Σφοδρή σύγκρουση πολυθέσιου οχήματος με περιπολικό στην επαρχιακή οδό, στο ύψος της διασταύρωσης προς Μαρμάρι

15
41166

Σφοδρή σύγκρουση πραγματοποιήθηκε στις 23:45 περίπου στις 3 Σεπτεμβρίου,μεταξύ ενός πολυθεσιου οχήματος (Van) με αστυνομικό όχημα , στην επαρχιακή οδό στο ύψος του Μαρμαρίου, μπροστά από το ψητοπωλείο του Πάχου.
Μέχρι στιγμής, είναι άγνωστα τα αίτια του οχήματος . Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

πηγη: https://www.kostv.gr/

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και ερωτώ, αξίζει τον κόπο να γίνονται αυτά; ενώ η ίδια η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει καιμτι, εμπλέκεται κι εκείνη σε τροχαίο; πόσο πια πάτο να φτάσει αυτό το νησί;

    • Αν όμως κυριε μου γινόταν κάτι στη κέφαλο και δε προλάβαινε η αστυνομία να φτασει, θα έλεγες «Που είναι η αστυνομία» ή «Γιατι άργησαν μια δουλειά είχαν ;;»

  2. Αν δεν κάνετε κάτι σε αυτήν την διασταύρωση θα θρηνήσουμε θύματα,αν και έχουν γίνει και θανατηφόρα εκεί,3 φωτιστικά έχουν μπει εδώ και 5 μήνες ακριβώς εκεί που έγινε το τρακάρισμα και ακόμα να της ανάψουν!

  3. Γιατί δεν λέτε την αλήθεια τι άγνωστα αιτια..Φοβαστε να γράψετε ότι έφταιγε το περιπολικό αν ήταν διαφορετικά θα είχατε κρεμάσει τον άνθρωπο στα μανταλακια τώρα που είναι το αντίθετο και ο άνθρωπος έχασε όλη την υπόλοιπη σεζόν τπυ να δούμε ποιος θα τον αποζημίωση..

    • το όριο είναι παντού 50 άσχετο αν υπάρχουν πινακίδες που λένε 70 (Ελληνική πατέντα αυτό αλλά δεν προκάμανε να τις αλλάξουν).

    • Όχι σε σένα δώσανε όλα τα διπλώματα και δεν έμεινε τιποτα για εμάς τους υπόλοιπους, σκεφτείτε πριν γράψετε τα απομνημονεύματα σας

  4. Ταξί,πολυθεσια βαν, περιπολικά……όλοι τρέχουν σαν τρελοί που να βρει κανείς άκρη;;;;; Ποτέ και πουθενά στην Ελλάδα δυστυχώς

  5. εάν κατεβαίνεις από Πυλί για να πας απέναντι δεν έχεις ορατότητα γιατί υπάρχει ένα δέντρο αραδαφνα κάνεις εδώ και κάτι χρόνια δεν κόβει τα κλαδιά ( επαρχείο) .ο κόμβος που θα έκαναν που είναι να είχαμε να λέγαμε τόσος κόσμος στο νησί και δεν κάνουν τίποτα για τους δρόμους .

  6. ρε παιδιά το περιπολικό που πήγε γιατί δεν έκατσε να βγει φωτογραφίες.
    εγκατέλειψε το ατύχημα;
    μία εικόνα ήσουν χίλιες λέξεις. τα άγνωστα αίτια θα γίνουν τα γνωστά αν μας δείξουν και φωτογραφίες από το δεύτερο όχημα…
    ένα με δίδαξε η ζωή ως τώρα.
    στην Ελλάδα όλα είναι τύπου.
    τύπου υγεία..
    τύπου παιδεία..
    τύπου ενημέρωση..
    καί πολλά άλλα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ