Η Ελενα Ακρίτα μας λύνει την απορία για την ποδηλατάδα και τα τσουρέκια του Κυριάκου Μητσοτάκη

10
1128

Ο ανθρώπινος Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε το ποδήλατο ανέβηκε στην Πάρνηθα και πολύ ανθρώπινα φωτογραφήθηκε με λάτρεις του motocross. Μικρή αλλά απάνθρωπη λεπτομέρεια για τον Κυριάκο. Μόλις πριν είχαν ανακοινωθεί 98 νεκροί από κορονοϊό.

 

Είχαμε την απορία γιατί χαμογελά και χαίρεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης φωτογραφιζόμενος στην Πάρνηθα με ποδήλατο και στον Τερκενλή αγοράζοντας τσουρέκια.

Μας την έλυσε η Ελενα Ακρίτα με ένα άκρως καυστικό και επιθετικό συνάμα κείμενο. Οπότε τη ευχαριστούε γιατί λύθηκε μία απορία μας…

ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

Ξέρετε γιατί ο Μητσοτάκης φωτογραφίζεται έτσι; Χωρίς μάσκα και χωρίς αποστάσεις, παραβιάζοντας όλες τις απαγορεύσεις που ο ίδιος ανακοίνωσε; Ξέρετε γιατί;

Γιατί έτσι. Γιατί μπορεί. Γιατί γουστάρει. Γιατί σχεδόν κανένα Μέσον δεν θα τον κράξει. Γιατί τους έχει χρυσώσει με τα δικά μας λεφτά για να την βγάζει λάδι. Γιατί οι εισαγγελικές παρεμβάσεις για την μη τήρηση των μέτρων γίνονται μόνο για τον Τσίπρα, τον Κουτσούμπα και τον Βαρουφάκη. Ποτέ γι’ αυτόν.

Που όλως τυχαίως είναι ο πρωθυπουργός της χώρας. Και θα έπρεπε να δίνει πρώτος το καλό παράδειγμα. Δεν το δίνει. Γιατί μπορεί. Γιατί έτσι.

eretikos.gr

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εδώ το διάβαζα τις προάλλες, κάτι συνδικαλιστές που λέγανε με αφορμή τη σύλληψη του Νότη.Κανείς πάνω από τον νόμο.

  2. Ευχαριστούμε την aegeanews, που ΔΕΝ αποσιώπησε το γεγονός, όπως τόσα μεγάλα -Πανελλήνιας εμβέλειας!- μίντια, που έχουν καταπιεί πέντε ωκεανούς χρήμα για να αποσιωπούν τα εκατοντάδες αίσχη του Μητσοτάκη και του θιάσου του, και να δοξολογουν νυχθημερον την πιο απολυταρχικη, σχεδον χουντική, οπωσδήποτε πάντως πιο ξεπεσμένη ηθικά κυβέρνηση, από την μεταπολίτευση και μετά..

  3. μπήκε σε υποχρεωτική, προληπτική καραντίνα (οπως π.χ. έκανε η Μέρκελ);;;
    Κύριε (λέμε τώρα) Μητσοτάκη, είστε υπερμεταδοτης του ιού και κυρίως με τις ακραίες νεοφιλελεύθερες ιδεοληψίες σας, είστε υπερ-καταστροφεας της οικονομιας και των ζωών εκατομμυριων Ελλήνων. Ή πραγματική σας αξία και θέση είναι να πουλάτε χαρτομάντιλα στα φανάρια. Καλή λευτεριά στους σκεπτόμενους Έλληνες.

  4. «γιατί έτσι, γιατί μπορεί», όπως ακριβώς κάνουν από την αρχή της πανδημίας μέχρι τώρα όλοι οι παπάδες, δίπλα στους ευάλωτους και ευπαθείς Έλληνες. Γιατί σχεδόν κανένα Μέσον δεν τους έχει κράξει. Γιατί έχουν χρυσώσει με τα δικά μας λεφτά τους χρυσούς πολίτες για να τη βγάζουν λάδι και να τους υποστηρίζουν εδώ μέσα ξεδιάντροπα. Γιατί οι εισαγγελικές παρεμβάσεις για την μη τήρηση των μέτρων γίνονται μόνο για τον Τσίπρα, τον Κουτσούμπα και τον Βαρουφάκη. Ποτέ γι’ αυτούς τους ξεμάσκωτους δίπλα στους ηλικιωμένους μας.

    Που όλως τυχαίως είναι οι αντιπρόσωποι του Χριστού, της αγάπης και του σεβασμού προς τη ζωή και τον συνάνθρωπο και θα έπρεπε να δίνουν πρώτοι το καλό παράδειγμα.

    Δεν το δίνουν. Γιατί μπορούν. Γιατί γουστάρουν. Γιατί έτσι. Γιατί αυτοί έχουν σώσει την Ελλάδα με αυτό το φάρμακο που μας έφεραν: https://www.youtube.com/watch?v=0JaKx7BqRzU&ab_channel=EllinofreneiaOfficial

    • κι είχες από πάνω σου αυτόν που υπερασπίζεσαι σαν προσωπική του …»πουτάβρες τα λεφτά «;;
      Και καραλ…. και ////// εκ γενετής;;
      Τζακ ποτ σου έλαχε!
      Όλους αυτούς που αναφέρεις, τους έγλυφε, τους γλύφει και θα τους γλύφει εσαεί, για λίγα ψηφαλακια ο μεγαλοαπατεωνας που έχεις για πρότυπο.

      Υ.Γ. Αλήθεια, πιστεύεις πως όλα αυτά τα link με τα οποία αυτο-ικανοποιήσε νυχθημερόν (ως εκ γενετής //////, αυτό το ξέρουμε), τα βλέπει κανείς μας;
      Και που σου απαντάμε, χάρη σου κάνουμε, αφου το ψυχοπαθητικο εγώ σου μόνο έτσι μπορεί να φουσκώνει, μόνο έτσι μπορείς να υπάρχεις. Ζήσε την εικονική πραγματικότητα, που ο κατεστραμμένος εγκέφαλος σου φαντασιώνεται. Τόσο πιο μεγάλη θα είναι η συντριβή, κατά την θορυβώδη πτώση του απολυταρχικού ελιτιστικου καθεστώτος που υπηρετείς.

  5. το μήνυμα είναι κάθε Κυριακή πάμε για ποδηλατάδες στο Δίκαιο !!!
    Τι μήνυμα έστειλε 6 για σωματική άθληση ????

  6. Καλα τι να κρινεις μια ηλικιωμενη δεν λεει.Απλα οπως ολος ο κοσμος στην αθληση δεν φορας μασκα.Ουτε οταν περπατας ουτε οταν τρεχεις ουτε οταν κανεις ποδηλατο.Το να κανει καποιος αντιπωβλητευση σε αυτο δειχνει την φτωχια των ιδεων του.Καποιοι λενε οτι πανε να ισοφαρισουν την κρουαζιερα του Τσιπρα με κοτερο οταν καιγονταν ανθρωποι στο Ματι.Αυτο ειναι;

  7. Σε ποιον ακριβως ελυσε την απορια η Ακριτα;Η κυρια με τη συνταξη επειδη ειναι αγαμη ;Ελεος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ