Κως: Συνελήφθη 17χρονος και η μητέρα του (για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου) για πρόκληση τροχαίου ατυχήματος

0
8907
Την 15-07-2024 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών Κω, 17χρόνος αλλοδαπός γιατί πρώτες πρωινές ώρες τις ίδιας ημέρας προκάλεσε τον τραυματισμό δυο αλλοδαπών γυναικών που μετέφερε δίκυκλο όχημα, το οποίο οδηγούσε χωρίς άδεια, όταν ανετράπη στο οδόστρωμα και επιπλέον εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος. Παράλληλα συνελήφθη και η μητέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

 

Συνελήφθησαν στην Κω τέσσερις αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών και διευκόλυνση παράτυπων μεταναστών

Κατασχεθήκαν 7 πλαστά δελτία ταυτότητας

Συνελήφθησαν το μεσημέρι (16 Ιουλίου 2024) στην Κω,  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, ένας 20χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη διευκόλυνση-διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών, καθώς και τρία ακόμη άτομα ηλικίας 20, 24 και 48 ετών, όλοι τους αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο επισταμένης διερεύνησης υπόθεσης διευκόλυνσης-διακίνησης παράτυπων μεταναστών χθες το πρωί εντοπίσθηκε ο 20χρονος κατά την άφιξη του στο νησί και βρέθηκαν στην κατοχή του επτά πλαστά δελτία ταυτότητας ευρωπαίων πολιτών.

Όπως διακριβώθηκε τρία από τα πλαστά δελτία ταυτότητας προοριζόταν για χρήση από τους τρεις παράτυπους μετανάστες, οι οποίοι εντοπίσθηκαν σε καταλύματα, όπου ανέμεναν τον 20χρονο και συνελήφθησαν.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ