Νέο θανατηφόρο τροχαίο στη Ρόδο – Νεκρή 20χρονη που επέβαινε σε γουρούνα

0
7853

Νεο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες στο νησί μας με θύμα μια 20χρονη ιταλίδα η όποια επέβαινε σε  τετράχρονο όχημα «γουρούνα» η οποία συγκρούστηκε με τουριστικό λεωφορείο στο Φαληρακι. Η άτυχη ιταλίδα  που τραυματίστηκε αρχικά σοβαρά, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή και υπέκυψε στα τραύματα. Στο ίδιο δυστύχημα τραυματίστηκε ελαφρά ο 20χρονος ιταλός φίλος της.

Πιο αναλυτικά, όλα συνέβησαν χθες 5 λεπτά μετά τις 8.30 το πρωί: Ο 20χρονος ιταλός οδηγούσε τετράτροχο όχημα «γουρούνα» και κινούνταν με συνεπιβατιδα την 20χρονη συμπατριώτισσα του επί της Ροδου – Καλλιθέας. Στο 14ο χλμ της οδού, στην περιοχή του Φαληρακίου, το όχημα των νεαρών ιταλών συγκρούστηκε μετωπικά με τουριστικό λεωφορείο, με αποτέλεσμα η 20χρονη ιταλίδα να τραυματιστεί αρχικά σοβαρά και ο φίλος της ελαφρά.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τους τραυματιες στο Νοσοκομείο όπου, παρά τις προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών, η άτυχη 20χρονη Ιταλίδα  λιγες ώρες αργοτερα και συγκεκριμένα το απόγευμα, υπεκυψε στα τραύματά της και κατεληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Ο ανατριχιαστικός χάρτης των τροχαίων δυστυχημάτων στα νησιά μα

Από το σύνολο της χρονιάς μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η ΡΟΔΙΑΚΗ, έχουν χάσει τη ζωή τους στους δρόμους των νησιών μας 13 συνολικά άτομα, τα 11 από τα οποία στο νησί της Ρόδου. Το σύνολο δε των τραυματιών, ξεπερνά τους 800 τουλάχιστον.

Αναλυτικά,

  • Στις 26 Φεβρουαρίου 2024, κατέληξε στο νοσοκομείο της Ρόδου, έπειτα από 8 μέρες νοσηλείας, ένας 18χρονος οδηγός δικύκλου, από τις Καλυθιές. Ο νεαρός, έχασε τη ζωή του βυθίζοντας την οικογένειά του στο πένθος, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε στάση λεωφορείου.
  • Στις 5 Μαρτίου 2024 στο 45ο χιλιόμετρο της Ρόδου – Μονολίθου, (αρχαία Κάμειρο) έχασε τη ζωή του ένας 62χρονος ο οποίος παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.
  • Στις 10 Μαρτίου 2024, έχασε τη ζωή της μια 24χρονη στην περιοχή της Καλάθου, όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με γαϊδρούρι.
  • Στις 30 Μαρτίου 2024 49χρονος έχασε τη ζωή του κοντά στην διασταύρωση Τραουνού.
  • Στις 6 Ιουνίου 2024 Ιταλός υπήκοος έχασε τη ζωή του στο Φαληράκι, όταν το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε βγήκε εκτός του δρόμου και καρφώθηκε σε σίδερα. Στο ίδιο δυστύχημα τραυματίστηκε βαρύτατα κι ένα ακόμα άτομο, που οδηγούσε το μοτοποδήλατο.
  • Στις 12 Ιουλίου 2024 σε τροχαίο ατύχημα επί της Ρόδου – αεροδρομίου σκοτώθηκαν 2 άτομα και τραυματίστηκαν σοβαρά ακόμα δύο.
  • Στις 19 Ιουλίου 2024, ένας 47χρονος τουρίστας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Ρόδο.
  • Στις 29 Ιουλίου, στο νησί της Κω, έχασε τη ζωή της μια νεαρή τουρίστρια.
  • Την 1η Αυγούστου στο νησί της Καλύμνου, ένα 18χρονο παλικάρι έχασε επίσης του ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.
  • Στις 11 Αυγούστου 2024, δύο άτομα, οδηγοί δικύκλων οχημάτων, συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά στον κόμβο Τσαίρι, με αποτέλεσμα οι οδηγοί τους 20 και 67 ετών να βρουν τραγικό θάνατο.
  • Στις 13 Αυγούστου 2024 μια Ιταλίδα μόλις 20 ετών που επέβαινε ως συνεπιβάτισσα έχασε τη ζωή της, όταν το τετράχρονο όχημα του φίλου της συγκρούστηκε με λεωφορείο στην περιοχή του Φαληρακίου.

Πηγη: https://www.rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ