«Βόμβα» Τράγκα: «Υπάρχουν κασέτες υπουργών που λένε για τον κορωνοϊό ότι είναι…»

0
1028

Σοβαρές αποκαλύψεις από τον δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον Ελλάδα 94,3 FM. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι υπάρχουν κασέτες με συνομιλίες υπουργών, από συναντήσεις με λοιμωξιολόγους! Και βρίσκονται μάλιστα σε χέρια επιστημόνων οι οποίοι της κράτησαν – όπως χαρακτηριστικά είπε ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας – για να μην πάνε φυλακή!

Αυτές οι αποκαλύψεις έρχονται λίγες ημέρες μετά την παραδοχή του κ. Μαγιορκίνη για ύπαρξη «πολιτικού φίλτρου» στις επιστημονικές απόψεις! Παραδοχή που κατά τη γνώμη μας ισοδυναμεί με 10 κασέτες. Διότι σε μία τέτοια περίοδο με μία πρωτοφανή υγειονομική κρίση, θα πρέπει να γίνεται ακριβώς το αντίθετο. Δηλαδή οι επιστήμονες θα έπρεπε απερίσπαστοι να εκφέρουν την επιστημονική τους άποψη, και οι πολιτικοί θα έπρεπε ευλαβικά να ακούμε τους επιστήμονες και να εκτελούν τις εισηγήσεις τους. Δηλαδή οι πολιτικές αποφάσεις θα έπρεπε να είναι πειθαρχημένες απόλυτα στις επιστημονικές εισηγήσεις.

Εδώ φαίνεται ότι συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Υπήρχε δηλαδή πολιτική κατεύθυνση και η επιστημονική άποψη θα έπρεπε να συνταχθεί με τις πολιτικές επιδιώξεις και σκοπιμότητες.

Σε αυτό το νοσηρό πλαίσιο, οι αποκαλύψεις του Γιώργου Τράγκα αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά καθίσταται πλέον επιτακτική η απαίτηση της αντιπολίτευσης να έρθουν στο φως της δημοσιότητας τα πρακτικά της επιτροπής λοιμωξιολόγων!

Πηγή: newsbreak.gr

Τράγκας: «Ο Λουδοβίκος των Αθηνών ζήτησε συγνώμη…»

Γράφει ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας: «Ο Λουδοβίκος των Αθηνών ζήτησε συγνώμη από τους κρατούμενους της Βαστίλης. Μοίρασε ένα απολογητικό παντεσπάνι για το χάος όλων των επιλογών του στην πανδημία του κορονοϊού και παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος που δεν έβαλε μάσκα στην Πάρνηθα.

Εκεί που πήγε να ποδηλατήσει μακριά από το θλιμμένο, μελαγχολικό, φυλακισμένο και άρρωστο πλήθος. Αυτή τη φορά διάλεξε τον κύριο Σρόιτερ και τον Alpha. Απέφυγε την ανιψιά και την τηλεοπτική εμπροσθοφυλακή του ΣΚΑΪ. Αλήθεια ποιος έδωσε σημασία μέσα στον τάφο που έχει δημιουργήσει στην απόλυτη «φωλιά του κούκου»; Ποιος κάθεται να δει Μητσοτάκη για να ακούσει κάτι καινούργιο; Όλη η πολιτική ζωή του τόπου είναι οι celebrities του Μαξίμου, και ο Τσίπρας που νοίκιασε ή αγόρασε σπίτι στα Λεγρενά».

Το άρθρο δημοσιεύεται στο crashonline.gr. Στο αιχμηρό άρθρο για τον πρωθυπουργό ο Γιώργος Τράγκας υποστηρίζει μεταξύ άλλων:

«Χθες συνειδητοποίησα ότι πραγματικά ενοχλώ πολύ την σκοτεινή κυβέρνηση με όσα λέω. Οι πιέσεις που υφίστανται οι τόποι προσωρινής φιλοξενίας μου παράγουν σιωπηλή εχθρότητα απέναντί μου. Είτε στην τηλεόραση είτε στο ραδιόφωνο με τον άλφα ή βήτα τρόπο, μου δείχνουν ότι οι πιέσεις που ασκούνται ή οι προτάσεις να με απομακρύνουν με ανταλλάγματα είναι καθημερινές και προφανείς. Ενώ αρχικά με προσεγγίζουν καλόπιστα ή με δόλο, γιατί εξυπηρετεί η ακροαματικότητα ή η τηλεθέαση που μπορώ να έχω, στη συνέχεια μου συμπεριφέρονται σαν να είμαι κάτοικος της παλαιάς Σπιναλόγκας. Σαν να είμαι χανσενικός που κατοικεί στη Σπιναλόγκα, στο νησί των λεπρών.

Είναι η πρώτη φορά στη μακρά καριέρα μου που δεν έχω καμία αμοιβή, αλλά αντίθετα πληρώνω για να μπορώ να έρχομαι σε επαφή με το κοινό. Για να εκφράζω ελεύθερα τις σκέψεις μου. Αισθάνομαι καθημερινά, και αυτό δεν είναι ψευδαίσθηση ή παραίσθηση προερχόμενη από τον covid19,ότι οι εντολές του συγκεκριμένου ανδρός επιδιώκουν την πλήρη σιωπή μου»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ