Τρομακτικό ατύχημα το πρωί στον επαρχιακό, στο ύψος του βενζινάδικου Μαρίνου, πριν τη λίμνη

31
61564

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες το ΙΧ με κατεύθυνση από Κω προς χωριά έχασε τον έλεγχο, έφυγε δεξιά, προσέκρουσε στο κράσπεδο και ντεραπάρισε.

Ευτυχώς δεν σημειώθηκε σοβαρός τραυματισμός (ούτε προσέκρουσε σε άλλο διερχόμενο όχημα…)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. έτσι, να παίζετε με τα κινητά και να οδηγείτε (νηφάλιοι ή ντίρλα μικρή σημασία έχει)….

    • Κάποτε και ένα περιπολικό έτρεχε και κόλλησε και αυτό ένσημα ανάποδα.
      Πολλά ατυχήματα εκεί από μόνα τους χωρίς συνήθως εμπλοκή με άλλο.
      Ας προσέχουμε..

  2. είναι αυτές η ωραίες στροφές που λέμε ο δρόμος πρέπει να είναι ευθεία όχι πρέπει να βάλουμε κολωνάκια να κάνουμε κόμβο

  3. Ευτυχώς που η μείωση του ορίου ταχύτητας έχει αμέσως-αμέσως εξαλείψει τα τροχαία ατυχήματα!!! Πάρτε το χαμπάρι, πώς μειώνοντας το όριο στα 50 σε τμήματα του Επαρχιακού στα οποία δεν συνέβαιναν πάρα μόνο σπάνια κάποια ατυχήματα, δεν πρόκειται ποτέ να μειώσει τα τροχαία ατυχήματα στο τμημα που σωστά είχε γίνει από πέρυσι 50! Να κοιτάξετε λοιπόν τί μπορεί να γίνει στο τμήμα Κως-Σταυρού Πέραμα για να αλλάξει πραγματικά αυτή η τραγική κατάσταση! Με τις εκατοντάδες εισόδους/εξόδους και τις αμέτρητες επικίνδυνες διασταυρώσεις, την ελλειπή σήμανση (οριζόντια και κάθετη), το τραγικό οδόστρωμα κτλ. Επίσης, χωρίς επαρκή αστυνόμευση και ελέγχους που θα έπρεπε να κάνει αλλά δεν κάνει η Τροχαία, τα ατυχήματα δεν θα σταματήσουν να συμβαίνουν!

  4. Εγώ θέλω να μάθω με πόσα χιλιόμετρα έτρεχε για να καταφέρει τέτοιο πράγμα! Αν είναι δυνατόν!

  5. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΕΝΑ ΓΚΡΙ Τ…. ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΧΩΡΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ/ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ .

  6. Το καλοκαίρι τουλάχιστον θα έπρεπε να υπάρχουν περιπολικά που να κάνουν βάρδια ΜΟΝΟ στον επαρχιακό κεφαλο Κω και όποιος κάνει προσπεράσεις και παρανομίες να τρώει το ανάλογο πρόστιμο.. Καθώς και πεζές περιπολίες στα χωριά και στην πόλη

  7. Έχει πολλούς ραλίστες η Κως και αφού δεν υπάρχει αστυνομία να τους κυνηγάει θα τρέχουν ανεξέλεγκτα ποιος πάει με 50 κανένας αν τύχει κάποιος τον προσπερνάνε όλοι του σφυράνε και τον βρίζουν επειδή εμποδίζει την ταχύτητα τους όλοι πάνω από 80 πάνε και λογικό να χάνουν μερικοί τον έλεγχο στις στροφές.

  8. Το ειδα το πρωι. Ειχε βγει στο αντιθετο ρευμα με υψηλη ταχυτητα και προσπερνουσε επι χιλιομετρα οποιον ηταν μπροστα … Ακομα και στις στροφες!!!! Δεν ευχομαι να εχει χτυπησει αλλα ευχομαι να μην εχει χρηματα να αγορασει αλλο αυτοκινητο….

  9. ή δεν έχουν οδηγήσει ποτέ αυτοκίνητο ή ανήκουν στους εκατοντάδες που …ΑΓΟΡΑΣΑΝ (τους.. καλούς καιρούς) το Δίπλωμα Οδήγησης τους.

  10. 50 ΚΜ, ΧΑ ΧΑ ΧΑ, ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΑΞΙΤΖΙΔΕΣ, MINIBUSΑΚΙΔΕΣ, ΠΟΥΛΜΑΤΖΙΔΕΣ, ΦΟΡΤΙΓΑΤΖΗΔΕΣ, ΙΧΙΔΕΣ, ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΔΕΣ, ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ ΤΖΙΠΑΚΙΔΕΣ, ΝΑΒΑΡΑΚΙΔΕΣ/ΣΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ, ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ???
    ΔΑΝΙΗΛ ΜΟΝΑΧΟΥ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΠΡΙΝΑΡΙ 200 ΜΕΤΡΑ ??? ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟΣ.

  11. Ευτυχώς το ερείπιο του το έβγαλε ΠΕ και δεν θα κινδυνεύσει άλλος αθώος από τον χάρο βέβαια αυτό μέχρι να πάρει άλλο χάρο και να συνεχίσει το έργο του.

  12. Οι ειδικοί που εινσι που μας ζάλισαν με το όριο και ποσό δεν βολεύει τους επαγγελματίες;Καλύτερα ξεκινά 10 λεπτά νωρίτερα παρά να χάσεις τη ζωή σου η να πάρεις άλλου.

  13. Τα ενοικιαζομενα που δίνονται σε πιτσιρίκια με έξη μήνες δίπλωμα δεν παίζουν ρόλο στα ατυχήματα η δεν μας συμφέρει να το λέμε
    Κάποιος η κάποια κανονικά σε ξένη από την δική του χώρα για να νοικιάσει αμαξι έπρεπε να είχε τουλάχιστον πενταετή εμπειρία

  14. Εκεί που το όριο ταχύτητας είναι 50 χλμ οδηγούμε με 55-60, μας προσπερνά ο άλλος και μας κοιτάζει περίεργα!!!
    Και αυτός ο οδηγός με 50-55 θα πήγαινε !!!
    Τί να το κάνεις το όριο ταχύτητας όταν δεν υπάρχει μυαλό ;

  15. Εκεί που το όριο ταχύτητας είναι 50 χλμ οδηγούμε με 55-60, μας προσπερνά ο άλλος και μας κοιτάζει περίεργα!!!
    Και αυτός ο οδηγός με 50-55 θα πήγαινε !!!
    Τί να το κάνεις το όριο ταχύτητας όταν δεν υπάρχει μυαλό ;

  16. Όχι 50.Στα 20 να πάει το όριο.Έχει ακόμα το δίπλωμα; Οποιος θελει να αυτοκτωνισει να πας σε ένα γκρεμό…..

  17. Οπως καταλάβατε τα 50χλμ ειναι ανεκδοτο και για να μας σπάτε τα νευρα,,αμα ο αλλος θελει να τρεξει θα το κανει και θα σας γραψει εκει που δεν πιανει μελάνι….ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ 50 ΡΕΕΕΕΕΕΕ

  18. Βάλτε όριο τα 120 να ησυχάσουμε.Έτσι δεν θα χαθεί άλλος άνθρωπος στη άσφαλτο.Να κάνουμε τον δρόμο συγκρουόμενα.Εξαλου το λένε και οι επαγγελματίες.Να δουλεύουν οι άνθρωποι άνετα κάνοντας περισσότερα δρομολόγια χωρίς τον φόβο μήπως κάποτε τους γράψουν.Ετσι θα λιγοστέψουν και τα αυτοκίνητα από τους δρόμους.Θα πηγαίνουν σφαίρα και δεν θα τα βλέπουμε.Μια απλή ερώτηση προς τους ειδικούς.Εχει χαθεί άνθρωπος σε δρόμο ,ενώ τηρούσε τα όρια και τα σήματα της τροχαίας ;Δηλαδή θα ζούσαν άνθρωποι σήμερα αν απλά τηρούσαμε τους κανόνες;Οι πινακίδες στους δρόμους είναι για διακοσμιση;Όσο για αυτούς που πάνε αργά και υπάρχουν αρκετοί στο δρόμο το κάνουν λόγο του ορίου ταχύτητας η έτσι θα πηγαίνουν και χωρίς όριο;Ναι είμαι υπέρ του ορίου 50 σε αρκετά σημεία 30 και κάποια 60-70.Αλλα με αυστηρή τήρηση.Ακομα και με καταγγελίες για οδηγούς που το παραβιάζουν από άλλους οδηγούς.

  19. όλοι οι Έλληνες χρειαζόμαστε ξανά εξετάσεις διπλώματος οδήγησης.Ειδικα αυτοί που τα αγόρασαν και ήλθαν με το ποστ στα σπίτια τούς.

  20. Ρε μάγκες, ζω και οδηγώ στο νησί 24 χρόνια τώρα. Έχω δεί και ζήσει πολλά τροχαία ατυχήματα. Τι 50, τι 70, τι 90 και τι 100 όριο. Ο κάφρος με κάλο στον εγκέφαλο θα το πατήσει 120++ για να προσπεράσει πέντε οχήματα, από αριστερά στο αντίθετο ρεύμα και ότι γίνει.
    Προχθές στα φανάρια του Συνεταιρισμού (διακοπή λειτουργίας) έμεινα στάσιμος 20 λεπτά, ναι 20 λεπτά, για να βγώ από Πλατάνι δεξιά προς το κέντρο με άλλα τρία αυτοκίντα μαζί μου. Κατά παράβαση του ΚΟΚ, η διασταύρωση είχε φρακάρει στον Επαρχειακό, άνοδο και κάθοδο. ΙΧ, ταξί, νταλίκες και λεωφορεία πάνω στην διασταύρωση ακίνητα…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ