Ο ΑΡΗΣ ΤΣΑΡΝΑΣ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Pics-Vid)

1
3320

Ο ΑΡΗΣ ΤΣΑΡΝΑΣ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ, Ο ΑΝΑΒΑΤΗΣ ΤΗΣ HUSQVARNA MOTUL MX TEAM ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΗΣ ΜΧ1 ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ Έχοντας τον ταχύτερο χρόνο στα δοκιμαστικά και εκμεταλλευόμενος τις καλές του εκκινήσεις επάνω στην HUSQVARNA FC 450, ο Άρης Τσαρνάς καταφέρνει να ανέβει για τρίτη φορά φέτος στο βάθρο της κατηγορίας ΜΧ1. Ο πέμπτος γύρος για το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross στην πίστα της Χαλκίδας ξεκίνησε ιδανικά για τη Husqvarna MOTUL MX Team, με τον Άρη Τσαρνά να πετυχαίνει τον ταχύτερο χρόνο στα δοκιμαστικά του Σαββάτου και τον Αλέξανδρο Γεωργαντά να βρίσκει καλό ρυθμό στο Warm Up της Κυριακής.

Στη γρήγορη και τεχνική πίστα της Χαλκίδας, η σκόνη έκρυβε παγίδες και οι αναβάτες δεν είχαν κανένα περιθώριο ξεκούραση. Χάρη στις δυνατές του εκκινήσεις ο Άρης Τσαρνάς μπήκε για μία ακόμη φορά από νωρίς στο γκρουπ των πρωτοπόρων και στα δύο σκέλη της ΜΧ1. Στο πρώτο κατάφερε μετά από σκληρές μάχες να πάρει τη δεύτερη θέση ενώ στο δεύτερο βρέθηκε να παλεύει με σκασμένο πίσω ελαστικό για να κρατηθεί όσο το δυνατόν ψηλότερα. Ο αναβάτης από την Κω πέτυχε το δύσκολο έργο του και διατηρήθηκε σε απόσταση αναπνοής από τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Άρης Τσαρνάς: “Αυτό το Σαββατοκύριακο δείξαμε πως μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Ήρθαμε καλά προετοιμασμένοι, ξεκινήσαμε πολύ δυνατά στα χρονομετρημένα και κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο σκέλος.

Δυστυχώς το σκασμένο πίσω λάστιχο στο δεύτερο σκέλος όχι μόνο δε με άφησε να διεκδικήσω κάτι καλύτερο αλλά με ανάγκασε να ρισκάρω για να μπορέσω να κρατήσω την τέταρτη θέση και να μη χάσω πιο πολλούς βαθμούς. Η τρίτη θέση στην τελική κατάταξη σήμερα δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα. Ελπίζαμε σε κάτι περισσότερο, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα ήταν ότι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε.” Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού για τον Άρη Τσαρνά και την Husqvarna MOTUL MX Team το Σαββατοκύριακο 20-21 Μαΐου, με τον έκτο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross 2017 να φιλοξενείται στην πίστα της Μεγαλόπολης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ