιζόταν βέβαιος ότι θα «πατάξει» το brain drain.

Δυο χρόνια μετά ο γιος του πρωθυπουργού, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Documento, έχει προσληφθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από τον Ισπανό ευρωβουλευτή και αντιπρόεδρο του ΕΛΚ, Εστέμπαν Γκονθάλεθ Πονς.

Πάντως, το θέμα δε φαίνεται να περνάει αδιάφορο και από τον κόσμο που εμφανίζεται οργισμένος βλέποντας όλα τα μέλη της οικογένειας του πρωθυπουργού να «βολεύονται» στα ευρωπαϊκά σαλόνια, το ένα μετά το άλλο, μη λησμονώντας ότι πριν τον γιο του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχει φροντίσει να προσληφθεί στο τεράστιο βρετανικό fund CVC η κόρη του.

Δείτε χαρακτηριστικές αναρτήσεις στο twitter:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μόνον ένας απολυταρχικός ηγέτης διαθέτει. Ξαναψηφιστε τον λωβοτομημενα γαλάζια ζόμπι..

  2. Για όσους δεν το έχουν καταλάβει.Ο Μητσοτάκης δεν διορίστηκε πρωθυπουργός.Ο λαός τον έβγαλε για να γλυτωσει από αυτούς που υποστηρίζετε τα ανθρωπάκια με την κουκούλα που πετάνε λασπη και ότι κάτσει.

  3. Νέου επιστήμονα. Μακάρι να τον μοιάσουν και άλλοι. Και για να είμαστε ακριβείς στις εκφράσεις μας πρόκειται για τον υιό του φάρου της δημοκρατίας κατά την Νάνσυ Πελόζι.

  4. σταλινοφασιστακια σας πηρε χαμπαρι ο κοσμος τι σουργελα εισαστε.
    ενας κι ενας ολοι οι ανικανοι μαζεμενοι να συκοφαντειτε ολο τον κοσμο, νομιζοντας οτι τρωμε κουτοχορτο.
    λες να σας ξεχασαμε απατεωνες ????
    η διαφορα με σας και τους ελληνες ειναι οτι …..Η ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΤΗ….στον κοσμο τον δικο σας οι αρετες ειναι…Η ΑΧΡΗΣΤΙΑ , Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…
    ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΕΡΝΑΕΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ, ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ