Άγιος Δημήτριος: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρούς 22χρονο και 21χρονη – Βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης

0
290

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύγκρουσης της μηχανής με το αυτοκίνητο στον Άγιο Δημήτριο απεικονίζει τον τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή ο 22χρονος και η 21 χρονη συνεπιβάτιδά του.

Υπενθυμίζεται πως το δυστύχημα έγινε χθες, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, στη συμβολή της οδού Βάλτου με τη λεωφόρο Αγίου Δημητρίου, όταν η μοτοσικλέτα με οδηγό τον 22χρονο και συνεπιβάτιδα μία 21χρονη συγκρούστηκε με μεγάλη δύναμη με αυτοκίνητο.

Από την ιδιαίτερα σφοδρή σύγκρουση ο 22χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε η νεαρή κοπέλα.

Νωρίτερα σήμερα, Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, κατέληξε και η κοπέλα.

Η οδηγός του ΙΧ που ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα έχει τραυματιστεί ελαφρύτερα. Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο.

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Νεκρός 47χρονος δικυκλιστής

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 47χρονος δικυκλιστής στα Τρίκαλα

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Νεκρός 47χρονος δικυκλιστής
EUROKINISSI

Με τραγικό έχασε τη ζωή του ένας 47χρονος οδηγός μηχανής σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα στο τέρμα της οδού Καρδίτσης στα Τρίκαλα.

Όπως αναφέρει το trikalaola.gr, ο άτυχος 47χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

ADVERTISING

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία εάν έφυγε εκτός δρόμου ή εάν υπήρξε σύγκρουση με άλλο όχημα.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων γρήγορα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή αφού τα τραύματα που έφερε ήταν πολύ βαριά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ